KABA (Karlovačka banka d.d)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KABA (Karlovačka banka d.d)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kaba dobila novu priliku na kojoj joj zavide gotovo sve male banke

Jedva cekam skupstinu, i nadam se da ce ekipa uspjet sve ishendlat kako bi postali novi vlasnici kabe. Svim pusacima koji su danas popusili kutiju cigareta, moze bit zao sto taj novac nisu ulozili u kaba. Ja sakupio nesto sitno pa cu danas opet kupit nesto malo i dat obol ekipi iz ka. I tako iz dana u dan, transakcija po transakcija u evo nas na proljece u redovitom rezimu. Bit ce ovo jedno lijepo proljece za karlovac, kabu, kao i dionicare kabe.

U ponedjeljak opet kupujem par “kutija kaba” pa kako kaze narodna zrno po zrno, pa dok iz zrna ne nastane nesto lijepo i dobro.

Neizvjesnost do samog kraja. [emo_smijeh]
Nastavak u ponedjeljak [emo_palacg]

Hoće li biti istiskivanja manjinskih dioničara po cijeni koja odgovara samo velikima?

Sve opcije otvorene pa tako i ta. Ali ne brinem se poradi toga, jer ne kupujem po 25 da bih prodao po 30. Kupujem na duzi rok, malo po malo pa nek stoji, te je zbog tog super sto nema pritisaka ostalih trejdera koji ne vidje dalje od sume, a iza sume je ?[emo_smijeh] danas bio nalog sa 1600 kom, pa se povukao. Drago mi je sto se nije nitko prikljucio, i sto se moze u miru kupovat. Napisah, da se nadam da ce se i ovih par zelenih naloga biti uklonjeno kako nebi zbunjivali ostale. Cilj mi je dovest kaba u redovit rezi, i odlazak na skupstinu, pa cemo na proljece bit pametniji.

Upravo zavrsila kupovina na kaba. Ma nema vece neizvjesnosti negoli je na drazbi. Danas upecao sitna 3 somica, i stavio ih u akvarij, gdje cuvam i ostale ,,kabaće,,. Nastavljamo i dalje sa pecanjem i sakupljenjam sitnih dijamanata i brilijanata koji su na kabi. Pozdrav i danasnjem kupcu, za kojeg se nadam da nije trejder.

Danas opet neizvjesnost za kraj godine na drazbi. Transakcija po transakcija pa kako stara godina zavrsi, tako ce i pocet nova sa sitnim malim transakcijama do uspostave redovitog rezima.

Danas dodao u akvarij jos 10 ,,kabaca,, tako da ostali ne budu sami za docek nove godine. Sutra mreza odmara, malo na popravak s njom kako bi s pocetkom nove godine, ulov bio na istim razinama i malo vecim. Svako dobro svim ulagacima kako postojecim, tako i onima koji ce tek postati sa novom 2014. Naravno pozdrav i ekipi iz Ka, koja ceka skupstinu, kako bi rijesila kupnju kabe. Svako dobro svima, koliko god Vas na forumu ima [emo_smijesak]

Mreza popravljena i spremna za lagano bacanje sutra za nekoliko novih ,,kabaca,, koje poluprazan akvarij ocekuje. Trenutno je akvarij poluprazan, ali do skupstine bit ce sigurno napunjen do polovice. Sad ono, kada bih bio neka faca od burzovnih vragolija, tada bi moji potezi bili na naslovnici, pratio bi se svaki moj potez, kupovalo bi se ili prodavalo, samo zato sto je to neka faca preporucila. Ovako, zelim pokazat da pravilnim pristupom, ako znate sto treba raditi i ako cvrsto vjerujete u svoj cilj, rezultati nece izostati. Iz tog razloga, sutra nastavlja o dalje sa bacanjem mreze. Takodjer, odlicno je sto se ovdje vidi da nema previse trejdera jer nisu nanjusili krv, a nisu nanjusili jer nemaju nikakovu potvrdu velikih ulagaca koji svoja predvidjanja daju na temelju matematickih proracuna, fundamenata, broju dionica i naravno svog imena koja nesto znaci na zse.
E kolege, pokazat cu vam, da ovdje nije od toga nista vazno, vec da je jedino bilo vazno prepoznat ovu priliku prije mjesec, dva kada se u jutarnjem poceli izlazit clanci kako ce ekipa ulozit novac kako bi spasila svoju banku.
E ako ste te clanke, procitali barem malo, koliko citate fundamente i ostala sranja, vidjeli bi sto ce se ovdje desiti na proljece [emo_zacudjen].
Nemam svoj blog, nisam mestar od svog zanata, ne pisem ovdje kako bi me ostali proglasili spamerom, vec pisem iz dana u dan, iz aukcije u aukciju, gdje se tocno vidi kako iz dana u dan ,,kabaci,, stasaju u bijelu morsku psinu, koja ce biti tako velika, kada se odluci izronit iz svojih dubina i pokazat, da nitko nece moci vjerovat sto se desilo. Ana Blaskovic napisala je takodjer istinu u kojoj navodi u svom clanku da ce kabi svi zavidjet ukoliko prodaja prodje u najboljem redu, tako da je ta recinaca najvise bitna u cijeloj toj prici jer ce se tek tada vidjet prava snaga banke. Nadam se da Ana ne kupuje dionice kabaca, jer bi je smatrao dobrom igracicom, a mozda ih i kupuje [emo_smijeh], kao i ja ali ih zasigurno nece tako brzo prodat. Kako god bilo, cekam neki novi clanak u tiskovini u 1. mjesecu sa novim pojedinostima, koje ce zasigurno biti dobre.

