Ma lako za Jima, ali cim se to pocne vrtit po bloombergu i cnbcu cijeli dan… [thumbsup]
Zeznuto je to sa funtom. Ima sada nekih naznaka da je podcjenjena. Recimo, Irci su poceli masovno kupovat u UK… Sjetite se kad je dolar okrenuo, kad su europljani poceli masovno u shoppiong u New York avionima. Jedino je problem sto indikator nije vremenski precizan. [undecid]
Kejnezijancima već godinu i pol samo iznenađenja stižu. Al i dalje svaki put vjeruju da će baš iduća vijest biti kakvu očekuju
[/quote]
a za boljsevike?
rekao mi je Caccone da samo SSSR nije pao u depresiju 1929.
jos industrijalizaciju napravili [huh]
jos okupirali Austrijance 45′ [lol] [lol]
Zeznuto je to sa funtom. Ima sada nekih naznaka da je podcjenjena. Recimo, Irci su poceli masovno kupovat u UK… Sjetite se kad je dolar okrenuo, kad su europljani poceli masovno u shoppiong u New York avionima. Jedino je problem sto indikator nije vremenski precizan. [undecid]
A kako će to njima pomoći?
Za trgovinsku razmjenu je to kikiriki.
Svi koji su se prošle godine hedgirali protiv funte, trljaju ruke sada.
btw. najjača industrija im je sada u kolapsu. Ne vidim na koji će se način održati a da opet ne zapadnu u recesiju, malo dužu ovoga puta.
A možda je to samo priprema za ovo
http://www.opinionjournal.com/columnists/rbartley/?id=110003691
a za boljsevike?
.
Ni Malezija nije bila u recesiji.
[smiley]
…
a za boljsevike?
Da bi se ponasao po postulatima ekonomske teorije, trebao bi kao prvo imat ekonomiju. [tongue]
SSSR je imao… Nesto drugo. [lol]
a za boljsevike?
Nisam nikad tražio mane komunistima. Nije bilo potrebe, sami su sve rekli prije 20 godina. Još samo čekamo Kim Jong Il-a [wink]
btw. najjača industrija im je sada u kolapsu. Ne vidim na koji će se način održati a da opet ne zapadnu u recesiju, malo dužu ovoga puta.
[/quote]
Ma nema problema, Gordon Brown je pokrenuo nekoliko udarničkih akcija. Gradit će pruge a pruge će gradit njih. Mervyn sve financira. Vele na CNN-u da je to dobar potez [lol]
…
Nije bitno jel kikiriki ili nije. To znaci da je nesto poremeceno u odnosu valuta, jer nije logicna znacajna razlika kupovne moci iste valute u dvije zemlje, pogotovo koje granice. Ako izuzmemo carine, trgovinske zabrane itd…
A Castro?
Šta je taj još živ [smiley]
Jučer sam opet pogledao Scarface. Ne znam jel stvarno to radio al slanje zatvorenika u emigraciju je zanimljiva taktika.. samo nikako da mu jenkiji krenu u drugom smjeru [smiley]