Vrijeme je da novinari napišu IMENOM I PREZIMENOM članove ONOG TIJELA
/AGENCIJE, TIMA, ODBORA I SL…../ koje je izabralo ovaj automobil za
ministra……i ona imena koja o tome odlučuju, kao i onaj Pravilnik i tko ga je
izglasao za kupnju i nabavu državničkih automobila !
Isto tako želimo vidjeti njihove IMOVINSKE KARTICE- jer me živo zanima,
koliko su provizije, pogodnosti i ostalog…………. dobili od trgovaca
sutomobilima …..to napišite-to je bitno….!
Narod će jedno vrijeme malo “gunđati” a automobili se neće vratiti. Mislim glupost je o tome i pričati, pa kad su ih naručivali bio je jek krize u HR, nije da nisu znali za to. Ovako ispadne da su naručeni još 2007 dok nije bila kriza na pomolu.[emo_palacd]
Vratiti automobil- dobavljaču – i pokazati drugima- da više nema
bacanja novaca , jer tako piše po propisima koje su donosili- pijani
milijarderi tj. HDZ.
Ovaj je zalutao u Hrvatsku. Trebalo bi mu platiti,gdje god želi bez obzira na cijenu, kartu u jednom smjeru i zabraniti da se ikada više vrati u ovu Svetu zemlju.
sad ih vratite da se ulizete sirotinji !
nema veze sto ce vam uvoznik smanjit cca 20%, pa necete platit iz svoje zarade !
a onda uzmite jeftinije tako da uvoznik ima duplu zaradu !!!!
ali mene najvise interesira kako se to sva auta za drzavu kupuju kod istog uvoznika ???? nikome to nije cudno ???
90% vozila je VW i to sve mahom skuplja jer Octavia odavna više nije povoljna. A ono ostalo iz Opela je naručeno tek toliko da ne bude sve od jednog. Ne razumijem zašto se kupuju tako skupa vozila pored tolikog izbora povoljnijih osim zbog toga da netko dobije u džep…tako su kupovali i skupe Toyote Landcriusere i nikom ništa…
Jucera je ovaj bombaš vikao da nece valjda dolazit u vladu u kociji,a ja mislim da s obzirom na rezultate da bi njega trebalo upregnit u tu kociju da vuce nekoga tko zna.
‘Ajde da se i ja jednom u bilo čemu složim s Jovanovićem u ulozi ministra. Savjesni i odgovorni ministri trebali bi se koristiti što je moguće jeftinijim prijevozom, ali kako se u slučaju ove antiVlade mahom radi o republičkim sekretarima, onda je sve moguće, pa i vozikanje auta marke “Audi” i sličnih.
mene zanima zašto se uvijek preferiraju precijenjena njemačka vozila. drugi ne proizvode vozila?