Ne znam da li ste vi primjetili, ali ja jesam…računajući dođoh do podataka da bi i kaba mogla biti metom fondova, pogotovo u slučaju dokapitalizacije. Kod cijene od nekih 261 kune po dionici, karlovačka banka bi imala tržišnu kapitalizaciju nešto oko 350 milijuna kuna, što i nije tako nedostižno.
Ukoliko bi išla dokapitalizacija u visini od 50% temeljnog kapitala, tada bi već kod tržišne cijene od 175 kuna karlovačka banka imala tržišnu kapitalizaciju oko 350 milijuna. [embarass] [thumbsup]
„Uprava Banke ovlaštena je donijeti odluku o povećanju temeljenog kapitala Banke u iznosu do najviše 67.500.000,00 (slovima: šesdesetsedammilijunapetstotisućakuna) (nominalni iznos odobrenoga kapitala), izdavanjem novih dionica uz uplate uloga, tako da ukupni iznos temeljnog kapitala nakon takvog povećanja ne može biti viši od iznosa od 202.500.000,00 kn (slovima: dvjestodvamilijunapetstotisućakuna) —————————————————————————————————————————————————-
Lijep porast i lijep promet. Idemo opet u izlet do 114 ali ovaj puta bez povratka? [proud]
Ja sam dao sve od sebe kupio sam 800 kom
I ja sam unutra od kraja ljeta …
Mogu samo reć da se ova dionica lagano mrcvari …nit gore nit dolje …
Postajem lagano nestrpljiv …
@Lojtra , mislim da 114KN još od 2008 nije bila….
ŠTA DANAS BI SA OVOM DIONICOM?????????
nista,nista i onda 280000 kn prometa
da li ima netko kakav info????
pofuk
Ja sam dao sve od sebe kupio sam 800 kom
[/quote]
dajte ak ni bed mi recite kaj se danas tu desilo na ovoj dionici
meni je reko jedan tip kaj kuzi da si danas to kupim dok se ovj jedan iskrcavo jer da je to smijesna cijena…….ja sam si uzeo svega 200 kom i trazil sam di da nabavim lovu kad ono za to vreme netko sve polupo po asku i ostalo svega samo 68 kom na prodaji…………kaj bi s tu moglo desavati ,molim Vase misljenje jer ste zasigurno iskusniji ulagac od mene
meni je jos jedan drugi rekel da je ovakav paket po ovak smijesno niskoj cijeni jedino mogao ivanisevic prodati pod uvjetom da ga je čopila autodestruktivna faza
pofuk
jel to onaj teniser kaj se znal žestiti
pa bolje je daje u fazi neg da rekete uništava
jel to onaj teniser kaj se znal žestiti
pa bolje je daje u fazi neg da rekete uništava
ma dobro je ……..on zasigurno ne prodaje…….znamo po kolko su on i šimic usli,jos je njih bilo
kaba ima tocno 1339176 dionica danas je islo po 80kn i to po asku
po danasnjoj cijeni joj je trzna kapitaklizacija znaci 107 134 080 kn ili 14,638 miliona eura kad usporedimo sa cijenama dionica drugih banaka u RH moze se reci da je debelo podcjenjena da ne kazemo badava…………….pa onaj prostor na uglu berislaviceve i preradoviceve sam brat bratu vredi preko 3 miliona eura a kad pogledamo koliko ivanisevic trazi za kucu i mnogo vise
evo tekst sam naso:http://www.24sata.hr/show/goran-ivanisevic-spustio-je-cijenu-vile-za-7-mil-kuna/152926/
vidjet cemo da li cu sutra moci kupiti po ovoj danasnjoj cijeni jer danas nisam imo keša
pofuk
evo sad sam naso i ispricavam se ako je netko prije to objavio
imaju skoro 20 kn zadrzane dobiti po dionici
danas je valda trebala lova pod mus ovome kaj je prodavao jer je stvarno lepa kolicina prosla
prosil bi ako netko ko bolje kuzi moze malo prokomentirati ovu dopunu izvjesca jer mi nestvarno dobro izgleda a neko je svojedobno napiso ovde da ce biti i dokap
unaprijed hvala
pofuk
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/mLO7Yuw2fUBApuiy93LeKQ==.pdf