PODSJETIMO SE :
Dakle, Gospodin Goran Ivanišević je pazario ovdje po 280 kn prosječne cijene, možda čak i više, ovisno kakva je računica bila. Sigurno je da dionice nije dobio po 100 kn dok su se na burzi vrtile po 400 kn u to vrijeme
Svi znamo i to da je Goran tenisač i da mu burza vjerojatno nije ni hobi a kamoli polje od iznimne životne važnosti
Ali – s obzirom da je dokapitalizirao banku možemo pretpostaviti da je povezan s članovima Uprave i da ima pravodobne, bolje, detaljnije i realne informacije o očekivanjima.
ZATO POSTAVLJAM OVDJE PITANJE – JE LI GOSPODIN GORAN IZAŠAO SA SVOM SVOJOM KOLIČINOM PRI POSLJEDNJEM RASTU DIONICE KABA-r-a KOJI SE OVDJE SMATRA VRHOM ?
I AKO NIJE – PA zašto nije gospodo moja ako je znao da dionica ide dolje ?
Možda zato što je njegova informacija da dionica ide gore, niste o tome razmišljali ?
I zato kad mi netko kaže "ma Goran nema pojma šta je s KABA-om, on se tu uvalio …" ja se samo nasmijem i mislim "Ma nemaš ti pojma ako misliš da imaš bolje informacije na KABA-i od Gorana Ivaniševića…"
Tako da ekipo – ja pratim skdd i kad gospodin Goran počne rasprodavati za ozbiljno onda ću i ja prodati
A u međuvremenu dokupljujem sve ispod 80 [wink]
ISPRAVAK –
Goran Ivanišević je kupovao dionice po cijeni 100 kn + 50 % premije u ono vrijeme, dakle po 150 kn.
Netom poslije, burzom je prošla poveća količina dionica po 300 kn i više, pa možemo pretpostaviti da je u to vrijeme Goran pustio pola svojeg paketa koji je dobio za dokap..
Ljudi moji Goran je izreketario Karlovačku Banku – i to doslovno , ne reketom [proud] [lol] [lol]
http://www.poslovni-savjetnik.com/hrvatska/velike-promjene-u-karlovackoj-banci
Biti će KABE i po 50-tak kuna do kraja ovog mjeseca. Svi peru ruke,a Plejboj dobro navlači.Bravo majstore.Nadam se da si se iskrcao,jer ovdje se ne piše dobro….
Biti će KABE i po 50-tak kuna do kraja ovog mjeseca. Svi peru ruke,a Plejboj dobro navlači.Bravo majstore.Nadam se da si se iskrcao,jer ovdje se ne piše dobro….
Walter puko si od vrućine …. Citiraš sjajnu vijest za Karlovačku Banku i to još 13 dana staru (piše ti lijepo gore 1.7. datum objave), prema kojoj pokrivaju postojeće gubitke i povećavaju temeljni kapital za 40 000 000 kuna sa većom ciljanom cijenom tečaja od trenutnog (kod LKPC je npr obratna situacija bila i zato ja pala) – i istovremeno drukaš neki nesuvisli pad , i to još na 50 kn haha…
Pa ja ću biti više nego sretan za oboje ako KABA padne na 50 kn jer ću dokupiti odmah 3000 komada i smanjiti si prosjek za 30 % i poslije lijepo izdilati van sa najmanje 300 000 kn dobiti..
Ali nažalost kao što smo vidjeli tijekom ovih par dana testiranja imatelja dionice – nije lako dobiti KABA-u ni po 85 a kamoli po 65, ili 50 …
Smatram da će ovdje cijena rasti recipročno sa padom dionice DDJH… na 70 kn su mnogi kapitalizirali DDJH i ušli u KABA-u kojoj je prostor za rast sada mnogo veći , a dalje ćemo vidjeti [wink]
1. ŠOLA SANDI 263.200 19,65 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. ŠARIĆ MATE 130.000 9,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. GUERRERO DEVLAHOVICH JAIME IVAN 114.514 8,55 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. ŠARIĆ MARIJAN 66.668 4,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HR.BRANIT. IZ DOMOV.RATA I ČL. NJIHOVIH OBIT. 54.860 4,10 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. PBZ D.D./PBZ EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 54.700 4,08 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ŠIMIĆ DARIO 53.334 3,98 Osnovni račun SESVETE, HRVATSKA
8. IVANIŠEVIĆ GORAN 45.030 3,36 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
9. BRCKO ANAMARIJA 32.049 2,39 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. VIDIĆ BORIS 30.856 2,30 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 63,11
Jel prodao netko iz TOP 10 i jednu od onih 30 000 dionica ?
