Kako prebroditi krizu? NIšta lakše, potrebno je samo FULL se nakrcati jeftinim dionicama.
Bolje nego čekati u kunama na nekom računu ako kuna devalvira nekih pet do deset posto, što je lako moguće ove godine.
Eto to je moj stav [thumbsup]
pametno zboriš! 😉
Upravo tako, nakrcati se onim JEFTINIM dionicama. Pitanje je samo dobro odabrati, niti dan danas nisu sve dionice na ZSE jeftine, pogotovo ako dođe do crnog scenarija devalvacije – u tom slučaju, vjerojatno sve firme koje će bankrotirati nisu danas ni u kome slučaju jeftine, i po koliko god da se puta i jeftinije tržile nego što se trže danas, obzirom da je poznat redosljed naplate iz stečajne/likvidacijske mase… i poznato je kakve su gluposti ono što nazivamo bilancama u slučajevima većine ovih zaduženih poduzeća, to kad se bude išlo rasprodavati… jedva će se banke naplatiti za svoja potraživanja, dobavljačima i ostalima neće ostati baš ništa – dioničari ne trebaju niti sanjati da će na kraju preostati nešto za raspodjelu u likvidaciji.
Hvala Bogu nisu sve firme zadužene, i ne drže sve te uopće nezadužene firme svoje ogromne viškove keša u domaćoj valuti. A bilanca ponekih od njih i nije mjehur od sapunice, nego nešto malo realnije.
..a neki su i izvozno orjentirani pa će slabljenjem kune i zarada po dionici biti veća
… a neki su i rat preživjeli, pa ih neće valjda sad neka devalvacija …
sad sam vidio…….bandić je stavio bespaltno skijanje nezaposlenima na sljemenu…..OMG, pa ko bi s euopće htio zaposlit više! [lol] [lol]
neka jedu kolače..
neka jedu kolače..
nek piju konjak i to onaj Badelov jer je jeftin…
Ako ima pravde završit će i on kao i Marija
sad sam vidio…….bandić je stavio bespaltno skijanje nezaposlenima na sljemenu…..OMG, pa ko bi s euopće htio zaposlit više! [lol] [lol]
Sad ce se na sljeme sliti tisuce ljudi u najnovijim modelima skijaskih jakni, skija i ostale opreme, vrijedne brat-bratu 3 tisuce EUR, sa laziranim potvrdama o nezaposlenosti. [lol]
Bolje mu je da razmislja sto ce sa praznim stanovima na onoj bivsoj svinjogojskoj farmi… Mozda da ih srusi i pocne uzgajat svinje. [tongue]
Ok, plan je sljedeci: das Jozi za lozu i dobijes potvrdu o nezaposlenosti. Kupis piceka, odneses ga doktoru koji ti otvori bolovanje. I pravac sljeme…
Tamo se druzis sa fond managerima (koji imaju prave potvrde o nezaposlenosti), nebili izicao neki inside.
Jedini problem je ako sretnes sefa, ali srecom pa je skijaska oprema dobra za kamuflazu. Moze li bolje!?
Sad ce se na sljeme sliti tisuce ljudi u najnovijim modelima skijaskih jakni, skija i ostale opreme, vrijedne brat-bratu 3 tisuce EUR, sa laziranim potvrdama o nezaposlenosti. [lol]
Bolje mu je da razmislja sto ce sa praznim stanovima na onoj bivsoj svinjogojskoj farmi… Mozda da ih srusi i pocne uzgajat svinje. [tongue]
[/quote]
Plan je genijalan. Potrošnja će poletiti u nebo, firme i banke će shvatiti da treba riskirat novce i počet posuđivat po nižim kamatama, krediti će opet bit dostupni za sve. Mislim da je bandić vlastoručno rješio krizu [lol]
p.s. jel to ozbiljno ili patka?
Kaj ja znam jel fakat ili nije. Ali lokalni izbori su blizu, obicno u to vrijeme gradonacelnik prsti od ljubavi prema gradjanima… Kao macka u veljaci.
ozbiljno, majku mu staru…a ja mislio na krvavec slovnece financirat.
http://www.sljeme-skijanje.com/index.php?s=price