lopina, koliko novih dionica valja izdati da sadašnjih 1.339.057 ne čini više 100 post kapitala, nego samo 25 posto. kad izračinaš, 75 milja podijeli s tim brojem pa ćeš znati koliko valja platiti po dionici ako želiš steći 75tno vlsasništvo i kaniš platiti ne više od 75 milja.
prošlostr
KABA-R 1.328.233 nominala je bila 100
1.dokapitalizacija 362.000 dionice po 100
2.denominacija na 50 i druga zadnja dokapitalizacija 626.000
ukupan broj kaba_-r 2.316.233 i kaba-p-a 10.824 po no9minali 100
Prijedlog koji sadrži ponuda:
1.denominacija na 10
2.dokapitalizacija minimalno 2.316.233 X 6.948.699 plus jedna,
cca 70 mil kn ako ide po 10
i BV sa sadašnjih 38 klizi na ispod 20,mislim od 17 do 18
Ako se ZABA trž' na ispod o,5BV ,a HPB je dobila ponudu nešto preko toga jasno
je da bi KABA poslije ovog prijedloga trebala potonuti.
Koliko ????ojma nemam,ali što potoni više postaje atraktivija.
Ipak nakon ove dokapitalizacije banka ulazi u stabilno poslovanje i većinski
će odrediti buduću cijenu na burzi.Može biti i 20,ali i ispod 10 s obzirom kako
banke trenutno kotiraju.
U KABA samo krv,znoj i suze za sadašnje vlasnike.
Nemam KABA ali imam NVBA,a kako je majka slabo ni kćerkica ne bi trebala biti sretna.I ja ću pustiti koju suzicu.
[/quote]
Ova
mi je nepoznata, nema tih dionica u skdd
Kupujem sve do 10 kuna mislim da sam povoljan.[emo_smijeh]
lopina, koliko novih dionica valja izdati da sadašnjih 1.339.057 ne čini više 100 post kapitala, nego samo 25 posto. kad izračinaš, 75 milja podijeli s tim brojem pa ćeš znati koliko valja platiti po dionici ako želiš steći 75tno vlsasništvo i kaniš platiti ne više od 75 milja.
prošlostr
KABA-R 1.328.233 nominala je bila 100
1.dokapitalizacija 362.000 dionice po 100
ukupan broj kaba_-r 2.316.233 i kaba-p-a 10.824 po no9minali 100
Prijedlog koji sadrži ponuda:
1.denominacija na 10
2.dokapitalizacija minimalno 2.316.233 X 6.948.699 plus jedna,
cca 70 mil kn ako ide po 10
i BV sa sadašnjih 38 klizi na ispod 20,mislim od 17 do 18
Ako se ZABA trž' na ispod o,5BV ,a HPB je dobila ponudu nešto preko toga jasno
je da bi KABA poslije ovog prijedloga trebala potonuti.
Koliko ????ojma nemam,ali što potoni više postaje atraktivija.
Ipak nakon ove dokapitalizacije banka ulazi u stabilno poslovanje i većinski
će odrediti buduću cijenu na burzi.Može biti i 20,ali i ispod 10 s obzirom kako
banke trenutno kotiraju.
U KABA samo krv,znoj i suze za sadašnje vlasnike.
Nemam KABA ali imam NVBA,a kako je majka slabo ni kćerkica ne bi trebala biti sretna.I ja ću pustiti koju suzicu.
[/quote]
Ova
mi je nepoznata, nema tih dionica u skdd
[/quote]
Imaš pravo bila je dokapitalizacija
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/6CD14dGuLtcAnKoMA3v1BQ==.pdf
Vidim,ne bojite se inflacije,denominacije,obezvrijeđivanja i ne prihvaćate surovu
realnost da je 16 kn na o,9BV.Po toj cijeni KABA kotira najbolje od svih banaka.
Jadna ZABA na ispod o,5BV.Znam da ste ušli skuplje,da gubite puno ali zašto se
trudite da izgubite još i više.10 i više je odlična cijena za ovu dionicu u sadašnjem trenutku,ja ću čekati tu i niže.
Nije rješenje zabiti glavu u pijesak i čekati egzekuciju.
Novi budući većinski vlasnici nemaju razloga da plaćaju više od 10 kn iz dokapitalizacije jer imaju apsolutnu vlast.
Pokoji put treba biti brz i odlučan!!!!!!
U KABA će teći krv,znoj i suze barem kratkoročno,ali izgleda da scenarij CEBA nije aktuelan.I to je bitno!!!!!
sad je svašta moguće sa kabaom osim scenarija cebe.da bi novi dioničari ušli u banku pod povoljnim uvjetima ipak trebaju odobrenje postojećim dioničara tj barem im moraju obećati da će kroz neko vrijme kaba vrijediti xx kn i da će se izvući sa što manjim gubitkom.
hs produkt je visokoprofitan biznis i lova nikad nije bila upitna samo volja da se uđe u ovakav projekt.još ako se crkva pridruži sa depozitima jer je već dioničar silom prilika.
mogla bi kaba biti interesantna dionica za trejdanje u budućnosti.
Vuković je i sa onim uperenim samokresom mila majka u Kabi u odnosu na Mamu miu, ona je sa obitelji bila kao Ani četiri pištolja za Kabu[emo_smijesak]
Kako kaze i kolega blackstone, ovdje je tek na vidicima vidika, pocetak trejdanja u 2014 godini. Siguran sam da ce ovaj od jucer sa 2000 komada, kupit i danas barem 20 komada.
pa možda netko uprosječuje cijenu s obzirom na dokap.
Slazem se da i ta opcija postoji, sli s obzirom ako cijela operacija uspije da se kaba kupi i u dogledno vrijeme postavi na noge siguran sam da je ovo cijena po kojoj se isplati uci da se malo trejda sa njom u 2014. Takodjer siguran sam da buducim vlasnicima nece ovo biti samo jedna od investicija, vec ce dati puno veci naglasak na razvoj banke, jer ipak je to jos jedna od rijetkih banaka koja nosi svoje ime karlovacka banka i gradjani koni zive u ka, sigurno su ponosni na nju. Uopce ne sumnjam na dobre rezultate u buducnosti. Svaki ovakav pokusaj ekipe iz ka je hvalevrijedan i zelim im uspjeh u svakom pogledu.
I danas pratio kabu i ovo ovdje postaje super, samo iz jednog razloga sto nema spekulanata i sto nije u toj dionici xy, jer bi i ovdje opet bili glupih nabivanja cijana u nebo. Ovako ocito netko lagano kupuje bez ikakovih pritisaka i radi ono sto je naumio. Nadam se da ce u buducnosti ovakovih primjera biti sve vise i vise kako bi se i zse dovela u red sa ostalim burzama kod kojih sve radi besprijekorno.