http://hr.seebiz.eu/energetika/zoran-milanovic-janaf-treba-cuvati-kao-oko-u-glavi-a-ne-njime-vracati-dugove/
Kada će to uvidjet i na zsa?
e, neka se i umirovljenicima osmjehnula sreća, dobili poklon koji još raste
e, neka se i umirovljenicima osmjehnula sreća, dobili poklon koji još raste
[lol] [lol] [lol]
Odličan rast, sa 3700 na 2400 kn koliko vidim odavdje u posljednih šest do osam mjeseci i narednih jedan do dva … Ekipo, nemojte previše nade polagati u ovu razmjenu dionica jer i dalje će drzava imati upravljačka prava , a i neće vam se to tako skoro odigrati ipak [wink]
– Dogovoreno je da se počne na razini dvaju ministarstava zaduženih za energetiku razgovarati o tom projektu, no nakon početnih kurtoaznih kontakata, Rusi ne pokazuju baš nikakav interes za Družbu Adriju. Oni su našli druge alternativne pravce, naftovode i luke za svoju naftu. Mi smo svoj trenutak propustili, kaže sugovornik iz Vlade.
Bi li se nešto dogodilo da je Hrvatska nakon sureta premijera u Moskvi bila agresivnija, izvor ne može procjenjivati, ali dodaje da su i Družba Adria i Južni tok, ako ni od njega ništa ne bude, izgubljeni samo hrvatskom krivnjom.
E, pa hvala našoj "sposobnoj" Vladi što su se toliko "založili" za dobivanje ovog projekta! [bye]
Ako ništa drugo, bar su priznali tko je kriv za neuspjeh projekta koji bi bio zlatna koka za Janaf i državu.
I onda im Mesić nije valjao kad je išao kod Rusa lobirati za ovaj projekt dok je bio aktualan …
Sramota!
Baš me zanima šta je cilj boravka Katarskog šeika na održanom invest forumu,možda najavljeno SPOT tržište naftom,nije Vlada đabe odbacila Ruse a da nema rezervni plan,a i možda se i umirovljenicima konačno nasmjehne koja kuna(od kad je najava prenosa dionica umirovljenicima cjena je pala 30%)
Baš me zanima šta je cilj boravka Katarskog šeika na održanom invest forumu,možda najavljeno SPOT tržište naftom,nije Vlada đabe odbacila Ruse a da nema rezervni plan,a i možda se i umirovljenicima konačno nasmjehne koja kuna(od kad je najava prenosa dionica umirovljenicima cjena je pala 30%)
Nije vlada odbacila ruse nego rusi vladu
Izašlo izvješće.
Dobit kumulativno u 1-9 mj. 47.986.493 a u Q3 je 15.865.631- Bit će za dividendicu…..