KABA (Karlovačka banka d.d)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KABA (Karlovačka banka d.d)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li ikoga ovdje?
Kakve su najave zadnjeg kvartala?
Mijenjam karlovačke dionice za koju litru karlovačkog mlijeka….

Očito Šoli, Ivaniševiću i Šimiću puno bolje leži lopta nego novci….

Ne budi nula od čovjeka. Budi sedam nula!

Ima li ikoga ovdje?
Kakve su najave zadnjeg kvartala?
Mijenjam karlovačke dionice za koju litru karlovačkog mlijeka….

Očito Šoli, Ivaniševiću i Šimiću puno bolje leži lopta nego novci….

Zar Šola zna baratati loptom? Bolje da ide bacati kamana s ramena i igrati klisa i pale u Duvno. Daj Šola nađi kupca za banku i budi u rukometu doživotni predsjednik kao i tvoj zemljak V. Marković.

Čekaj malo, pa na kojeg Šolu vi mislite?

Da nije to onaj golman, rukometas s crvenom kosom?????

Daj me prosvjetlite……

Svaka cast Ezelu, ali Semir Gerkhan je ipak najbolji Turcin :)

Čekaj malo, pa na kojeg Šolu vi mislite?

Da nije to onaj golman, rukometas s crvenom kosom?????

Daj me prosvjetlite……

Ne ovaj je crn ali je visok kao i crveni. Mislim da su rodbina.

Najobičnija braća, koliko ja znam. Nebojte se, Bosanci su snalažljivi. Povećat će oni vrijednost svojih dionica i na višu cijenu nego su bile. Zna se koilko ide cijena kod preuzimanja. Tržišna vrijednost puta 5. Prije krize je nerijetko bilo i puta 10, pogotovo u Srbiji. Mislim na banke, ne važi za sve dionice. S tim da će prije prodaje sigurno dići vrijednost dionice, barem na 200 kn. Bankrotirat sigurno neće, gadno se varaju ovi koji prodaju po ovim cijenama. Kinezima je ovo sića, čekaju veću cijenu pa će onda preuzeti. Sad se boje jer je niska cijena, nije im jasno.

Pametno zboriš Lojtra. Signali će se vidjeti na cijeni i prije eventualne prodaje.
Nego meni je interesantan i hrvatski Čileanac. Kad bih bar mogao doznati po kojoj cijeni je kupio 73.900 komada prije koji tjedan.

I ovdje imamo štopanje na 70 kn al pitanje je dana kad će prestati štopati..kao što vidimo 20. prodaja je 388 kn. [thumbsup]
Svakako šansa za jeftino se ukrcati…..Tamo negdje na 150kn će bid naglo pojačati..neće ljudi jeftino, ja hoću. [tongue]

Ovo valjda prodaje hfp…ak se ne varam imao je 2860 komada…jel gotov?

Osobno iskustvo s bankom je jako loše. Postali su elitistička banka koja nevoli male male klijente. Čini mi se da su s takvom politikom na putu propasti. Osobno, nikad nebih uložio u ovu dionicu.

Da li netko može komentirati jučer u dnevnom tisku a danas u limun.hr najavu vjerojatnog ulaska EBRD-a u vlasničku strukturu KABE. Što bi to moglo značiti za nas vlasnike dionica KABE ?

Osobno iskustvo s bankom je jako loše. Postali su elitistička banka koja nevoli male male klijente. Čini mi se da su s takvom politikom na putu propasti. Osobno, nikad nebih uložio u ovu dionicu.

Kakve veze imaju tvoje emocije sa dionicom kabe? Najgore stvari su simpatije ili antipatije prema dionici.

Da li netko može komentirati jučer u dnevnom tisku a danas u limun.hr najavu vjerojatnog ulaska EBRD-a u vlasničku strukturu KABE. Što bi to moglo značiti za nas vlasnike dionica KABE ?

http://www.limun.hr/main.aspx?ID=680287&pojam=ebrd
Evo i linka

New Report

Close