meni mi se čini da Nava ovdje preuzima ulogu djeveruše [thumbsup]
Nisi skužio ili kasniš malo – ovdje ti Nava ne igra nikakvu ulogu, dokapitalizacija Karlovačke Banke ide puno prije moguceg spajanja sa NAVA-om – ta vijest je još samo razina špekulacije, lijepo ti piše da dioničari NAVA-e još moraju o tome vijećati i HNB to mora odobriti , dakle 6 mjeseci i dulje, ono što diže KABA-u nazad prema 90 i preko je dokapitalizacija živom lovom, koja je već trebala ići ali je bila odgođena. Ne misliš valjda da će netko pljunuti 40 000 000 kn za dokap po 100 kn po dionici , a na burzi pustiti da mu visi par sto komada po 60 kn ili čak niže ? Uostalom, da ti plaćaš 100 kn dionice naveliko u dokapu, pa valjda bi pokupio onda i to malo što je diskontirano 50 % i više sa burze. I jedno i drugo su KABA-R-A dionice, nema nikakvih razlika medju njima osim što ih mi još uvijek plaćamo 50ak kn a oni će pljuniti – stotku [thumbsup]
Velika je sreća da su u posebnom režimu pa ih svatko – tko je brži može pobrati, inače bi već danas do 14 sati bile 90ak kn , možda i 100 na burzi
Nisi skužio ili kasniš malo – ovdje ti Nava ne igra nikakvu ulogu, dokapitalizacija Karlovačke Banke ide puno prije moguceg spajanja sa NAVA-om – ta vijest je još samo razina špekulacije, lijepo ti piše da dioničari NAVA-e još moraju o tome vijećati i HNB to mora odobriti , dakle 6 mjeseci i dulje, ono što diže KABA-u nazad prema 90 i preko je dokapitalizacija živom lovom, koja je već trebala ići ali je bila odgođena. Ne misliš valjda da će netko pljunuti 40 000 000 kn za dokap po 100 kn po dionici , a na burzi pustiti da mu visi par sto komada po 60 kn ili čak niže ? Uostalom, da ti plaćaš 100 kn dionice naveliko u dokapu, pa valjda bi pokupio onda i to malo što je diskontirano 50 % i više sa burze. I jedno i drugo su KABA-R-A dionice, nema nikakvih razlika medju njima osim što ih mi još uvijek plaćamo 50ak kn a oni će pljuniti – stotku [thumbsup]
Velika je sreća da su u posebnom režimu pa ih svatko – tko je brži može pobrati, inače bi već danas do 14 sati bile 90ak kn , možda i 100 na burzi
[/quote]
nisam ni skužio i kasnim malo, već je 16.15, otišao malo do grada i nemam pojma tko mi je povisio ovu Kabu 37,50 % [embarass]
sutra bumo vidli odgovor prodaje, jer ovi nalozi na 50 danas su tu već neko vrijeme, pa mi se čini da nalogodavci nisu bili ni blizu burze danas. neke stvari su sad malo jasnije, al ono kaj mene smeta je trakavica oko šolinog izlaska/ulaska iz uprave. nije valjda da su se oni samo tak sjetili da bi si mogli pripojit jednu bančicu.
prosle godine u 1 mjesecu si drukao za kabu kad je bila 80 i nesto kuna ide to na 150 i vise,a ddjh u tom trenutku 40-50 kn i pljuvao ,a vidi gdje sada ddjh a gdje kaba….
[/quote]
sutra bumo vidli odgovor prodaje, jer ovi nalozi na 50 danas su tu već neko vrijeme, pa mi se čini da nalogodavci nisu bili ni blizu burze danas. neke stvari su sad malo jasnije, al ono kaj mene smeta je trakavica oko šolinog izlaska/ulaska iz uprave. nije valjda da su se oni samo tak sjetili da bi si mogli pripojit jednu bančicu.
Više ih nema
[lol] Ali izgleda da je i 60ak sad jeftino .. hbg, dokap je na 100 kn ako opet nesto ne "za ..ru", ko zadnji put, a 90 % je i više da nece, sumnjam da bi se usudili baš 2 puta objavljivati dokap pa potom ništa, onda bi to stvarno već bila ozbiljna navlakuša i temelj za podnosšenje tužbe. Po meni bi svi koji su prodali putem burze svoje dionice izmedju prvog objavljenog dokapa i danas obavezno trebali tražiti naknadu štete jer prema Zakonu o Obveznim Odnosima imaju na to legitimno pravo – naime Karlovačka Banka nakon prve objave dokapa NIKADA nije više objavila da od Dokapa odustaje privremeno, ili da je odgođen već ga jednostavno nisu izvršili i sad ga opet objavljuju,8 mjeseci nakon što su već nove dionice morale biti upisane. Ako to nije temelj za traženje naknade štete zbog evidentne manipulacije tržištem kapitala onda ne znam šta je.
