Imenovana je i nova uprava. Josip Delaš predsjednik, nova članica Amalija Ikšić. Odabrana i stručna ekipa.
Evo najbolje ponude na tržištu….1.000 komada KABE se nudi po 40,00 kn. Neće KABA propast….ajde istresite pi….. 40.000,00 kn.
počele danas igrice s povlačenjem naloga u 12.59. možda se počne nekaj i događat, za promjenu, pa makar i morali kupovat ispod 30…bar bum si smanjil prosjek
počele danas igrice s povlačenjem naloga u 12.59. možda se počne nekaj i događat, za promjenu, pa makar i morali kupovat ispod 30…bar bum si smanjil prosjek
Nisam bio prisutan, su maknuli s kupnje ili prodaje nalog?
S prodaje, 1000 komada
taj je maknut još prije, al bil je još jedan na prodaji 200 kom po 32,01 koji je maknut u 12.59
Ima prostora za rasti sada….
………Pri tome su se ugovorne strane oslonile na vazecu knjigovodstvenu vrijednost dionica i na dinamicku procjenu
vrijednosti, koja je ukljucila i zasebno vrednovanje najznacajnijih pozicija imovine i obveza oba drustva.
Na temelju prethodne procjene fer vrijednosti oba drustva na dan 30. lipnja 2012. godine utvrdena je fer
vrijednosti jedne redovne ili povlastene dionice Drustva preuzimatelja nominalnog iznosa 100,00 (sto) kuna u
visini od 80,00 (osamdeset) kuna, te fer vrijednost jedne redovne ili povlastene dionice Pripojenog drustva
nominalnog iznosa 100,00 (sto) kuna u visini od 32,00 (trideset i dvije) kuna.
http://www.zse.hr skupština NAVA banke
Mi može netko objasnit sljedeće…ako je neka fer vrijednost dionice 80,00 kn, ako su veliki dioničari nedavno dokapitalizirali banku s po 100,00 kn, zar je moguće da nekakvih 5.000 komada dionice po 40,00 kn nije dobra investicija?da se radi o nekoj firmi, ajde možda, ali zar investicijska javnost možda misli da će ona doživjeti sudbinu credo banke, ili pak je to jedna u nizu nelogičnosti i nelikvidnosti naše burze
moram priznat da mi nisu jasne ove igre bez granica. niko vam ovo ne puši. stavite 5000 kom na 30, pa bumo vidli.
Igre zastrašivanja….ja bi pokupio i na 41,00 da mogu. Ovako se ne rješavaju dionice ako želiš prodati…