Kolega Punto, što nam to pomaže? I Rizo je ušao u redoviti režim pa je prvo zveknuo ako se ne varam. Za Tisak se nadam da će tek porasti sad na MTP-u. Najviše sam zaradio na dionicama koje su u ligi za “bedake”.
Misljenja sam da ce biti veci protok novaca kada udje u redoviti rezim. Ovako se ljudi boje ulazit u aukcijskom rezimu. Pa evo i danas bilo pred kraj naloga na kupnji nakon 13.00 sati sa cca 600 komada. E sad malo mi je cudno da netko spusta na 16, vidi se nalog svaki dan samo 100 komada, a kada nalog prodje iznad 100 komada vidi se skriveni nalog. Mozda ga Vi kolega vidite, jer ja ne, pa neznam tko igra igru, ali bit ce i ovdje uskoro malo jace igre. Cijene je ok, tako da mozda kolega kresho izlazi van, jer kako veli kupovao je po 88 a sad izlazi na 16 [emo_smijeh]
Danas cu pokusat jos malo dokupit ,,kabaca,, ako uspijem u ovom rezimu. Nadam se da ce cim prije u redoviti rezim.
Nadam se da ce polako izaci na 16 ovi kojih je strah pa da polako otvorimo put prema 24 i vise prije skupstine.
11 transakcija od pocetka godine do petka. Dug je jos put do redovitog rezima ali siguran sam u uvrstavanje u buducnosti u redoviti rezim.
13 transakcija. Iako sam citao na zse za aukcijski rezim, da li moze tocan info da li se gledaju samo transakcije ili transakcije plus protrgovana lova? Hvala
Nazalost tek smo na 21 kn. Mislio sam de ce prije doc do 25 i da ce bit puno puno vise transakcija. Ovako taman bi negdje na proljece mogli uc u redoviti rezim. Mozda je tako i bolje. Poceli kupovati na 16, cijena prije skupstine oko 20, pa slijedi skupstina, pa je vec blizu i 3 mjesec. Siguran sam da cemo u redoviti, a to mi je i bio zadani cilj.