Srećom, ja sam prodao svega 50ak kom na 45 kn, ali ako ode na 100 kn svakako ću ih tražiti da mi nadoknade nastalu štetu. Postoje i europske institucije koje su ovdje nadležne odmah da se zna
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Slušaj, ništa ja nisam drukao već je takvo bilo stanje stvari. Zašto ne prozoveš Upravu Karlovacke koja je u to vrijeme putem ZSE objavila istu ovu dokapitalizaciju pa ju potpuno negitimno nisu ni demantirali putem iste te ZSE , samo su od nje odustali a rok za upis dionica novih je bio naznačen kao 10.mj 2011. ?!
Ili jos bolje zasto ne prozoves nadležne institucije ZSE koja nije opomenula izdavatelja za takav evidentan i ozbiljan prekršaj, ili pak HANFU koja bi trebala štititi sve ulagače podjednako i to činiti ažurno – a ne samo povlaštene, odnosno interese krupnog kapitala?!
HANFA je prema zakonu imala itetkako opomenuti ZSE zbog nereagiranja na ovaj događaj a nisu učinili baš ništa, unatoč tome što ih MI građani RH plaćamo a ne Karlovačka Banka i drugi izdavatelji da ih štite u njihovim prekršajima.
Dakle – molim te da ubuduće skupiš muda i prozoveš prave Krivce a ne mene, jer ja nisam Nostradamus za Džiberluk, pa da znam kada ce neka Banka najnormalnije objaviti dokap i onda lijepo samo to ignrorirati nakon što su navukli masu ulagatelja a poslije ih cijedili van mjesecima po 50ak kn …
Ima tu posla preko glave i za HANFU, i za USkok na ovoj Burzi, ali očito se i dalje nikome ništa ne radi ili su im pak vezane ruke .
Sto se tice Djure bio sam i u pravu tada – jer DDHJ je nakon toga odletio a zatim su podijeljene dionice radnicima pa su mnogi izgubili u tom padu nazad prema 40ak kn prije nego je opet odletio gore
To je bilo točno u to vrijeme koje navodiš.
Prema tome ne prozivaj – krive ljude i ako vec to radiš prvo – PROUČI MATERIJU!
Više ih nema
[lol] Ali izgleda da je i 60ak sad jeftino .. hbg, dokap je na 100 kn ako opet nesto ne "za ..ru", ko zadnji put, a 90 % je i više da nece, sumnjam da bi se usudili baš 2 puta objavljivati dokap pa potom ništa, onda bi to stvarno već bila ozbiljna navlakuša i temelj za podnosšenje tužbe. Po meni bi svi koji su prodali putem burze svoje dionice izmedju prvog objavljenog dokapa i danas obavezno trebali tražiti naknadu štete jer prema Zakonu o Obveznim Odnosima imaju na to legitimno pravo – naime Karlovačka Banka nakon prve objave dokapa NIKADA nije više objavila da od Dokapa odustaje privremeno, ili da je odgođen već ga jednostavno nisu izvršili i sad ga opet objavljuju,8 mjeseci nakon što su već nove dionice morale biti upisane. Ako to nije temelj za traženje naknade štete zbog evidentne manipulacije tržištem kapitala onda ne znam šta je.
Srećom, ja sam prodao svega 50ak kom na 45 kn, ali ako ode na 100 kn svakako ću ih tražiti da mi nadoknade nastalu štetu. Postoje i europske institucije koje su ovdje nadležne odmah da se zna
[/quote]
Možes se hebati sad, ja sam to kupio od tebe, dionice ti nedam natrag. Tek po 400 kn ti ih vratim. [lol]
68,75 gornji limit danas.
Izgleda da se i ASK probudio .. Neku bježaniju opalili .. Sad mi je žao što jučer nisam zamijenio HTPK za ovo čudo .. 80ak mora dotaknuti za vrijeme dok netko upisuje 40 miliona kn novih dionica po 100 .. bilo bi pravo čudo da na Burzi ostane ispod te cijene istovremeno sa dokapom na 100 ..
Al kažem , nakon one prve "lažne objave dokapa" ništa me više ovdje ne bi čudilo , ovo je Banana Republic, par pijetlova upravlja burzom i jedan debil
Više ih nema
[/quote]
Možes se hebati sad, ja sam to kupio od tebe, dionice ti nedam natrag. Tek po 400 kn ti ih vratim. [lol]
[/quote]
Nemaš frke , kupio sam KSST po 1200 s time [lol] [lol]
Jbg, ovdje što bolje barataš dionicama to više – pljugaš !
da se mene pita ja bi svaku dionicu za koju se objavi povlaštena informacija automatski selil u redovno trgovanje. ovak, ovo ubija svaku draž trgovanja, a interesa ima. no, to je zse, a u njihovu sposobnost smo se uvjerili nebrojeno puta.