Rezultati iznad očekivanja?
Odličan pet, sjedi….
Novac u blagajni narastao 7 puta…., a istovremenu zaduženja smanjili za cca 100 mil….
Prihodi i dobit rastu…ma što reći….
JNAF i ULPL su perjanice ovog tržišta….
Rezultati iznad očekivanja?
Pa mogli bi onda prema 3000k za par dana
Ovim solidnim izvjescem je jnaf opravdao svoju cijenu od 2700 kn…
TKO vama može ugoditi, i u ćemu, dajte se opustite.
Solidno…ovo je predobro….
Ajmo malo podrobnije….
Aktiva/pasiva se smanjila a dobit povećala…znamo što to znači za ROA-u…..
Nadalje….udio kratkotrajne imovine u aktive se povećao pa skoro pa za duplo….pogledaj stavku kratkotrajne financijske imovine i novac u blagajni…
Nadalje dugovi su se smanjili za cca 100 mil….
Gledajući tromjesečje
Prihod je raso za cca 20%….
Dobit je rasla za 45%…..
Di ćeš bolje ???
[/quote]
Ne razumijem vas post, kolega
p/e jnafa po ovim cijenama cca 20, sto znaci da ce vam jnaf ovakvim radom za 20 godina zaraditi 2700 kn po dionici
Dakle glavnica koju ste ulozili u jnaf bit ce vracena za 20 god…
[/quote]
Ne razumijem vas post, kolega
p/e jnafa po ovim cijenama cca 20, sto znaci da ce vam jnaf ovakvim radom za 20 godina zaraditi 2700 kn po dionici
Dakle glavnica koju ste ulozili u jnaf bit ce vracena za 20 god…
[/quote]
http://www.poslovni.hr/vijesti/dobit-janafa-u-devet-mjeseci-dosegnula-9146-milijuna-kuna-162009.aspx
Moj novac , moj rizik,pozdrav i ugodan dan
Solidno…ovo je predobro….
Ajmo malo podrobnije….
Aktiva/pasiva se smanjila a dobit povećala…znamo što to znači za ROA-u…..
Nadalje….udio kratkotrajne imovine u aktive se povećao pa skoro pa za duplo….pogledaj stavku kratkotrajne financijske imovine i novac u blagajni…
Nadalje dugovi su se smanjili za cca 100 mil….
Gledajući tromjesečje
Prihod je raso za cca 20%….
Dobit je rasla za 45%…..
Di ćeš bolje ???
[/quote]
Onda vi kolega kupite jnaf…
meni je ovim izvjescem opravdao visoku cijenu od 2600-2700 kn…i to je sve…
Kolega Flayer….koliki je p/e jnafa na ovoj cijeni?
Pogledajte Kodt, frnk, luru,koei, dlkv, plastiku, uljanik plovidbu…da ne nabrajam
Šta je sa stavkom u aktivi potraživanja za upisani a neuplaćeni kapital? Na prošlom razdoblju 31.09 prošle godine ta stavka je uznosila 500 milja kn a sad iznosi 250 milijuna kuna. Kako ja to kontam netko od sadašnjih vlasika se obvezao uplatiti još 250 milja kn JNAF-u (mislim da je ovo razlog smanjenja zaduženosti i povećanja kratkoročne financijske imovine)
Šta je sa stavkom u aktivi potraživanja za upisani a neuplaćeni kapital? Na prošlom razdoblju 31.09 prošle godine ta stavka je uznosila 500 milja kn a sad iznosi 250 milijuna kuna. Kako ja to kontam netko od sadašnjih vlasika se obvezao uplatiti još 250 milja kn JNAF-u (mislim da je ovo razlog smanjenja zaduženosti i povećanja kratkoročne financijske imovine)
HANDA uplaćuje svoje dionice.
HANDA uplaćuje svoje dionice.
[/quote]
…i još ima rata za uplatit..