kad gledam samo janaf osjećam se ko da sam na wall streetu
kad gledam samo janaf osjećam se ko da sam na wall streetu
iz koje perspektive ga gledate??????
pofuk
iz perspektive rasta…e, sad me pitajte gdje je ta pespektiva
trenutačno je kod j.kosor i v.putina, al’ doći će i do nas…samo je ne budete vidjeli ak’ nemate dionice janafa
uletjeti ?
Nidje se ne isplati uletjeti . Možda,nakon ove euforije ,ali sasvim sigurno na razinama od 2700-3000.
zašto platiti više ?
Potencijal raste…nadam se uskoro i cijena!
Bit će tu dobrih stvari za dioničare i državu.
Treba koristiti geostrateške potencijale, a ne kao stara udavača čekati
princa na bijelom konju.
. ožujak 2010.
Janaf: Pregovaramo s više ruskih kompanija
Jadranski naftovod danas se očitovao na upit Zagrebačke burze, a vezano uz potpisivanje ugovora o uključivanju Hrvatske u projekt plinovoda Južni tok, te pregovora Janafa i Transnjefta.
"Janaf ne može komentirati potpisivanje ugovora o izgradnji i eksploataciji plinovoda na teritoriju Republike Hrvatske, koji stvara pravni okvir za uključivanje RH u projekt Južni tok", stoji u očitovanju Janafa koji također ističe da su u tijeku pregovori s više ruskih kompanija vezani uz njegovu djelatnost transporta i skladištenja sirove nafte i drugih poslova.
"Sukladno poslovnoj politici društva nismo u mogućnosti u ovoj fazi poslovnih razgovora objaviti pojedinosti pregovora", poručuju iz Janafa te dodaju da će pravovremeno obavijestiti javnost o postignutim dogovorima.
"Sukladno navedenom, u ovom trenutku nema nikakvih novih materijalnih činjenica koje bi utjecale na eventualni rast ili pad cijene dionica Janafa", stoji u očitovanju.
(pd)
Nema još novih materijalnih činjenica, ali ćeš ih vrlo brzo biti [pray]