ne komentira kolegica ivana7?
Komentar izvješća JNAF.
– za mene je o.k., odnosno očekivano.
– pad bruto dobiti od 5.4%, koji je ostvarem zbog manjeg transporta nafte za inozemstvo.
– te države su bile u krizi i sasvim normalno je kako se smanjila i potrošnja nafte.
– ali od skladištenja su prihodi veći 29% ,
– a znamo kako velike investicije idu upravo na gradnju novih spremnika.
– a to znaći u budućem razdoblju još veći prihodi od skladištenja.
– naši susjedi su za razliku od nas službeno izišli iz krize, a to znaći veću potrošnju nafte i veći protok, odnosno veće zarade.
– o ostalim stvarima sam pisala u jednom prethodnom postu.
– I love this game.
Pozdrav !
Cijena dionice.
– evo danas izišlo izvješće i cijena na 2.700kn .
– ajmo reći kako je to neka fer cijena.
– po meni teško da ćemo ove godine prijeći 3.000kn, ali ovo sada su nikakvi prometi s smiješnim cijenama, likvidnost nikakva.
– a JNAF pozitivno posluje, i pozitivno će poslovati, a to je ono najvažnije.
– znaći zanimljiv je fondovskoj industriji.
– ja ga očekujem (cijenu) u kanalu između 2.500 – 3.000kn, ponavljam, sve ovisi o fondovskoj industriji,
– ali ukoliko crobex značajno padne tada i JNAF ide ispod 2.500kn,
– za sada ga fondovi brane, odnosno nadokupljuju kada cijena padne.
– ima i još jedna dobra stvar, tu takoreći trejdera nema, čekali su ga ispod 2.000kn, a ono siće što su imali sada su isprodavali na 2.600kn .
– za mene je JNAF i dalje o.k. investicija,
– tu ćemo i dalje dobijati dobre vijesti iz uprave.
– i ove gluposti koje tu piše par drukera jednostavno treba zanemariti.
– i molim vas ne spominjite moje ime na ovoj temi jer do daljnjeg tu ne mislim pisati.
– jer za dobre investicije nikada ne treba drukati.
– ako vas što zanima pitajte na temi best buy.
– I love this game.
Pozdrav !
Pad dobiti od 15% i pad prihoda mislim da ovo nitko nije očekivao, razočaravajuće izvješće.
Taj pAd od 15% je anticpiran kolega Antiša! Sad se gledaju već iduća izvješća i proučava što bi moglo dobro odraditi. Kad neka dionica odradi super rast budite sigurni da je iduće izvješće odlično, samo neki to saznaju ranije.
Izvjesce je OK iako nista spektakularno.
Tu je jedini strah sto je drzava vlasnik, a to moze biti diskont i do 80%. )pogledajte PODR
Covjek misli da se nemoze industrija hrane unistiti.
e pa moze.
Zato se ne slazem sa Ivanom.
Inace je ok firma
Iskreno mislim da ako igdje nema straha to je onda janaf.Ovakva dobit i ovakve investicije su više nego odlične vijesti.Svi normalni vide janaf vrlo visoko u nekoliko narednih mjeseci zato je negativan druk od strane sitnih trejdera jako proziran.Pa još nije kasno za ulazak uvijek se nađe neka ovca koja će prodat i ispod 2700 kn.
Iskreno mislim da ako igdje nema straha to je onda janaf.Ovakva dobit i ovakve investicije su više nego odlične vijesti.Svi normalni vide janaf vrlo visoko u nekoliko narednih mjeseci zato je negativan druk od strane sitnih trejdera jako proziran.Pa još nije kasno za ulazak uvijek se nađe neka ovca koja će prodat i ispod 2700 kn.
nemoj zanemariti pad tržišta koji je u toku.
Dali je netko u pravu ili ne vidjeti treba u idućih nekoliko mjeseci.
Nećemo ovdje Vaše ime spominjati,.gosp. Ivana7, ali i Vama je jasno da je tema Best buy,
mjesto za čitanje- ali ne i preveliko sudjelovanje , zbog navlačenja.
Ne treba biti jako pametan , i vidjeti sve Vaše dogovore , propagandu za određene dionice za koje
želite da porastu, kako bi ih prodali …i sl..dionice i porastu- a onda se seli tema na drugi best buy…
Ta tema je – kazalište burze- sa drugorazrednim glumcima i Vama – nekoj vrsti- počasnog
člana ili jednostavno- ravnateljicom.
Zato se ne slazem sa Ivanom.
Inace je ok firma
gospodine Blueman.
– pa zašto bi se vi slagali s mojim mišljenjem.
– ukusi su različiti.
– vidim da vi ulažete u OPTE.
– znači vas veseli ulagati u firmu koja je dužna milijardu kuna i već godinama pravi svake godine preko 100 milijuna kuna gubitka.
– i gospon Antišu isto veseli ta firma i ima veliku potrebu pisati na ovoj temi i HT-u iako tih dionica niti nema, on jednostavno mrzi sve firme koje zarađuju milijune.
– a taj JNAF je najmanje zadužena firma s najvećim investicijama, i još usput zarađuje milijune.
– I love this game.
Pozdrav !
Nećemo ovdje Vaše ime spominjati,.gosp. Ivana7, ali i Vama je jasno da je tema Best buy,
mjesto za čitanje- ali ne i preveliko sudjelovanje , zbog navlačenja.
Ne treba biti jako pametan , i vidjeti sve Vaše dogovore , propagandu za određene dionice za koje
želite da porastu, kako bi ih prodali …i sl..dionice i porastu- a onda se seli tema na drugi best buy…
Ta tema je – kazalište burze- sa drugorazrednim glumcima i Vama – nekoj vrsti- počasnog
člana ili jednostavno- ravnateljicom.
gospođo Miami.
– na temi best buy ja razotkrivam sva moguća navlačenja, i zbog toga me i pune jedinicama.
– da ste pratili tu temu sigurno ne bi te ulagali u građevince gdje sada imate velike gubitke.
– a ako imate neku dionicu na njoj trebate i raditi.
– zbog mojih drukanja nisu se mogli izgubiti neki novci jer su to sve bile investicije i više nego o.k.
– nemojte zaboraviti kako nam je burza zadnje dvije godine u banani.
– a evo vam i primjer JNAF, ipak sam na temi JNAF-a.
– sa samo 177 dionica cijena se diže za 250kn.
– morate znati kako tu imamo jako malo slobodnih dionica van top10.
– evo sada sam ja malo toga i prodala, ipak sam ja tu m.m.
– pa nisam to prodala jer je dionica loša,
– uvijek ima budala koje to žele prodati i na 2.400kn, a tada ću vam ja braniti cijenu da dionica ne potone.
– I love this game.
Pozdrav !