JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zašto više niko ne piše na ovoj temi…zašto?

-odgovore tipa "za babino brašno" ne prihvaćan

zato sto se nema šta puno reci…
Kupnja po ovim cijenama fundamentalno ne opravdava nadu u neki rast…
ajmo rec da je i više nego na fer cijeni

P/e je cca 23 sto daje kamatu od cca 4,5% godisnje …malo…pbz daje 4 % fiksno, a spavas mirno ko top

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

jel pbz daje družbu adriju?

Ne, ne daje lažne nade..sve usluge koje nude imaš na webu ili skokni do poslovnice pa ce ti simpaticne zaposlenice pbz-a sve objasniti
a za želje i pozdrave se mozete javiti na radio Martin

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ne, ne daje lažne nade..sve usluge koje nude imaš na webu ili skokni do poslovnice pa ce ti simpaticne zaposlenice pbz-a sve objasniti
[/quote]

objasnila je meni jedna zaposlenica pbza ovaj vikend i više nego što sam tražio…..

a što se tiče nade, bolje i s lažnom nadom nego nikakvom

zašto više niko ne piše na ovoj temi…zašto?

-odgovore tipa "za babino brašno" ne prihvaćan

a što da se piše,cjena dionice je TAMAN onolika koliko je vrednuje tržište sa naznakom pada u idućem razdoblju od nekoliko mjeseci.
Ali koliko se sijećam vi ste bili napisali da ćete je kupovati po 3000-3500-4000 kn ,ponovno.
Ako želite kupnju -imate trenutno diskont na vaše želje koje možete pretočiti u stvarnost i kvalitetne pozicije.

Izuzetno dobra prilika,mlada damo.

Ništa bez kolegice Ivane .Možda ona oživi trgovanje ovdje,nadam se u +

To su Vama FER cijene Janafa????? Nema previše kupaca ni za dionice koje dnevno skaču 4-6 %
a kamoli za ovu dionicu koja je skupa, kontrolirana i ići će kud god hoće- ako tako drugi odluče.
Tu nema zafrkancije i trejdanja za bureke.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ovo definitivno nije fer cijena za firmu koja radi sa dobitkom ,investira, nema dugova i ima perspektivu
koja se zove Družba Adria.Cijena x3 bi možda bila blizu fer cijene.

[/quote]

Ne bih bas rekao da je Druzba Adrija lazna nada. Glavna prepreka tom projektu je bio Sanader, i otkako je on otisao taj projekt je sve blize realizaciji. Koliko sam osobno imao prilike vidjeti (bio sam poslovno u postrojenjima vise puta), od kad je on otisao tamo se pocelo raditi kao da je ugovor vec potpisan. Dobar dio opreme su vec kupili, planira se postavljanje druge cijevi za protok u suprotnom smjeru do madjarske granice, rekonstrukcija cijevi ispod krckog mosta ili polaganje nove podvodne cijevi… Naravno, kako je to firma u vecinski drzavnom vlasnistvu, stvari se odvijaju polako i politikantski, medjutim vidi se da se stvar vise ne opstruira i da se ozbiljno pocelo raditi na tome.

Osim same Druzbe, planira se i dosta veliko povecanje postrojenja na Zitnjaku, kako spremista tako i punilista cisterni. Vjerujem da dobrom dijelu dionicara forumasa ove informacije nisu velika novost, no isto tako vjerojatno postoje i oni koji imaju dionicu a da nisu imali previse doticaja s firmom pa im ova informacija vjerojatno koristi.

Osobno imam dionice Janafa, i dobrim dijelom sam ih kupio bas zbog osobnog uvida u razvoj stvari na terenu. Sad nekima se ovo moze ciniti i kao drukanje, no cinjenica je da Janaf ima jednu dobru razvojnu perspektivu kakva mnogim firmama na nasem trzistu trentuacno fali. Smijesno je da je cijena Janafa pala otprilike podjednako kao i cijena gradjevinara, a razlike u perspektivi su enormne.

Jel ovo Janaf ili ima još neki?
http://www.vecernji.hr/vijesti/puknula-cijev-inina-naftovoda-klostar-ivanicu-clanak-195058

who dares, wins

Pise inin naftovod.

Nije bolest sve što boli

ovo zlato od dionice bi svakako trebalo pratiti ovaj tjedan…

New Report

Close