pa daj netko nek spomene kakav stečaj, pa da dokupim po 72 kune, jer ne bi da kvarim prosjek…ovaj gospon pofuk najednom počeo hvaliti kabine dionice ko da ih ima tisuću komada…pa ni onaj gospon lojtra što ih je plaćao 300 kuna po komada tak ih ne hvali.
pa daj netko nek spomene kakav stečaj, pa da dokupim po 72 kune, jer ne bi da kvarim prosjek…ovaj gospon pofuk najednom počeo hvaliti kabine dionice ko da ih ima tisuću komada…pa ni onaj gospon lojtra što ih je plaćao 300 kuna po komada tak ih ne hvali.
pa mislim da sam konacno nekaj dobro kupio,makar mi je bas sad jedan tip spomenuo stečaj
gledajte ako mozemo raskrstiti glede te dionice
kao prvo ja dragi moj doktore nisam nikakav gospon pofuk jer sam ja samo pofuk
kao drugo sam se htio pohvaliti kaj sam danas uspio kupiti 200 kom po 80 jer nisam tah cas imo vise kesa a neko je ostalo pokupio a sad vise nisam ni siguran jer mi svi zamjeraju kaj sam kupio kabu
sad sam bio na tel-vezi sa jednim iskusnim ulagacem i on mi je rekao da sam prvo trebao kupiti city group pa onda kabu jer da on tako radi a ja mu nisam mogao objasniti da ja nemam milione i da nemogu presutjeti kad nesto kupim jer se on odma poceo na mene derati da kaj sam rekao na forumu da sam kupio kabu,tak da vise ni sam nisam siguran kaj da radim jer se svi deru na mene
mislim da cemo sutra biti pametniji kad vidimo kak ce se trziti,ali kao sto rekoh meni se jos uvijek ovo cini smijesna cijena i di bu ovaj kad proda citygrupu skupio kolicinu kabe kakva je danas prosla?????????
pofuk
pa mislim da sam konacno nekaj dobro kupio,makar mi je bas sad jedan tip spomenuo stečaj
gledajte ako mozemo raskrstiti glede te dionice
kao prvo ja dragi moj doktore nisam nikakav gospon pofuk jer sam ja samo pofuk
kao drugo sam se htio pohvaliti kaj sam danas uspio kupiti 200 kom po 80 jer nisam tah cas imo vise kesa a neko je ostalo pokupio a sad vise nisam ni siguran jer mi svi zamjeraju kaj sam kupio kabu
sad sam bio na tel-vezi sa jednim iskusnim ulagacem i on mi je rekao da sam prvo trebao kupiti city group pa onda kabu jer da on tako radi a ja mu nisam mogao objasniti da ja nemam milione i da nemogu presutjeti kad nesto kupim jer se on odma poceo na mene derati da kaj sam rekao na forumu da sam kupio kabu,tak da vise ni sam nisam siguran kaj da radim jer se svi deru na mene
mislim da cemo sutra biti pametniji kad vidimo kak ce se trziti,ali kao sto rekoh meni se jos uvijek ovo cini smijesna cijena i di bu ovaj kad proda citygrupu skupio kolicinu kabe kakva je danas prosla?????????
pofuk
[/quote]
niš ti ne brini, kada se on bude htio preseliti iz city group plaćati će po 150 kn.
evo ja sam si danas uzeo jos 86 kom kad onaj dan nisam imo slobodnoh sredstava da po 80 sve poberem
evo samo da prijavim
pofuk
p.s. nis idem vidit di jos love mogu nabaviti jer i ako propadnem ocu da sa Ivanisevicem bankrotiram
evo ja sam si danas uzeo jos 86 kom kad onaj dan nisam imo slobodnoh sredstava da po 80 sve poberem
evo samo da prijavim
pofuk
p.s. nis idem vidit di jos love mogu nabaviti jer i ako propadnem ocu da sa Ivanisevicem bankrotiram
on ima na mejama vilu za 30M kn nadam se da si i ti žilav kao on.
evo samo da prijavim
pofuk
on ima na mejama vilu za 30M kn nadam se da si i ti žilav kao on.
[/quote]
ha ha ha ha ha
bas toliko nisam ali sam zasigurno ludji od njega kad kupujem ovu dionicu
pofuk
p.s. kak mi je tu sused i dost ceso ga vidim dosel sam na ideju da mu velim da si popravi prosjek na ovoj dionici i da pokupi sljedeci tjedan sve do 140 kn kak bi se ja mogao iskrcati na 139 kn i opet uci negde oko 100kn a onda ovi kaj su ulazili imedju 300-400kn da je poguraju do 250 kn kak bi Ivanisevic i ja mogli izaci po 249,29 kn
http://www.limun.hr/main.aspx?id=553012
Karlovačka banka postala drugi dioničar u tvrtki
Napreduju KA banakari.
Napreduju KA banakari.
Nisu normalni …..10% tog ‘socijalističkog gubitaša’ i nije neki posao ….
Biće da im ovi dobre premije – provizije daju ……
Unutra sam , al ovo mi miriši na šrot dionicu …
Varteks se raspada – prodaju se extra poslovni prostori da se namakne za plate i dugove … [bye]
Kakav je interes KABE ovdje ????
Napreduju KA banakari.
Dobro pitanje, kakav je interes? Nisam siguran da su provizije s obzirom da Šola i njegovi drže preko 50% banke.
Nisu normalni …..10% tog ‘socijalističkog gubitaša’ i nije neki posao ….
Biće da im ovi dobre premije – provizije daju ……
Unutra sam , al ovo mi miriši na šrot dionicu …
Varteks se raspada – prodaju se extra poslovni prostori da se namakne za plate i dugove … [bye]
Kakav je interes KABE ovdje ????
[/quote]