za te pare dobiješ skoro maserati. kad se već kurče, nek to bude sa stilom, ali ne – mora bit audi jer je susjed seljačina reko da je to najbolje što postoji. a narod , kakav je, ne bi ni trepnuo da im se voze sa maseratijem . još bi im se rugali na šta su spali…sirotinja, vozi talijanski auto…eh, to su balkanska brda – tu se svega nađe…samo se pitam kako to da balkan nije jači od SAD-a kad smo svi tako jebeno pametni.
Moram se sloziti sa tobom.
4 milijuna ekonomista, nogometnih trenera, političkih analitičara…
Svi znaju sve a nikad gore.
Trebali su za svakih 10 audija uzeti jednog Veyrona. Bar bi privukli turiste.
[/quote]
eh, nismo mi abu dhabi i dubai. tamo vladari pune džepove , ali i narodu također da ih drže u pokornosti. a zamisli da mi nađemo naftu. što bi imao narod? plaće bi digli za 10% i to je to. a ovi dolje besplatno te školuju, liječe , opraštaju dugove, itd…i onda se ovi mulci ljute kad im ja govorim istinu o tome kakvi smo mi. istina boli, ali nju je nemoguće sakriti.
Koje ljigave laži svih partijskih ministara redom – kao nisu znali koji automobili su naručeni, netko im je “smjestio” , to je pravilnik od prije.
Predstojnik Državnog ureda za središnju javnu nabavu, Dario Janković, je izjavio kako su ministarstava dala specifikacije odnosno naručili baš takve luksuzne automobile što sada opovrgavaju. S druge strane, Milanović i partija je u 3 dana donijela zakon kojim se sprečava izručenje udbaša Perkovića, u 10 dana su raskinuli ugovore i prekinuli projekt gradnja Pelješkog mosta a sad se kao pozivaju na pravilnik koji je HDZ donio prije više od dvije godine – kojeg eto oni nisu stigli promjeniti … bijedno