Zašto objavljujete ovakve besmislene članke, primjerenije žutoj štampi. Prvo od 2700 Kn plaće nije mogla u 5 god. izgraditi ni garažu, nakon toga saznajemo da su roditelji pomogli ‘samo’ sa zem,ljištem, gradnjom, zidovima. Na kraju saznajemo da više nije imala 2700 Kn plaće. Članak i novinar sjedi jedan
Stvarno tragedija od clanka. Mama tata su dali zemljiste i prvih 100 tisuca eura.
Preostalih 10 tisuca eura je zaradila u farmaciji.
Presmijesno
Radio sam za 7kn po satu u metlicama u Slavoniji a sada radim kao poduzetnik jer se sa tim primanjima od 2700kn mjesečno ni umrjeti nemože. Ovim člankom ozbiljno vrijeđate inteligenciju i dostajanstvo vaših čitatelja. Mnogi ljudi s takvim primanjima jedva prehranjuju sebe i obitelj a vi pišete gluposti.
Čini mi se da je ovaj članak pisan nebi li se “pokazalo” Hrvatskim penzionerima kako se može živjeti sa 2700 kn i još i kuće graditi?
Čekaj stani malo! Roditelji su joj dali zemljište i dovoljno novaca za arhitekta, dozvole, priključke, zidove i krov!!!
KAKO USPJEH RODITELJA MOŽE PRIPISIVAT SEBI? da joj roditelji nisu to poklonili od svoje plače bi stvorila ništa. Sramota za novinara da je napisao takav članak, i još veča sramota za urednika da ga je dozvolio. Puj. Puj. Puj.
Poštovanom autoru!
Ovako loš tekst koji graniči sa najlošijim SF pričama ni moj klinac od 6 godina ne bi napisao….koja glupost!