http://seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/druzba-adria-ruski-uvjet-za-pristupanje-hrvatske-juznom-toku,68968.html hoce li ovo zazivjeti? i dali nam uopce to treba????? problem balastnih voda….??? [undecid]
@inverter
Mislim da je problem balastnih voda prenaglašen – na Dini – Petrokemiji postoji osuvremenjeni pročistač koji bi se mogao koristiti za obradu balastnih voda. Možda sam u krivu ali ja bih to tako rješavao.
@inverter
Mislim da je problem balastnih voda prenaglašen – na Dini – Petrokemiji postoji osuvremenjeni pročistač koji bi se mogao koristiti za obradu balastnih voda. Možda sam u krivu ali ja bih to tako rješavao.
ja zivim u ovom kraju i nije mi bas svejedno da se kupam u balastnim vodama.uz sve pare i stateske ciljeve..nadam se da me razumijes ?
@inverter
Mislim da je problem balastnih voda prenaglašen – na Dini – Petrokemiji postoji osuvremenjeni pročistač koji bi se mogao koristiti za obradu balastnih voda. Možda sam u krivu ali ja bih to tako rješavao
Očito me nisi shvatio – balastne vode trebariješiti pročistačem!
@inverter
Mislim da je problem balastnih voda prenaglašen – na Dini – Petrokemiji postoji osuvremenjeni pročistač koji bi se mogao koristiti za obradu balastnih voda. Možda sam u krivu ali ja bih to tako rješavao
Očito me nisi shvatio – balastne vode trebariješiti pročistačem!
shvatio…ali dali je shvatio onaj koji treba potrosit pare na procistace?????? sumnjam…
http://seebiz.eu/hr/tvrtk…ke-juznom-toku,68968.html hoce li ovo zazivjeti? i dali nam uopce to treba????? problem balastnih voda….???
Eto, napokon su i naši novinarčići uspjeli doznati nešto što već strani mediji bruje mjesecima… I sam sam ovdje prenosio linkove tih članaka u kojima stoji da Ruse u Hr najviše zanima JANAF.
@inverter
ja zivim u ovom kraju i nije mi bas svejedno da se kupam u balastnim vodama.uz sve pare i stateske ciljeve..nadam se da me razumijes ?
[/quote]
problem balastnih voda problem je cijelog jadrana, taj problem ne bi postojao da se netko u državi primio posla i nastavio inicijativu da cijeli jadran bude ribolovno-ekološka zona u koji se ne smije ispuštati balast – cijeli jadran – ne samo naš dio
što ti misliš da sada brodovi koji plove ne ispuštaju balast? sad te ne muči problem balasta, a onda bi te mučio?
evo….
Postoje vam izvješća Ministarstva mora prometa i infrastrukture o balastnim vodama i iz njega se vidi da je problem prenaglašen. Od oko 10 milijuna tona balastnih voda 75% ih je iz Mediterana a ostalo tj oko 2,5 milijuna tona nije i to je problem.
Lagano jača kupnja, slijedećih dana očekujemo rast.
Ajde, odma mi je lakše.
Evo što su novinari iz Slobodne primjetili….
Kako Moskva nikad nije odustala od naftovoda do Omišlja, bit će ovo prilika za Jadranku Kosor da političke i gospodarske odnose Zagreba i Moskve podigne na višu razinu, ocjenjuju diplomati s obje strane.