Izgleda da nije
[wink]
Ovo s 82 kn je klasično rušenje cijene, nitko nije toliko glup da prodaje dionicu po 82 kn koja će se tržiti na 100 kn na Jesen. Dakle netko pušta sa računa n račun da spusti cijenu.
DOKAZ – pogledajte vrijeme trgovanja. Zašto bi se netko istresao odmah u 10 ujutro … ?
Hmm… ma možda ipak ima i takvih strašljivaca , nikad ne znaš— Uvijek me iznenadi količina muških kokoši na burzi [wink]
Jesi uspio šta uloviti na ovom vodopadu koji si izazvao il samo trkeljaš dok mi skidamo naivčine … ?
Thanks bro [wink]
pa ti znaš sve menadžere i šefove uprava i prijatelje prijatelja…
Bitno je da ih netko zna…još samo fali popis kumova. [lol]
Za one koji ne znaju, čak i u top10 odavno postoje tzv. manekeni. Primjer je Brcko Anamarija na čije ime odavno glase dionice predsjednika uprave. Isti slučaj bio je u loli ribaru itd…
Walter puko si od vrućine …. Citiraš sjajnu vijest za Karlovačku Banku i to još 13 dana staru (piše ti lijepo gore 1.7. datum objave), prema kojoj pokrivaju postojeće gubitke i povećavaju temeljni kapital za 40 000 000 kuna sa većom ciljanom cijenom tečaja od trenutnog (kod LKPC je npr obratna situacija bila i zato ja pala) – i istovremeno drukaš neki nesuvisli pad , i to još na 50 kn haha…
Pa ja ću biti više nego sretan za oboje ako KABA padne na 50 kn jer ću dokupiti odmah 3000 komada i smanjiti si prosjek za 30 % i poslije lijepo izdilati van sa najmanje 300 000 kn dobiti..
Ali nažalost kao što smo vidjeli tijekom ovih par dana testiranja imatelja dionice – nije lako dobiti KABA-u ni po 85 a kamoli po 65, ili 50 …
Smatram da će ovdje cijena rasti recipročno sa padom dionice DDJH… na 70 kn su mnogi kapitalizirali DDJH i ušli u KABA-u kojoj je prostor za rast sada mnogo veći , a dalje ćemo vidjeti [wink]
[/quote]
Plejboj,uz dužno poštovanje,ali nisam lud kupovati KABU.
Otišla BRBA, slijedeća na tapeti je Karlovačka Banka… Ili se možda ne slažete .. ?
ČINJENICE:
POVEĆANJE TEMELJNOG KAPITALA ZA 40 000 000 Kn
POVEĆANJE ADEKVATNOSTI BANKE UNOSOM 23 000 000 kn HIBRIDNIH SREDSTAVA
Dakle, Banka se očito sređuje ili za neko preuzimanje ili joint-venture s nekom drugom bankom ovdje na zse …
Koje je od toga dvoje ne možemo znati ali jedno je – 90 % sigurno, nisu slučajno sad sve ove radnje poduzimali ne čekajući jesen..
Mnogima koji su odavdje izašli protekla dva tjedna će uskoro biti žao , jer su izlazili nakon već dobivene informacije o dokapu, a za tako nešto – da misliš da će dionica kojoj je dokap na 100 kn pasti na 70 – moraš biti, da oprostite – jako glup.
Ili bojažljiv, zar ne = ? [wink]
Ekipo pratite Novosti na svim bankama, uskoro će neka objaviti spajanje sa KABA-om !
Pitamo se odkud lova za dokapitalizaciju glavnim facama. E pa od mukotrpnog rada…
Počeli su s vodom, a sad žele osvojiti zemlju kavom: Braća Šimić uložila 10 milijuna eura u ‘hrvatski Starbucks’
http://www.jutarnji.hr/braca-simic-ulozila-10-milijuna-eura-u-hrvatski-starbucks/959175/