KABA (Karlovačka banka d.d)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KABA (Karlovačka banka d.d)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kaba uz sve promašaje i ove rezervacije i dalje je najpodcjenjenija banka i jedini pravi target na tržištu za preuzet.da sam netko tko želi ući na naš market,prvo bi njih gledao.

ovo najpodcjenjenija gledajte usvijetlu preuzimanja a ne poslovanja.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

kaba uz sve promašaje i ove rezervacije i dalje je najpodcjenjenija banka i jedini pravi target na tržištu za preuzet.da sam netko tko želi ući na naš market,prvo bi njih gledao.

ovo najpodcjenjenija gledajte usvijetlu preuzimanja a ne poslovanja.

Točno tako. O preuzimanju se nešto šuška a sad kada će to biti , neznam. Cijena bi u tom slučaju bila minimum 350 kn.

Točno tako. O preuzimanju se nešto šuška a sad kada će to biti , neznam. Cijena bi u tom slučaju bila minimum 350 kn.

To ti onako "od oka" ili imaš neku računicu?

nešto u sredini. Ustvari ne kužim ovo za računicu. Ne mislim prodavati prije te cifre od 350 kn ako si to mislio.

Da li netko prati, jel se to Ivanišević iskrcava.? Opet tanji nešto zatrebalo? Da nam njega nema bili bi na 100-120 kn…..Ali prestat će valjda tržiti dok proda vilu. [sad]

Ivanišević se ne iskrcava, već dugo ima isti broj dionica. A cijena je takva kakva jest zbog ovakvog poslovanja. Prodao sam ovo na 60 kuna s 20 posto gubitka. Srećom pa ga nisam imao puno.

Ivanišević se ne iskrcava, već dugo ima isti broj dionica. A cijena je takva kakva jest zbog ovakvog poslovanja. Prodao sam ovo na 60 kuna s 20 posto gubitka. Srećom pa ga nisam imao puno.

Hvala ti što si se ispovijedio. Inače sad baš treba kupovati dok je rasprodaja. Vrlo brzo ćemo doći i na bolje poslovanje nego dok je cijena bila na preko 400 kn.

slabo to ide po bidu za iskrcavanje. ja postavljam naloge ali nitko ne da, vrlo malo sam skupio. trebate to prodati. najbolje odmah sutra.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Kaba je solidna kupnja po ovoj cijeni jer ocito veoma dobro placa svoje zaposlenike, a to si mogu priustiti samo banke sa svjetlom perspektivom…
Pustimo bilance, dobit, odnosno par milijuna gubitka, jednom kad krene gore ova ce dionica rasti bas kao sta sada raste Industrogradnja, ali za razliku od INDG , KABA-ina ce uspravna formacija biti s temeljem.
Eh, sad , pitat cete me odakle mi ovo za place ..?
Pa gledam malo PUNT (Pounje trikotaža, nekad 6 kn danas 70ak lipa), pa si mislim, bome dobre premije imaju u Kabi kad njihov direktor za inv. banarstvo u privatno vrijeme otkupljuje tekstilnu kompaniju u teskim dugovima, i to ni manje ni vise nego po 1 % tjedno !
Hej, jel ima tko od vas sta od Pounja?
Ne mislim na vase racune, to znam da imate ;)… vec na vase ormare 😉
Heh, ne vidjam baš njihove modele na Cro a Porteru ili Dreft Fashion Week…

(Zakučasti su putevi Svevišnji – Pozdrav forumashi i držte se, 2011 je brodolomna :))

Unaprijed zahvaljujem svima koji posjete moj blog i malo prokomentiraju moje štivo…
(only life talk, no money money boring stuff)

Kressho

U prvih 10 mjeseci ove godine KABA ostvarila dobit od 1,8 milijuna kuna. Kaže predsjednik uprave Šola u razgovoru za Karlovački tjednik. Izgleda da se poslovanje poboljšalo.

uf..a privh 9 mjeseci poslovala banka s gubiti..onda mora da je bio gadan zaokret u listopadu! [thumbsup]

U prvih 10 mjeseci ove godine KABA ostvarila dobit od 1,8 milijuna kuna. Kaže predsjednik uprave Šola u razgovoru za Karlovački tjednik. Izgleda da se poslovanje poboljšalo.

Konačno je na netu izišlo ono što sam pročitao u tiskanom izdanju i gore prenio.

http://www.karlovacki-tjednik.hr/index.php?name=News&file=article&sid=3639

Po Šolinim riječima u prvih 10 mjeseci KABA je poslovala s dobiti.

New Report

Close