Mreza popravljena i spremna za lagano bacanje sutra za nekoliko novih ,,kabaca,, koje poluprazan akvarij ocekuje. Trenutno je akvarij poluprazan, ali do skupstine bit ce sigurno napunjen do polovice. Sad ono, kada bih bio neka faca od burzovnih vragolija, tada bi moji potezi bili na naslovnici, pratio bi se svaki moj potez, kupovalo bi se ili prodavalo, samo zato sto je to neka faca preporucila. Ovako, zelim pokazat da pravilnim pristupom, ako znate sto treba raditi i ako cvrsto vjerujete u svoj cilj, rezultati nece izostati. Iz tog razloga, sutra nastavlja o dalje sa bacanjem mreze. Takodjer, odlicno je sto se ovdje vidi da nema previse trejdera jer nisu nanjusili krv, a nisu nanjusili jer nemaju nikakovu potvrdu velikih ulagaca koji svoja predvidjanja daju na temelju matematickih proracuna, fundamenata, broju dionica i naravno svog imena koja nesto znaci na zse.
E kolege, pokazat cu vam, da ovdje nije od toga nista vazno, vec da je jedino bilo vazno prepoznat ovu priliku prije mjesec, dva kada se u jutarnjem poceli izlazit clanci kako ce ekipa ulozit novac kako bi spasila svoju banku.
E ako ste te clanke, procitali barem malo, koliko citate fundamente i ostala sranja, vidjeli bi sto ce se ovdje desiti na proljece [emo_zacudjen].
Nemam svoj blog, nisam mestar od svog zanata, ne pisem ovdje kako bi me ostali proglasili spamerom, vec pisem iz dana u dan, iz aukcije u aukciju, gdje se tocno vidi kako iz dana u dan ,,kabaci,, stasaju u bijelu morsku psinu, koja ce biti tako velika, kada se odluci izronit iz svojih dubina i pokazat, da nitko nece moci vjerovat sto se desilo. Ana Blaskovic napisala je takodjer istinu u kojoj navodi u svom clanku da ce kabi svi zavidjet ukoliko prodaja prodje u najboljem redu, tako da je ta recinaca najvise bitna u cijeloj toj prici jer ce se tek tada vidjet prava snaga banke. Nadam se da Ana ne kupuje dionice kabaca, jer bi je smatrao dobrom igracicom, a mozda ih i kupuje [emo_smijeh], kao i ja ali ih zasigurno nece tako brzo prodat. Kako god bilo, cekam neki novi clanak u tiskovini u 1. mjesecu sa novim pojedinostima, koje ce zasigurno biti dobre.

Moram dodati da će ovi kupiti 75% banke po cijeni od oko 10 kn po dionici. Toliko, da znaju novi kupci dionica.

Da je kupe i po 7 kn nije bitno, vec je bitno sto ce se desit poslije kupnje, a to vi ne vidite. A odlicno je sto sada imamo podatak iz prve ruke koji ste nam dali da ce kupit po 10 kn, jer ocito imate super inf. Hvala Vam na tome[emo_smijeh]

http://www.banka.hr/hrvatska/karlovacka-banka-povecala-kapital-za-31-3-mil-kuna

New Report

Close