KABA (Karlovačka banka d.d)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KABA (Karlovačka banka d.d)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jucer napisah da cekam vijesti u 1 mjesecu, pa evo i jedne u nizu. Cekam ih jos barem dvije u tiskovini pa cemo biti pametniji. Danas cemo opet malo dokupiti.

Na stranicama ZSE poziv na izvanrednu skupštinu 10.02.2014. Dokapitalizacija je predložena sukldano najavama.

Hvala na inf. Vidimo se u Ka.

Da li su i ovi iz Top 10 isključeni iz dokapa? Mislim i oni su postojeći dioničari. Znamo da su upravo oni nekad sudjelovali u dokapu…Šimić, Šarić i Ivanišević(Dragović). Zar bi oni dopustili to samo tako?

Bas mi je drago sto prodavatelj sa 778 komada zeli izaci van i sto sitan trejder zeljan brze zarade kupovao po 20 cca 1000 komada, sada vidi da to nije bio dobar potez za njega. Nadam se da ce cim prije izaci van na 16 i napon shvatiti da ako imas 20000 kn da si svemoguc na zse. Sutra necu kupovat po 24, vec cu se maknut i cekat ga na 16 i nize kako bih jos dokupio. Rekoh ne kupujem po 20 da bih prodao po 30. Kupujem kako bih bio dionicar slijedecih 5-10 godina. Nadam se da ce svi spekulanti izac polako van. Vidimo se sutra na 16.

Ide i po 16 [emo_smijeh]. Sutra cekam na 8 kn i ostale spekulante ako ve htjeti van. Akvarij se polako puni imdo skupstine bit ce pun.

Intersantan danasnji potez koji je trejderima koji su ulazili po 20 kn utjerao strah u kosti jer sutra nece moci izac van a kupovali od 17.12. do danas Cca 3500 komada. E sad ima tu i dobra i losa strana. Losa strana da cu im ponudit 8 kn za dokup, a dobra bi bila da mi prodaju [emo_smijeh]. Tasko ce sebi priznat gresku ali nece imat bas mnogo scenarija. Poradi toga sam i pisao sve ovo od pocetka kada sam poceo kupovati u 12 mjesecu da ne kupujem po 20 da bih prodao po 20. Evo u akvariju nakupilo se 2000 kom ,,kabaca,,. Svi su zdravi i slobodno plivaju i rastu bez ikakove brige, da im bude tijesno u akvariju. Pozdrav do sutrasnje kupnje. Bit ce zanimljivo gledat trejdere koji zele van.

Punto ovakve palamudije pišeš od kad je cijena bila 88 kuna [emo_smijeh] .. A ulovio si se kad i ja , na onu priču o spajanju banaka i kad je išla nova emisija po sto kuna .. Samo sam ja prodao 500 kom u to vrijeme a ti ih kupio [emo_smijeh]

Nažalost, ostalo mi još 400 i nemam namjeru ekipu navlačiti ali jedno se treba znati – dionice koje će “Gunmen Brothers” čvaknuti po cenera neće nikada biti na burzi niti oni imaju to namjere prodavati.. A ova serija sada će biti smiješno mala spram te nove, tako da će cijenu isključivo odredjivati mali dioničari ..
Ako mali ne budu htjeli prodati ispod recimo 60 kuna, nitko neće moći kupiti taj paket ispod te razine. Ako se mali budu i dalje bojali i rasprodavali po 15 , 20 kuna takva će i cijena biti. Kada prodje izmjena vlasničke strukture, kompletna serija R-A će predstavljati ni 20 % ukupne emisije dionica.
Zato može biti bezvrijedna ali i plaćena sa premijom, ukoliko netko bude željeo dalje prodati banku jednog dana , u što čišćem vlasništvu
Sumnjam da kupuju banku da bi ju držali na “klupi”. Očito će tu krenuti malo veći plasmani a banke žive od kamate koliko me pamćenje služi

Kolega ja cu pricekat Vasih 400 komada za dokup. Kad cete htjet prodat javite pa Vam dam tog cenera po dionici kako navodite, pa se rijesite i tih 400 komada.

Ako nesto pisem molim Vas da to kopirate i stavite da i ostali vide sto sam to pisao, a ne da lupate ko max po diviziji. Ja ne mjenjam imena kao Vi, stoga Vas molim da bude korektni a ne da manipulirate na ovaj jadan nacin.

U KABU ulaze proizvođači oružja koji se u bankarstvo kuže ko bankari u proizvodnju pištolja. A inače je osnova poslovanja banke povjerenje, a tko ulijeva više povjerenja od proizvođača oružja? [emo_smijeh]

Dakle, gospodo, taj karlovački dvojac u KABU je uletio ne zato što ih zanima bankarstvo, ne zato što im je to strateška odrednica, vež zato što imaju viška novca s kojim ne znaju što da rade.

Malo pa malo, malo po 20, malo po 16, transakcija po transakcija i velikim koracima krecemo prema redovitom rezimu.

New Report

Close