Jovanović: Neprimjereno je da bilo koji ministar vozi automobil od 647.000 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Jovanović: Neprimjereno je da bilo koji ministar vozi automobil od 647.000 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

za te pare dobiješ skoro maserati. kad se već kurče, nek to bude sa stilom, ali ne – mora bit audi jer je susjed seljačina reko da je to najbolje što postoji. a narod , kakav je, ne bi ni trepnuo da im se voze sa maseratijem . još bi im se rugali na šta su spali…sirotinja, vozi talijanski auto…eh, to su balkanska brda – tu se svega nađe…samo se pitam kako to da balkan nije jači od SAD-a kad smo svi tako jebeno pametni.

Moram se sloziti sa tobom.

4 milijuna ekonomista, nogometnih trenera, političkih analitičara…

Svi znaju sve a nikad gore.

Trebali su za svakih 10 audija uzeti jednog Veyrona. Bar bi privukli turiste.
[/quote]

eh, nismo mi abu dhabi i dubai. tamo vladari pune džepove , ali i narodu također da ih drže u pokornosti. a zamisli da mi nađemo naftu. što bi imao narod? plaće bi digli za 10% i to je to. a ovi dolje besplatno te školuju, liječe , opraštaju dugove, itd…i onda se ovi mulci ljute kad im ja govorim istinu o tome kakvi smo mi. istina boli, ali nju je nemoguće sakriti.

...povijest se ponavlja...

Koje ljigave laži svih partijskih ministara redom – kao nisu znali koji automobili su naručeni, netko im je “smjestio” , to je pravilnik od prije.
Predstojnik Državnog ureda za središnju javnu nabavu, Dario Janković, je izjavio kako su ministarstava dala specifikacije odnosno naručili baš takve luksuzne automobile što sada opovrgavaju. S druge strane, Milanović i partija je u 3 dana donijela zakon kojim se sprečava izručenje udbaša Perkovića, u 10 dana su raskinuli ugovore i prekinuli projekt gradnja Pelješkog mosta a sad se kao pozivaju na pravilnik koji je HDZ donio prije više od dvije godine – kojeg eto oni nisu stigli promjeniti … bijedno

New Report

Close