JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

odgovor na pitanje

4

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Jel zna netko izračunati koliko bi dionica OTP indeksni fond trebao kupiti?

283

Vidim da se ekipa puno tu zamara kuda će cijena.
Jedno je sigurno;
JNAF,22.3.2010 ulazi u sastav crobexa i to znači da će ga INDEX fonovi,kupovati.
Bez obzira da li im to pasalo ili ne.
I ne treba tu otkrivati "toplu vodu"
Cijena ide gore [thumbsup]

može pojašnjenje ovoga? je li bila službena obavijest ili nešto slično?

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

http://www.zse.hr/default.aspx?id=29262

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/zeljko-lovrincevic-struja-mora-poskupjeti-kako-bi-energetski-sektor-bio-privlacniji,70943.html

Rušenje cijene radi ukrcaja.Dobra najava

1500 komada na asku

dogovorena transakcija [rolleyes]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

1500 komada na asku

Ne dogovarase tako da bude izloženo pola sata ili ko sna kolio

Nemojte gubiti živce kolega živac, vidite da radite greške prilikom pisanja od nervoze.

Ja sam napisao post cim se nalog pojavio, nisam znao da ce tu biti narednih pola sata..

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Naši vrli brokerčići se šale malo sa tržištem.
Da osjete malo nervozne ručice.
A možda je i kolegica Ivana, tko će ga znati.

Korkyra

Nemojte gubiti živce kolega živac, vidite da radite greške prilikom pisanja od nervoze.

Ja sam napisao post cim se nalog pojavio, nisam znao da ce tu biti narednih pola sata..

Ja sam ladan kao led a živce gubim dok čitam gluposti koje se pišu po forumu na svim temama

1500 komada na asku

Evo dogovorili su 8 kom

New Report

Close