KABA (Karlovačka banka d.d)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KABA (Karlovačka banka d.d)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma koliko se neki trudili da ne bude i ma koliko se neki nadali da će kupiti jeftinije, kaba će najmanje na 100!

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

fotije, nešto si promašio, u Hrvatskoj dinar nije platno sredstvo već dogo, dugo, mlađi ga se i ne sjećaju. Lakše je frizirati godišnje ili neko drugo izvješće jer revizije su ovakve ili onakve. Kod dubinskog snimanja banka banci teško može nešto bitno sakriti.

Ajde ne pričaj gluposti, kao da ti znaš kakvo je zaista finansijsko stanje tvog komšije tri ulice dalje od tebe… Rekao sam ti, pravila igre su poznata, a stanje i poslovanje najbolje zna HNB i on nalaže otpis plasmana i njihovu rekategorizaciju. Banka ne radi dju diližens u drugoj banci u potpunosti nego za to najčešće angažuje druge stručnjake koje za to plaća…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

@fotije
, jučer je Šola počeo kupovati a danas će nastaviti i tako sve do 600-700 kn. [kiss]

Šola uglavnom kupuje mimo burze. Sve bih dao znam namjere Jaime Ivana.

@fotije
, jučer je Šola počeo kupovati a danas će nastaviti i tako sve do 600-700 kn. [kiss]

Šola uglavnom kupuje mimo burze. Sve bih dao znam namjere Jaime Ivana.
[/quote]

Aha, a tako on to radi… a ne berzi ne more kupovati? Ili mu van berze daju po pet dinara? [lol]

ma koliko se neki trudili da ne bude i ma koliko se neki nadali da će kupiti jeftinije, kaba će najmanje na 100!

Šta se mene tiče, more i na 600… i to već danas. Uopšte me ne zanimaju akcije propalih banaka, nego mi na nerve idu neki pametnjakovići koji izvrću celu priču naopačke pored toliko javno dostupnih dokaza. No, izgleda da je najteže priznati sopstvene pogreške, a to ukazuje na ozbiljan problem u glavama… Jer očito je da su se mnogi zahebali i popušili, no to je berza i treba nastaviti dalje živeti i ulagati pare…

Ipak, uvek ostane nada da će pametniji među njima nešta da nauče za budućnost.

Fotije, pišeš da te ne interesiraju akcije propalih banaka a sa druge strane svim silama se trudiš da popljuješ KABU, nešto mi je to jako čudno. Nema potrebe da se "zamajavaš" KABOM, samo pređeš na neku drugu dionicu i tamo nastaviš prosipati bisere.

Šta se mene tiče, more i na 600… i to već danas. Uopšte me ne zanimaju akcije propalih banaka, nego mi na nerve idu neki pametnjakovići koji izvrću celu priču naopačke pored toliko javno dostupnih dokaza.
[/quote]

pa čovječe kad te ne zanima ta dionica, zašto pišeš toliko postova o njoj? jesi li ti: a) dobri samaritanac s enormno puno slobodnog vremena koje ne znaš pametnije iskoristiti ili b) pišeš negativno o kabi po zadatku?

Fotije, pišeš da te ne interesiraju akcije propalih banaka a sa druge strane svim silama se trudiš da popljuješ KABU, nešto mi je to jako čudno. Nema potrebe da se "zamajavaš" KABOM, samo pređeš na neku drugu dionicu i tamo nastaviš prosipati bisere.

A šta više te ne zanima prosedura dju diližensa? [lol]

Šta se mene tiče, more i na 600… i to već danas. Uopšte me ne zanimaju akcije propalih banaka, nego mi na nerve idu neki pametnjakovići koji izvrću celu priču naopačke pored toliko javno dostupnih dokaza.
[/quote]

pa čovječe kad te ne zanima ta dionica, zašto pišeš toliko postova o njoj? jesi li ti: a) dobri samaritanac s enormno puno slobodnog vremena koje ne znaš pametnije iskoristiti ili b) pišeš negativno o kabi po zadatku?

[/quote]

Kolega dobro ste uočili: zaokružite A. Lep pozdrav.

@fotije, ja znam odgovor, žao ti što nisi ušao po 65 kn a i jučer po 78,50. U ponedjeljak će ti biti žao što danas nisi ušao po 100 kn. [bye]

Danas ce se dobro trziti…

Danas ce se dobro trziti…

Odlično a ne dobro, evo ti jedinica za neznanje. [lol]

New Report

Close