JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

viđe ovo, friško, od danas…

Rusi trebaju platiti cijeli naftovod Družba Adria
poslovni 28.09.2010.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

a đe da viđim ??? link

poslije bitke svi su vojnici generali

evo linka, jedva sam ga našo, bio u pudingu od čokolade…i ne kaže se đe da viđim nego đe da viđu
http://www.poslovni.hr/vijesti/rusi-trebaju-platiti-cijeli-naftovod-druzba-adria-159109.aspx

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Koliko sam imao prilike vidjeti, upravo se polazu cijevi ispod Dobre kojima bi trebala teci nafta iz Druzbe.

A o prosirenju kapaciteta za skladistenje na Krku i Zitnjaku, te o skorom povecanju punilista na Zitnjaku da ne govorimo. Jedna od rijektih firmi gdje se kriza stvarno ne osjeti.

evo linka, jedva sam ga našo, bio u pudingu od čokolade…i ne kaže se đe da viđim nego đe da viđu
http://www.poslovni.hr/vijesti/rusi-trebaju-platiti-cijeli-naftovod-druzba-adria-159109.aspx

hvala za link, a ja nisam iz geografski hendikepianih krajeva pa se ispričavam na neadekvatno upotrebljenom biseru narodne baštine

poslije bitke svi su vojnici generali

"……..Sva četiri Janafova projekta, dogradnja spremničkih prostora na terminalima u Omišlju, Sisku i na Žitnjaku i podmorski prijelaz naftovoda otok Krk – kopno, financirat će se iz vlastitih izvora, ali iz Janafa nismo dobili podatke o vrijednosti tih investicija……."

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/nizinska-pruga-od-madarske-do-rijeke-tek-2030.,95482.html

marcello

Zitnjak bi po kapacitetu prometa cisterni trebao biti oko 4 puta veci terminal od Krka.

janaf
jedna od par stateški najvažnijih komapanija sa sjajnim investicijskim ciklusom i cijenom koja ne mrda ni dolje ni gore već pol godine…

a trebali bi gore jer je najavljen ulazak u službeno tržište…(što je s tim, dal netko ima info???)
a trebala bi i malo dolje jer će ovogodišnji rezultat ipak bit za mrvicu slabiji nego lani…(smanjili cijenu držanja nafte Rusima nakon pritiska Putina)
a trebala bi gore jer Rusi već čekaju da zakupe skadišne kapacitete čim se sagrade..
a trebala bi i dolje jer ne daju dividendu…
a ipak bi trebala gore…ak zbog ničeg drugog onda zbog toga što su najstabilnija državna tvrtka zadnjih 10 godina sa vedrim sutra……

Kad će izvješče da napokon krene prema 3000k , pa bilo bi i krainje vrijeme

ma jeli….
iovako je i više nego na fer cijeni…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ma jeli….
iovako je in više nego na fer cijeni…
[/quote]
Ma cijenjeni kolega znao sam da će vam trebati par minuta i evo vas, predahnite malo od kritika prema svim drugim dionicama, ma meni je nebitno sto ste vi i po kojoj cijeni kupovali.Iskreno volio bih da ste se debelo podebljali, kao i svi na ovim stranicama.Al zaista pretjerujete,i u tome uživate

Rezultati iznad očekivanja?

New Report

Close