KABA (Karlovačka banka d.d)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KABA (Karlovačka banka d.d)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da potkrijepim linkom – misteriozni kupac Velike vojarne

http://kaportal.rtl.hr/tko-misteriozni-kupac-velike-vojarne-kojeg-spominje-jelic-karlovacka-banka-vodi-pregovore-prodaji-ne-zele-nista-komentirati/

drago vam je što ćete imati kome prodati ili što će nas biti više u molitvama?

Drago mi je da ima jos ljudi koji su ipak prepoznali povratak ove dionice na trziste.
Ja sam vec podosta dugo IN. 🙂

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

drago vam je što ćete imati kome prodati ili što će nas biti više u molitvama?

Drago mi je da ima jos ljudi koji su ipak prepoznali povratak ove dionice na trziste.
Ja sam vec podosta dugo IN. 🙂
[/quote]
onda nam sretno svima i nadam se da ćemo još dugo ostati IN

Nalog na 9kn kupac nece povuci…

Danas gužva na izlazu. Jel se nešto zanimljivo događa?

Netko dobro skracuje, a tko od forumasa ima uopce ove papirice?

dodao i danas malo, mislim da se sprema delistiranje, a ja baš volim takve banke

dodao i danas malo, mislim da se sprema delistiranje, a ja baš volim takve banke
[/quote]
A zato se bjezi van! Nisam previse bas pratio a jel poslije onda ide stecaj ili stecaj s likvidacijom? Ili sto? Ima nesto jos gore!

[/quote]

U čemu se očituje ta ljubav?

U čemu se očituje ta ljubav?
[/quote]
ljubav prema zaradi, nadam se da neće proći kao JB

O kakvom delistiranju ti pričaš ,pa izlazi Inspire private već 2 mjeseca i zato gura cijenu prema dole to je to. Treba Tomislav Marinac iz fonda pokazati da nešto radi isto kako je radio i u centar banci, užas . Ono šta je bitno je da je jučer počelo suđenje Šolama za nezakonito izvlačenje 100 milja kuna ,e kad to vrate 🙂

"Dite materi a balun Hajduku"

Lojtra, mene bas interesira tko kupuje ? Ima li ovdje na forumu puno ljudi koji od prije imaju ove dionice i ne znaju sto s njima? Nesto se pocelo kao trgovati ali vrijednost je nikakva.

New Report

Close