KABA (Karlovačka banka d.d)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KABA (Karlovačka banka d.d)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skriveni nalog na kupnji 227 X možda 10 = 2270 komada na 89 kn

Kako se zna da je skriveni? Hvala!
[/quote]

Lojtra ne zezaj, znamo da kužiš te stvari [wink]

Čitav dan neko skida s ASKa. , tako nevažno jel ima još i skriveni za svaki slučaj… Netko će dobro omastiti brk ovdje ovih tjedana, kontam da je KABA posljednja igra ZSE ovo ljeto

Kressho

pa lojtra frende, imas oznakicu. Mali kalendarcic s upitnicima.

Stvarno neznam gdje. Inače imam PBZ investor. Sjećam se odprije par godina skrivenih naloga ali me pamćenje slabo služi, ne sjećam se detalja…. [sad]

Hm…da li se to sada u novoj verziji PBZ investora vide skriveni nalozi a u novoj ne? A tokom trgovanja se ne vide? Hvala, stvarno neznam.

Hoću reći a ustaroj ne..ajme… [sad]

I dalje ni riječi u novinama o povećanju jamstvenog kapitala za 17 kn po dionici …

Ajme, samo jedan manji članak da izađe i netko ga prenese ovdje, tko zna, možda ga neki novinar SLDM napiše, i ide to gore 20 , 30, 40 % po defaultu..

A šta je najmanje očekivano je Preuzimanje ili neko spajanje, vidljivo iz

a) načina trgovanja

b) Hitnog postupka povećanja jamstvenog kapitala pred samu dokapitalizaciju

Zašto nisu čekali Jesen za to, ha ekipo, šta vi kažete ? [wink]

KABA je sve izgledniji novi bingo ove plitke baruštine , kako se čini [cool]

Kressho

pa lojtra frende, imas oznakicu. Mali kalendarcic s upitnicima.

Stvarno neznam gdje. Inače imam PBZ investor. Sjećam se odprije par godina skrivenih naloga ali me pamćenje slabo služi, ne sjećam se detalja…. [sad]
[/quote]
I ja imam PBZ investor i malo soli u glavi i što je najvažnije nisam lijen pa malo pratim i zbrajam. Oznaka nema jer kakav bi to bio skrivani nalog sa oznakama, dajte se ne zezajte.

na "ZSE Trading monitoru" imaš oznaku H pored skrivenih naloga tako da tu nema neke velike tajne…jedino ne znaš kolika je količina na H nalogu

Oznake postoje na Hiti e-trade. Vidi se da je skriveni nalog po tome što postoje upitnici pored kalendara, količine se naravno ne vide.

na "ZSE Trading monitoru" imaš oznaku H pored skrivenih naloga tako da tu nema neke velike tajne…jedino ne znaš kolika je količina na H nalogu

Tako je..imao sam prije par godina taj mostić od ZSE i bila je ta oznaka. Trebam preći na temu PBZ investora….

Vijest o KABA-i je sve bliže ekipo ….. Kupnju na 91 ne predlažem , to je već odluka pojedinca, ali ako imate ove dionice nemojte ih ni u ludilu prodavati, svaki dan bi mogle eksplodirati.

Nitko ne uplaćuje 17kn po dionici jamstvenog kapitala usred ljeta bez da se nešto veliko priprema, nema šanse, još pred dokap koji je na 100kn

Osim toga u slučaju da Banka ne nađe investitore za dokap trebat će im mali dioničari. A svi znamo da nitko neće upisivati nove dionice bez da su ove na burzi barem 140, 150…

My guess je da moraju dići cijenu, i to veoma brzo, da se izbjegne propast dokapa i loš imidž, i zato sada žele srušiti cijenu i skupljati što više ispod cijene da si smanje taj budući trošak [wink]

Jbg, puno manje love i napora treba da se cijena digne 50 % i drži takvom ako mali imaju npr 20 % dionica, umjesto šta ja znam 50 , ili ..?

What do you say people [cool]

Kressho

Tako je..imao sam prije par godina taj mostić od ZSE i bila je ta oznaka. Trebam preći na temu PBZ investora….
[/quote]
Opet skrivani 332×10

[/quote]
Opet skrivani 332×10
[/quote]

I opet pritisak na dolje 900 kom ovaj put, da se ne skuži "potpis"…

TAJ sa 900 isto kupuje !

Kressho

New Report

Close