KABA (Karlovačka banka d.d)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KABA (Karlovačka banka d.d)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u proteklih 10 trgovinskih dana protrgovano 22.000 dionica što je 1,6 % od ukupnog broja dionica, mogla bi biti i kakva promjena u top 10, jel ima netko staro stanje, u prilogu stanje na jučerašnji dan.

ma kakav cash-r-a, 100% in

Imam ja.
Ovo ti je stanje od 24.01.2011. Nije se mijenjalo gotov ništa u ovih 6 mjeseci.

KARLOVAČKA BANKA D.D./REDOVNA KABA-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. ŠOLA SANDI 263.200 19,65 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. ŠARIĆ MATE 130.000 9,71 Osnovni račun SESVETE, HRVATSKA
3. GUERRERO DEVLAHOVICH JAIME IVAN 114.514 8,55 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. ŠARIĆ MARIJAN 66.668 4,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HR.BRANIT. IZ DOMOV.RATA I ČL. NJIHOVIH OBIT. 54.860 4,10 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. PBZ D.D./PBZ EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 54.700 4,08 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ŠIMIĆ DARIO 53.334 3,98 Osnovni račun SESVETE, HRVATSKA
8. IVANIŠEVIĆ GORAN 45.700 3,41 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
9. BRCKO ANAMARIJA 32.049 2,39 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. VIDIĆ BORIS 30.856 2,30 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 63,16

da, jedino je Ivanišević prodao 670 kom, valjda mu je falilo za kruh znači da se vrte dionice ispod top 10, samo dali se vrte ili netko skuplja, ako nastavi kao u zadnjih 10 dana uskoro će i ući top10.

da, jedino je Ivanišević prodao 670 kom, valjda mu je falilo za kruh znači da se vrte dionice ispod top 10, samo dali se vrte ili netko skuplja, ako nastavi kao u zadnjih 10 dana uskoro će i ući top10.

Skuplja. Vidljivo po cijeni, skidanju s ASKa i ovim velikim nalozima na BID-u koji se odmah povuku gore čim netko skine i komad iznad 90 kn

Kressho

Fondovi prodaju pajdašima po 89,90 ( skriveni nalog). I sad ti ulaži u fond. Nema šanse.

Opala, izmijenio je stil trgovanja … Sad žrtvuje i svoje dionice samo da bi srušio cijenu a istovremeno na ASK.u po 87 kn a ?

Samo, sad slijedi konkurencija !

Kressho

Opala, izmijenio je stil trgovanja … Sad žrtvuje i svoje dionice samo da bi srušio cijenu a istovremeno na ASK.u po 87 kn a ?

Šta si se ušitio, mora da si sve prodao?

Ovaj skriveni lik na 89,90 ima odličan apetit.

Fondovi prodaju pajdašima po 89,90 ( skriveni nalog). I sad ti ulaži u fond. Nema šanse.

misliš na jedan equity fond?
konačno su ispraznili taj skriveni na 89,90 kn
pametno se tu radi, sve dane je ukupna kupnja oko 3 milje, a samo danas protrgovano novih 7661 dionica.

tko zna koja su ovo dvojca uplatila 24.000.000,00 jamstvenog kapitala???

Ne znam točno tko su momci koji su uplatili 24.000.000,00 jamstvenog kapitala, iako ozbiljno sumnjam na neke. Ono što sam siguran da će jedan od njih ili njihov predstavnik postati novi predsjednik uprave nakon Šole.

Šta si se ušitio, mora da si sve prodao?
[/quote]

ČINJENICA DA JE MOJ ODGOVOR NA OVU TVOJU PROVOKACIJU IZBRISAN A TEBI DODIJELJEN NIZ STOTKI, DOVOLJNO GOVORI ZA SEBE.

AKO na nju još dodamo i ovih 4000 komada koji su nakon toga prošli po 90 kn roughly, očito je gdje sadašnji MR. AKUMULATOR očekuje cijenu u predstojećem razdoblju

Karlovačka Banka će biti jedini hit ovog ljeta ekipo, pola igrača DDJH je već ovdje, a barem je jedan individualni igrač ili pravna osoba nakrcala polovicu (po meni i mnogo više) prošlotjednog i današnjeg i jučerašnjeg prometa sebi.

Uz sve to još imamo i onu obavijest na ZSE.hr koju i dalje nekim čudom niti jedan medij nije obradio u vijest i sve je jasno.

Kada prođe ovo sakupljanje sigurno će iznijeti nove informacije.

Realno, zar nije čudno da niti jedna novina nije prenijela kako je Karlovačka Banka ojačala svoje jamstvo za 26 miliona kuna= ?

Mislim, u bilo kojoj zapadnoj zemlji bi to odmah primjetili jer to se u pravilu dešava samo pred neka spajanja, preuzimanja i slično…

Očito im je netko rekao – "OK, UDRUŽIT ĆEMO SE ALI PRVO VAM TREBA POJAČATI ADEKVATNOST"
[wink]

Kressho

PAD PROMETA UZ BLAGI RAST CIJENE JE ODLIČAN ZNAK !

Jel ovaj sa 50 kom na 92,50 kn jednostavno paranoičan ili je to tzv. "TESTER" kupca ?

"TESTERI" su nalozi slični markerima, samo što oni ništa ne obilježavaju već testiraju spremnost tržišta da razdijeli svoje pakete u manje dijelove i zatim ih prodaje dio po dio na različitim cijenama.

Ako Testiranje uspije, prodavatelja će se navući da barem 30 % svojih dionica prodaje ispod cijene, i time još usput i ruši cijenu.

"Testiranje" se uvodi od strane velikih kupaca – sakupljača, kada se njihovi Veliki Nalozi na ASK-u pokažu neefikasnimma da iscijede vece kolicine, kao u ovom slučaju.

Jbg, nekada upravo smiješan nalog od 50 kom ispod cijene može pokrenuti lavinu bolje nego ijedan veliki.

Kressho

New Report

Close