Josipović o Perkoviću: Sve je u rukama pravosuđa

Naslovnica Forum Komentari članaka Josipović o Perkoviću: Sve je u rukama pravosuđa

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Molio bi PD da prenese predsjednikovu cestitku za novu godinu zajedno sa linkom na video clip. Izvanredan lijek za ljude sa teskom opstipacijom. Evo jutros drzim Ipad dok sidim na zahodu nakon 7 dana i samo kipam. Hvala predsjedniku iscjelitelju.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Molio bi PD da prenese predsjednikovu cestitku za novu godinu zajedno sa linkom na video clip. Izvanredan lijek za ljude sa teskom opstipacijom. Evo jutros drzim Ipad dok sidim na zahodu nakon 7 dana i samo kipam. Hvala predsjedniku iscjelitelju.

@ Frenkie,

nije lijepo od tebe da se izruguješ instituciji predsjednika koji se toliko zalaže za novu pravednost.

Po samoj izjavi predsjednika nije bilo moguće procesuirati odgovorne za ubojstva prije tridesetak godina , koji su po EU hodili i pištoljima i sjekirama preodgajali Hrvate.

.

@Pero7
Ma ne izrugujem se ja nikome,a najmanje nasem predsjedniku i vrhovnom vojnom zapovjedniku. Cestitka predsjednika pruza utjehu,ali i uljeva nadu za bolju buducnost. Meni osobno daje duhovnu snagu u svladavanju zivotnih nedaca i tegoba, a predstavlja i vjeru u buducnost i neku novu pravdu bas kao sto o njoj nas predsjednik govori. Ali i mnogo vise od toga tj daje ideje i smjernice za izlazak iz gospodarske krize za one koji to razumiju. Ova cestitka sprzena u vidu video clipa na DVDu bi se mogla prodavati u apotekama kao najbolji lijek za opstipaciju na trzistu tako da bi bilo lijepo vidjeti da Pliva patentira ovaj lijek koji bi se prodavao bez recepta jer nema nikakvih nuspojava. S obzirom da bi lijek bio na DVDu i ZAMP bi posteno uzeo naknadu za autorska prava,drzava PDV pa tko ne vidi da je nas predsjednik uz to sto je vrhunski pravni strucnjak sa vrlo izrazenom crtom pravednosti i osjetljivosti,virtuoz na klaviru,vrhovni vojni zapovjednik i strateg jos i gospodarski guru, taj je slijep pored zdravih ociju.No mozda ova cestitka osim svog ljekovitog djelovanja vezano za probleme opstipacije ima jos neka blagotvorna djelovanja.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

„Da smo složni i čestiti davno bismo imali državu. A bit će nje, rodit će se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne države da je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako. No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidit ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje – kako nas tada spasiti od nas samih…“

Bruno Bušić

Nažalost mislim.da će opet dobit na izborima. Politikom dodvoravanja svakome i.neimanja stava o bilo čemu on sebi osigurava renking u javnosti. Hrvatska od toga nema koristi nego samo 50mil kn štete koliko mu je godišnji proračun i kojeg on pola potrati na putovanja.

Dobro je da mediji i tajna služba rade u funkiciji Josipovića još i prije prošlih predsjedničkih izbora.

Da nije tako, mogao bi se naći neki zlonamjerni novinar i napisati nešto kontra Josipovića, što bi bilo krajnje neprihvatljivo, nedemokratski i ustašofobno.

“Josipović o Perkoviću: Sve je u rukama pravosuđa”[/b]–pravosuđe je u našim rukama–mi smo u rukama Udbe .. i sad vi vidite kako će se ovo riješiti, ja sam već spreman zažmiriti na jedno oko- dodao je predsjednik

Čudno kako se nije oglasio kad je za dotičnog izmišljen poseban Zakon na brzaka da se ne izruči.

New Report

Close