Strong buy je već godinama [rolleyes]
Od kad sam u ovoj dionici gomilam samo gubitke. Također sumnjam da ćemo dividendu vidjeti u idućih 5 godina.
BTW ovo s izvješćem je već bezobrazluk…
Gubitak 3 milijuna kuna. Lijepo bogami, ode i Kaba u gubitaše. Ovo je prije stron sell nego strong buy [bye]
Pamučna Duga Resa prodana za 30,8 mil.kuna. (http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/17-5-2010/vis-varazdin-novi-vlasnik-pamucne).
Ovo je izuzetno dobra vijest za Karlovačku banku jer će naplati svoja potraživanja u cijelosti.
Odgovor na kupnji –
2,00 5225
1,12 5225
1,11 5225
Fino, glavno da prodavatelj ima dovoljnu kupnju.
Lojtra imao si pravo. Taj veliki zapravo žestoko kupuje. Samo što to želi platiti što manje.
Nedjeljnji članak o širenju OTP banke na kontinentalni dio zemlje bi možda mogao biti djelomično objašnjenje tako velike trgovine. Karlovačka županija nema uopče poslovnicu OTP banke, štoviše mislim da nema poslovnicu od Rijeke do Zagreba.
Evo članak.
Vaš link
Znači vi mislite da bi se ove male bančice mogle naći na meti OTP-a? Nije loše, dapače, ali ja svoj udjel u njima ne dam baš tako jeftino, po ovim tržišnim cijenama sigurno ne, očekujem ozbiljnu premiju.
BTW jel netko primijetio porast troškova za kamate na depozite Kabe, posebno prema građanima? Jel moguće da druge banke snižavaju kamate na depozite, a da oni dižu?
Najveći je minus u prvom polugodištu u iznosu od 25,45 milijuna kuna zabilježila je Banka Kovanica, na drugom je mjestu Croatia banka sa 19,09 milijuna kuna gubitka, a slijede Karlovačka banka (14,32 milijuna kuna), Veneto banka (10,7 milijuna kuna), Nava banka (9,32 milijuna kuna), Primorska banka (4,49 milijuna) i BKS bank (1,76 milijuna kuna). Također, A štedna banka malog poduzetništva imala je gubitak od 3,83 milijuna kuna, a Obrtnička štedna banka 2,27 milijuna kuna, dok je Raiffeisen stambena štedionica imala gubitak od 334.000 kuna.
Banke s najvećom ostvarenom dobiti prije oporezivanja u prvoj polovici 2010. su Zagrebačka (661,5 milijuna kuna), Privredna (430,15 milijuna kuna), Erste&Steiermärkische bank (336,35 milijuna kuna), Raiffeisenbank Austria (266,24 milijuna kuna), SG-Splitska banka (196,74 milijuna kuna) i Hypo Alpe-Adria-bank (184,8 milijuna kuna). Odnosno šest velikih banaka ostvarilo je 2,07 milijarde od ukupno 2,22 milijarde kuna ukupne dobiti svih banaka.
Nebi me začudila gornja blokada do petka…
KABA-R-A 29.9.2010 3 28.9.2010 73,23 54,92 91,54
Ima li neki dobar razlog za tvoje očekivanje?