JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto nitko ne zaziva hanfu?

my,

Ašta će ti HANFA ona da radi svoj posao što treba nebi sad gledao Crobex na ovim razinama nego bar nanekih 2800

A možda je i kolegica Ivana, tko će ga znati.

Nisu brokeri a nije niti kolegica Ivana. [cool]

MY PRECIOUS!!!!

my,

Covjek prodaje dio portfelja, cemu Hanfa?? [huh]

MY PRECIOUS!!!!

my,

Covjek prodaje dio portfelja, cemu Hanfa?? [huh]
[/quote]

Baš krasno! Ako se sutra ne makne logorovat ćemo tu do sljedeće godine [angry]

Ive makni ga. Pokaži mu kako udara brutalni kapital.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Iako trenutno nisam u Jnaf-u, upravo zbog SZIF-a, ne znači da uskoro ne bi mogao opet unutra. Netko je nedavno ovdje napisao da SZIF-u treba lova do 5 mjeseca. Volio bi da taj napiše otkud mu taj podatak…..
Ekipa iz SZIF-a ne zna kako ovo prodati što se vidi po načinu iskrcaja tako da me ne bi čudilo da cijenu zatuku, ako je gornji podatak uistinu istinit.
Do tada vrijedi čekati…..

SZIF treba 17.05. izvršiti isplatu smanjenja kapitala od 10 kn po dionici što je cca 33 mil kn i zato im treba lova.

Hvala mate….Tu je izgleda caka….
Osim Janafa jedino vrijedno u portfelju im je Podravka…Mislim da nju ne diraju, ali nisam u to siguran….Aaaa, čekat ćemo ih….

Onda umjesto da ruse cijenu morali bi krenut u dizanje i pokretanje trgovanja pa im nebi bil problem utopit to kaj misle utopit. Jucer da su poklopili trziste s 1500 po bidu nebi nist zaradili a srusili bi cijenu na 1000 kn. Na ovaj nacin kak su postavili nalog ako je njihov samo plase moguce kupce a sadasnje imaoce tjeraju da ak oce prodat stavljaju nalog ispod njihovog i opet nist nebudu prodali. To samo govori o pameti njihovih managera. Da su pametni mogli bi naci kupca van burze i obavit transakciju.
A mozda je samo nalog od nekog ko zeli srusiti cijenu radi jeftinijeg dokupa.

Nije bolest sve što boli

Hvala mate….Tu je izgleda caka….
Osim Janafa jedino vrijedno u portfelju im je Podravka…Mislim da nju ne diraju, ali nisam u to siguran….Aaaa, čekat ćemo ih….

imaju i pregršt Đakovštine, tu im je isto zarobljen novac

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

22.03.2010. | 23:19
HEP prodaje imovinu od 2 milijarde kuna
od toga i 5,35 posto dionica JANAF-a

prodaja
3,030,00 1.492 kom

New Report

Close