JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– koliko vidim nalog su još i povećali.
– a vole isto kao i ja okrugle brojćice.

– I love this game.
Pozdrav !

Neznam tko prodaje samo znam da bi ga kosorica trebala zvati u gospodarski tim izuzetno inteligentan tip a takve ona treba

A možda je i kolegica Ivana, tko će ga znati.

Nisu brokeri a nije niti kolegica Ivana. [cool]
[/quote]

– nemojte pisati ako niste 100% sigurni.
– a ja točno znam tko tu što prodaje i zašto.
– ako vam je to malo dinica ja vrlo lako to i povećam.
– ali zbog jedinica koje mi uvaljujete tu neću više niti pisati.
– uživajte mi u neznanju.

– I love this game.
Pozdrav !

Hebeš prodavača, pitanje je da li ima i jedan pametan kupac za ovakvu količinu. Tu će se vidjeti vrijedi li šta na ovoj burzi ili ne vrijedi. Odnosi se na dionicu ali bogme i na investitore.

who dares, wins

Neznam tko prodaje samo znam da bi ga kosorica trebala zvati u gospodarski tim izuzetno inteligentan tip a takve ona treba

U svakom slučaju ima smisla za estetiku poslovanja, nalog uvijek tjera na okrugli broj. Možda netko iz dizajnerskih krugova? Modni mačak ?

To SZIF prodaje, nego evo da im pomognemo s kontaktima:
mirovinski fondovi:
az 0800 00 99
rmf 0800 0900
erste 0800 31 31 31
pbzco 0800 44 55 44
Ovo su info telefoni pa se predstave i traže telefon portfolio managera

investicijski fondovi:
http://www.hanfa.hr/index.php?LANG=ENG&AKCIJA=1005 i onda kliknu na naziv društva kako bi došli do telefonskih brojeva

pitanje je da li ima i jedan pametan kupac za ovakvu količinu.

– pa zar ne vidite kako je očito da nema kupca.
– i ne znam zašto bi taj kupac trebao biti i pametam ??????????

– I love this game.
Pozdrav !

Trebao bi biti pametan zbog količine dionica i budućnosti firme. Ako šta ima perspektivu onda ima ovaj naftovod, a tolika količina se u normalnim okolnostima jako teško skuplja na tim razinama. Vidim i ja da kupaca nema jer su okupirani raznim HG spotovima i Đakovštinama. Da je sad netko pametan i sposoban na ovoj burzi nazvao bi npr. nekog Rusa ili Arapa pa bi mu predložio da si danas ne kupi neku tričariju( sat, prsten ili sl.) već uloži lovu u sigurno. Samo što naši eksperti sa burze ne poznaju ljude koji imaju novaca. Oni su tu dovedeni preko veze da puno ne talasaju i svoj posao ne znaju raditi.

who dares, wins

Trebao bi biti pametan zbog količine dionica i budućnosti firme. Ako šta ima perspektivu onda ima ovaj naftovod, a tolika količina se u normalnim okolnostima jako teško skuplja na tim razinama. Vidim i ja da kupaca nema jer su okupirani raznim HG spotovima i Đakovštinama. Da je sad netko pametan i sposoban na ovoj burzi nazvao bi npr. nekog Rusa ili Arapa pa bi mu predložio da si danas ne kupi neku tričariju( sat, prsten ili sl.) već uloži lovu u sigurno. Samo što naši eksperti sa burze ne poznaju ljude koji imaju novaca. Oni su tu dovedeni preko veze da puno ne talasaju i svoj posao ne znaju raditi.

Da, baš će se ekipa sa 5M slobodnog keša baviti hgspotom i đakovšitnom.

Bave se fondovi. Kaj misliš kako se stampedo pokreće? Samo od sebe? Ja mislim da se prvo malo pogura sa većom lovom pa onda tko izvisi. Ili hoće te reći da su mali sami sebe izvozali?

who dares, wins

AUUUUU

A zasto sad AZ mirovinac koji ima jnaf ne pobere ovog na asku…
Vjerojatno misli da je preskupo

Da nije on to na prodaji?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

AUUUUU

A zasto sad AZ mirovinac koji ima jnaf ne pobere ovog na asku…
Vjerojatno misli da je preskupo

Da nije on to na prodaji?

Čime da kupi kad ga ŠUKI reketari redovno svaki mjesec

New Report

Close