JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajde ljudi šta se živcirate, ovaga "pametnjakovića" će ionako đava brzo odnit sa ovin stilon trejdanja. Šta se mene tiče ovo je super…..jedan glupan manje u ovoj dinici

AUUUUU

A zasto sad AZ mirovinac koji ima jnaf ne pobere ovog na asku…
Vjerojatno misli da je preskupo

Da nije on to na prodaji?

Čime da kupi kad ga ŠUKI reketari redovno svaki mjesec
[/quote]

Ma dajte kolega živac

Puni su ko brod

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

AUUUUU

A zasto sad AZ mirovinac koji ima jnaf ne pobere ovog na asku…
Vjerojatno misli da je preskupo

Da nije on to na prodaji?

Čime da kupi kad ga ŠUKI reketari redovno svaki mjesec
[/quote]

Ma dajte kolega živac

Puni su ko brod
[/quote]

Možda jesu puni kao brod al ovaj što se pogrešno parkirao u ST luci jučer
a vidjet ćeš sad kad se uvali jedan vanjski fod kako će Dinkec da gleda a kupovna moć NULA

Tko god misli pokupiti tih 1600 pustiti će ih da se pirjaju na laganoj vatrici do 17.5 🙂

Njima savjetujem da skoče do susjeda po kredu 🙂

Ovo dugo nisam vidio. Baš me zanima rasplet. Želi li on to prodati ili se samo šali?

who dares, wins

želi prodati, ima dovoljno vremena, hlađenje cijene prema 2000 kn.

Pa vi ste optimist. Zašto ne 1000kn?
[smiley]

[smiley]
[/quote]
eto vidiš i to se događa, do 2000 kn hoće sigurno kada krene iskcaj ,a dali će na 1000 kn nebi prognozirao iz graha ,ne razumijem se u te metode, iskcaj i pritisak na prodaju je preočit,po meni je ova dionica odradila maksimum rasta u ovom trenuku i normalno je da dođe do hlađenja cijene,preumjetno se održava na ovim cijenama.
malo žešći balon je na ovim cijenama.

Dakle, ne razumijete se u te metode, ali sigurno dolazi na 2000kn?

@james1
čemu žurba kolega,malo strpljenja pa će te se osobno uvjeriti u to.
sigurnost nije riječ koju bi trebali upotrebljavati u svezi trgovanja na burzi..

Ova situacija je preslika naše burze – nema likvidnosti…Mnogi ovdje se pitaju zašto neki fond ovo ne pobere…Drugi zaključuju zato što to ne vrijedi…No, to nije u potpunosti istina….
Činjenica je da se jaki igrači danas boje jače ulaziti u dionice. Zašto ? Zato jer nema likvidnosti tj. ako sutra nekom fondu zatreba lova (zbog isplate klijentu), kako će on prodat 1.000 JNAF-a ??? Jedino ako sruši cijenu ili prodava mjesec dana. No klijentu se treba odmah isplatit…
Nedavno sam ovu stvar o kojom pričam čuo i od ljudi iz branše

[smiley]
[/quote]
eto vidiš i to se događa, do 2000 kn hoće sigurno kada krene iskcaj ,a dali će na 1000 kn nebi prognozirao iz graha ,ne razumijem se u te metode, iskcaj i pritisak na prodaju je preočit,po meni je ova dionica odradila maksimum rasta u ovom trenuku i normalno je da dođe do hlađenja cijene,preumjetno se održava na ovim cijenama.
malo žešći balon je na ovim cijenama.
[/quote]

"Malo žešći balon" je vama dionica koja je ispod 1 BV sa dugom na kapital od 7% u najstabilnijem sektoru? Pa kaj je onda Ina,Podr,Atgr,Ledo,Viro,Dlkv,Blsc,Ernt,Tisk,lkpc,Knzm,Lkri itd,itd?
Dajte odite spat

New Report

Close