bravo, to je cijela bit. Ickeova teorija gmazova i nije tako šašava.
Konkretno, Bushevi su krenuli vladat od 1981, kad je stariji George postao potpredsjednik Reaganu i to bio osam godina, pa predsjednik 4 godine, pa sin 8 godina.
Mislim, imaš 300 milijuna ljudi, i baš je jedna familija najsposobnija vladati zadnjih 30 godina.
To dokazuje ne da oni bolje žive od nas, nego da su još veće budale.
Ma Tuna, poanta je sljedeca: nista drugo se nijo moglo izrodit. Nije to opravdanje, nego cinjenica.
ne znam … tvrdnje "tak je kak je, uvijek bi bilo tako" i sl. meni ne izgledaju kao činjenice nego opravdanja. meni činjenica može biti samo nešto što se dogodilo, a ne nešto što se moglo dogoditi.
no, odoh spat.
@beholder
Glavno da smo mi olicenje moralnosti. [lol]
Gledaj tuna, takav smo mentalitet. Kad umru svi rodjeni u komunizmu i ovih zadnjih 20 godina, mozemo up!
ta njihova jednakost i tolerancija se pokazuje jedino dok im obojeni sportaši donose doma medalje pa se naslikavaju sa njima…a ostale getoiziraju i šalju borbene postrojbe na njih…tada su to emigranti, šljam i niš koristi. sirotinja bez prava.
i to nije amerika nego francuska, engleska…
pa mi smo po tome otišli puno dalje od njih, kod nas je u big brotheru pobjedio rom [lol]
ne volim dvostruke kriterije nigdje i lako ih zamječujem
prošao sam taj famozni zapadni svijet cijeli i vidio sam što nam nude. mogu im reći samo ne hvala!
mlada smo država, proizašla iz rata i smatram da će sa njima ili bez njih biti bolje za jedno 50 godina….kada se sve ove devijacije stvorene okolnostima u prošlosti pročiste…jaq to neću doživjeti ali se nadam damoje dijete hoće!
Sad si nasao USA… Imas Svedsku, Norvesku, Finsku, Njemacku, Austriju, Nizozemsku itd isto za usporedbu. Mozes i Sloveniju pogledat.
Amerikanci su malo drukciji, oni vole high risk – high profit. Mi europljani smo malo vise, onako, za ziher i laganini.
Pa koga ćeš ako ne prvu ekonomiju svijeta, a učinilo mi se da na njih aludiraš.
Ajmo sad malo bit i objektivni. Okej, po prirodi smo halapljivi i dugoprstići. Postoje povlaštene klase, kaste štogod. Bilo i bit će.
Ono što je relano, da smo u nasljeđe dobili zaostalost za "Zapadom" plus i taj prokleti rat, koji nas je unazadio još deset godina. Daj toj Sloveniji ili Švedskoj, koja nije ratovala od doba Vikinga, nek ratuje i isrpljuje se 5 godina, pa ćemo ih zgazit do 2015.
Uz sve ono što jesmo i što nam se dogodilo – pa i ne stojimo loše.
to i ja kažem…ne stojimo loše…meni su dragi drevni kinezi, oni su rekli da kada tri uvijeta budu zadovoljena: da svatko ima za jesti, da ima krov nad glavom i posao…da su onda stvoreni preduvjeti i počinje zlatno doba u kojem cvijeta umjetnost, znanost i duhovnost.
mi realno nismo daleko od toga. kod nas nema getoiziranja pa čak smo i srbima već oprostili sva sranja koja su radili (belgijanci još uvijek mrze njemce zbog drugo svijetskog rata, to znam jer sam 4 godine radio za njih)…oni su po takvim pitanjima u glavi puno slabiji od nas…
imali smo puno sranja u zadnjih 90 godina i trebati će još dosta proći da se to isčisti kao što sam i napisao, ali hoće…ja to neću doživjeti ali moja djeca nadam se hoće…
nismo anđeli, ali ne dozvoljavam niti da mi se neki nizozemci nameču kao moralna vertikala jer ipak se poštujem više odtoga.
pa sada ta ista europa koja nas je kao malu djecu disciplinirala kako ćemo živjeti, zagovara podjelu bosne??????
uzeli su srbiji kosovo, što je bez presedana u modernoj povijesti.
zašto taj recept ne primjene na baskiju, sj. irsku, korziku, osetiju?????
zašto ne njima, a nama da????
to mi nije jasno i to ne razumijem…
@ beholder
Mijenjaju se oni polako. Znaš i sam da evolucija ne ide preko noći…
Tko je jači, taj tlači. Zato ne vrijedi za njih…
Evo vidite, cim je rasprava u kasnijim satima, ameri potonu. Onda beholder stigne bacit uroke. A ne da ga ometamo u tom poslu. [tongue]
Najbolje rasprave su uvijek po noći, kad većina spava. Bit će da pravi investitori ne spavaju [lol]
Najbolje rasprave su uvijek po noći, kad većina spava. Bit će da pravi investitori ne spavaju [lol]
Pravi investitor nikad ne spava.
Nikad ne znaš kad će ova bagra sa ZSE otvoriti burzu usred noći i sve rasprodati, majku im njihovu
[tongue]