JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne komentira kolegica ivana7?

Komentar izvješća JNAF.

– za mene je o.k., odnosno očekivano.
– pad bruto dobiti od 5.4%, koji je ostvarem zbog manjeg transporta nafte za inozemstvo.
– te države su bile u krizi i sasvim normalno je kako se smanjila i potrošnja nafte.
– ali od skladištenja su prihodi veći 29% ,
– a znamo kako velike investicije idu upravo na gradnju novih spremnika.
– a to znaći u budućem razdoblju još veći prihodi od skladištenja.
– naši susjedi su za razliku od nas službeno izišli iz krize, a to znaći veću potrošnju nafte i veći protok, odnosno veće zarade.
– o ostalim stvarima sam pisala u jednom prethodnom postu.

– I love this game.
Pozdrav !

realno i objektivno 100%

Kune nisu problem, kuna nema

Cijena dionice.

– evo danas izišlo izvješće i cijena na 2.700kn .
– ajmo reći kako je to neka fer cijena.
– po meni teško da ćemo ove godine prijeći 3.000kn, ali ovo sada su nikakvi prometi s smiješnim cijenama, likvidnost nikakva.
– a JNAF pozitivno posluje, i pozitivno će poslovati, a to je ono najvažnije.
– znaći zanimljiv je fondovskoj industriji.

– ja ga očekujem (cijenu) u kanalu između 2.500 – 3.000kn, ponavljam, sve ovisi o fondovskoj industriji,
– ali ukoliko crobex značajno padne tada i JNAF ide ispod 2.500kn,
– za sada ga fondovi brane, odnosno nadokupljuju kada cijena padne.
– ima i još jedna dobra stvar, tu takoreći trejdera nema, čekali su ga ispod 2.000kn, a ono siće što su imali sada su isprodavali na 2.600kn .

– za mene je JNAF i dalje o.k. investicija,
– tu ćemo i dalje dobijati dobre vijesti iz uprave.
– i ove gluposti koje tu piše par drukera jednostavno treba zanemariti.

– i molim vas ne spominjite moje ime na ovoj temi jer do daljnjeg tu ne mislim pisati.
– jer za dobre investicije nikada ne treba drukati.
– ako vas što zanima pitajte na temi best buy.

– I love this game.
Pozdrav !

Pad dobiti od 15% i pad prihoda mislim da ovo nitko nije očekivao, razočaravajuće izvješće.

Taj pAd od 15% je anticpiran kolega Antiša! Sad se gledaju već iduća izvješća i proučava što bi moglo dobro odraditi. Kad neka dionica odradi super rast budite sigurni da je iduće izvješće odlično, samo neki to saznaju ranije.

26.11.2010 - Dan D

Izvjesce je OK iako nista spektakularno.

Tu je jedini strah sto je drzava vlasnik, a to moze biti diskont i do 80%. )pogledajte PODR
Covjek misli da se nemoze industrija hrane unistiti.
e pa moze.

Zato se ne slazem sa Ivanom.
Inace je ok firma

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Iskreno mislim da ako igdje nema straha to je onda janaf.Ovakva dobit i ovakve investicije su više nego odlične vijesti.Svi normalni vide janaf vrlo visoko u nekoliko narednih mjeseci zato je negativan druk od strane sitnih trejdera jako proziran.Pa još nije kasno za ulazak uvijek se nađe neka ovca koja će prodat i ispod 2700 kn.

kolega [thumbsup]

Iskreno mislim da ako igdje nema straha to je onda janaf.Ovakva dobit i ovakve investicije su više nego odlične vijesti.Svi normalni vide janaf vrlo visoko u nekoliko narednih mjeseci zato je negativan druk od strane sitnih trejdera jako proziran.Pa još nije kasno za ulazak uvijek se nađe neka ovca koja će prodat i ispod 2700 kn.

nemoj zanemariti pad tržišta koji je u toku.
Dali je netko u pravu ili ne vidjeti treba u idućih nekoliko mjeseci.

Nećemo ovdje Vaše ime spominjati,.gosp. Ivana7, ali i Vama je jasno da je tema Best buy,
mjesto za čitanje- ali ne i preveliko sudjelovanje , zbog navlačenja.

Ne treba biti jako pametan , i vidjeti sve Vaše dogovore , propagandu za određene dionice za koje
želite da porastu, kako bi ih prodali …i sl..dionice i porastu- a onda se seli tema na drugi best buy…
Ta tema je – kazalište burze- sa drugorazrednim glumcima i Vama – nekoj vrsti- počasnog
člana ili jednostavno- ravnateljicom.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Zato se ne slazem sa Ivanom.
Inace je ok firma

gospodine Blueman.

– pa zašto bi se vi slagali s mojim mišljenjem.
– ukusi su različiti.
– vidim da vi ulažete u OPTE.
– znači vas veseli ulagati u firmu koja je dužna milijardu kuna i već godinama pravi svake godine preko 100 milijuna kuna gubitka.
– i gospon Antišu isto veseli ta firma i ima veliku potrebu pisati na ovoj temi i HT-u iako tih dionica niti nema, on jednostavno mrzi sve firme koje zarađuju milijune.

– a taj JNAF je najmanje zadužena firma s najvećim investicijama, i još usput zarađuje milijune.

– I love this game.
Pozdrav !

Nećemo ovdje Vaše ime spominjati,.gosp. Ivana7, ali i Vama je jasno da je tema Best buy,
mjesto za čitanje- ali ne i preveliko sudjelovanje , zbog navlačenja.

Ne treba biti jako pametan , i vidjeti sve Vaše dogovore , propagandu za određene dionice za koje
želite da porastu, kako bi ih prodali …i sl..dionice i porastu- a onda se seli tema na drugi best buy…
Ta tema je – kazalište burze- sa drugorazrednim glumcima i Vama – nekoj vrsti- počasnog
člana ili jednostavno- ravnateljicom.

gospođo Miami.

– na temi best buy ja razotkrivam sva moguća navlačenja, i zbog toga me i pune jedinicama.
– da ste pratili tu temu sigurno ne bi te ulagali u građevince gdje sada imate velike gubitke.

– a ako imate neku dionicu na njoj trebate i raditi.
– zbog mojih drukanja nisu se mogli izgubiti neki novci jer su to sve bile investicije i više nego o.k.
– nemojte zaboraviti kako nam je burza zadnje dvije godine u banani.

– a evo vam i primjer JNAF, ipak sam na temi JNAF-a.
– sa samo 177 dionica cijena se diže za 250kn.
– morate znati kako tu imamo jako malo slobodnih dionica van top10.
– evo sada sam ja malo toga i prodala, ipak sam ja tu m.m.
– pa nisam to prodala jer je dionica loša,
– uvijek ima budala koje to žele prodati i na 2.400kn, a tada ću vam ja braniti cijenu da dionica ne potone.

– I love this game.
Pozdrav !

zašto više niko ne piše na ovoj temi…zašto?

-odgovore tipa "za babino brašno" ne prihvaćan

New Report

Close