KABA (Karlovačka banka d.d)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KABA (Karlovačka banka d.d)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad je dražba? Sutra ili prekosutra? Do kraja tjedna smo na 100 kn.
LP

Hrvatski fond za privatizaciju nije uspio prodati na dražbi dionice KABE.

Velike promjene među prvih 10 dioničara, Guerrero skočio na 3 mjesto sa 9-tog kupnjom 79.300 dionica KABE. Ovaj gdin nešto zna ili …

Kad je ovo otišlo u nelikvidne?

smanjuje se minus.......

U prvih 10 mjeseci ove godine KABA ostvarila dobit od 1,8 milijuna kuna. Kaže predsjednik uprave Šola u razgovoru za Karlovački tjednik. Izgleda da se poslovanje poboljšalo.

Nigdje nisam pročitao kako je Šola komentirao 180 mil. HRK dodatnih rezervacija što im je predložio Revidicon, niti što namjerava poduzet sa stopom adekvatnosti kapitala od 12,22% na 30.9.2010. Mislim da im HNB neće dugo gledat kroz prste. Ili možda Šola očekuje neki magični cash flow pa ga to pretjerano ne zabrinjava.

Ovu dionicu volim imati….

– vlasnicka struktura mi se ne svida bas, poslovanje je u redu,
– imam rodbinu u Slunju i oni kazu da tko jednom bude clan Karlovacke Banke ostaje njen clan, kao kada kupis BMW-a, naravno to je "njihova" banka pa ju hvale,
– ja osobno mislim da je najbolja od "malih" banaka u RH a potcjenjena da se mene pita
– tu vidim potencijala za dosta veliki rast i to u razdoblju od nekoliko godina.

– prilicno dosadna dionica, kad nju ganjam osjecam se kao ribolovac 🙂

Svaka cast Ezelu, ali Semir Gerkhan je ipak najbolji Turcin :)

nakon staklenika ide finvest, a nakon finvesta ide kaba [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Za početak Kaba bi im mogla biti prva kod nas.
http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Svijet/tabid/104/View/Details/ItemID/66593/ttl/Nova-meta-kineskih-banaka—Europa/Default.aspx

Jako me zanima fin.izvješće. Hoće li opet biti kreativno računovodstvo pa šamarelica od revizora. Takvu blamažu nadam se da mama Šola neće dopustiti predsjedniku svih rukometaša.

Pogledajte k/p na Kaba-r-a…uglavnom kaba nije pred bankrotom a ove cijene na kabi-r-a su ko da je…ovdje cijena nkako ne smije biti manja nego na kaba-p-a..manje ih ima ali to nije bitno…

pardon, pogledajte k/p na kaba-p-a

Šta je sa KABOM nema ni jedna kupnja? Bankrot? Šola javi se, javi se, javi se!

New Report

Close