Kako mi se život preokrenuo zbog kredita za stan od 50 kvadrata

Naslovnica Forum Komentari članaka Kako mi se život preokrenuo zbog kredita za stan od 50 kvadrata

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jebiga, luksuz kosta…Zapanjuje kako ljudi svojevoljno pristaju biti robovi i onda jos kukaju kak nemaju srece…A kladim se kako bi mogao pronaci stan za 2500kn/mj i tako si ustedjeti na razlici kredita i najma 30000kn u samo godini dana…samo, treba se odreci nepotrebnog luksuza a to je jako bolno kad se covjek jednom na to navikne…

Ovchice, ti stvarno mislis da bi on mogao u ovom trenutku prodajom stana dobiti dovoljno da zatvori kredit:
– glavnica cca 30% veca
– cijena kvadrata pala cca 20%
– dodatni troskovi za zatvaranje kredita

…ili samo tako malo pises iz dosade…

Jebiga, luksuz kosta…

Luksuz stan od 50 kvadrata?! Eto nam je socijalna partija konacno pokazala pravo lice. 50 kvadrata je luksuz jer valjda drze da stoka sitnog zuba treba zivjeti u stali od 10 kvadrata, kako bi njeni vladari mogli zivjeti u penthousima i dvorcima.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

“Naime, u Splitu najam stana od 50 kvadrata prosječno košta 334 eura, što je u usporedbi s ratom kredita na 30 godina (778,14 eura) razlika od 444,14 eura mjesečno.”

Kad je kod nas sramota bit podstanar…

nije sramota, ali nije ni lako. da si bila podstanar znala bi.
kod nas podstanari nemaju nikakvu zaštitu niti je tržište iznajmljivanja nekretnina regulirano kao npr. u Švicarskoj, SAD-u i sl.

@ovčica
krasi te bahatost i prepotencija kao i ovu aktualnu vlast. Kao da nemate nikakav doticaj sa realnim životom običnog puka. I onda će nam takvi držati predavanja o skromnosti dok oni zapravo luksuzno žive na grbači osiromašenog naroda. Paraziti, a što drugo

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

siguran sam da ovčica radi negdje u državnoj službi…..čak sam se spreman i okladit a tata i mama su joj ostavili komunistički stan

A BALVANA!!! :) :) :)

Sedamdesetih godina dobijali su se krediti sa fiksnom kamatom .
Zbog velike inflacije glavnica je za par godina postala beznačajna .
Tako su neki ljudi mjesečno plaćali u vrijednosti kutije šibica .
To vrijeme se više neće ponoviti .

.

New Report

Close