Jovanović: Kardinal Bozanić ‘ukrao je’ Božić

Naslovnica Forum Komentari članaka Jovanović: Kardinal Bozanić ‘ukrao je’ Božić

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jovanoviću, pa dokle bre ćeš da nas maltretiraš?

Ovaj Jovanović je stvarno pukao ! Ne shvaća da nije pametno to što radi … ali to je valjda u skladu sa općim stanjem stručnosti i kompetencije cijele vlade !

Sve dok se Bozanić ne vrati tamo gdje mu je mjesto (ako mu je uopće i tamo mjesto) i ostavi nas normalne građene sa svojim priglupim srednjevjekovnim stajalištima i mišljenjima na miru. Samo to tražimo, ništa više.

đovanovski majmune tebi je izgleda neko ukrao bananu pa si razdražljiv malo i čangrizav
Šta si navalio na crkvu šta je toliko podbadaš i što te toliko smeta, smeta nas ljude tvoje četničko ime i prezime skupa s ostalima na vlasti pa te tj, vas ne dr..mo jel nemožemo od tolike cenzure medija

pepe7

Pa kad nam je Bozanic ukra Bozic sta se Cika Jovo ne obuce u Dida Mraza i donese nam poklone.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Nije nam kardinal ukrao Božić, nego čika Jova koji ne voli katolički Božić niti hrvatsku katoličku crkvu! Možda mu je draža pravoslavna?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

E druže Jovanoviću, malo si pobrkao lončiće sa svojim stavovima tko i o čemu smije i treba govoriti!!! Takva bahatost, tvrdoglavost, neukost i neučtivost ne može i neće proći nekažnjeno jer preveliki broj roditelja smatra taj dio zdravstvenog odgoja neprihvatljivim. To što ti pokušavaš jest određena vrsta diktature a diktature su, zajedno sa diktatorima redovno završavale na smetlištu čovječanstva!!! Smrt fašizmu, sloboda narodu!

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

Ako je netko hrvatskim građanima ukrao Božić, učinio si to baš ti jovane i svi oni tvoji pajaci iz vlade, hebo te Herud.

nevjerojatno što si ovaj jovan ović dozvoljava, vrijeđa katolike, katoličku crkvu i hrvatski narod?!?! pa oni s takvom politkom misle izaći na lokalne izbore?!? [emo_palacd]

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

New Report

Close