Niste kolega Delux, niste……..nego se sad vadite ………… Odite si lijepo na stranicu gdje je vaš post i pročitajte što ste napisali….
Pušiona do jaja!!!!
[tongue]
Kolega VIDRA
Vi tvrdite da JE JNAF VISOKOPROFITABILAN
Dakle LAŽETE
Ili ne poznajete materiju…
Priznajte…
A popušili ste vi puno puta do skroz do jaja
P.s cuvajte zivce, siguran sam da imate visok tlak i kolesterol s obzirom na vasu "konstituciju" a to nije dobro za srčeko i [tongue]
Nemoj ici iz krajnosti u krajnost…
Jnaf ionako NE koristi svoje kapacitete …
Pa koji vrag onda ide u nove kapitalne investicije?
Zasto su napravili dokap a ne se zaduzili kad je to sve tak jednostavno…
Pa ja mislim da upravo zato jer njihovo poslovanje njima ne dozvoljava da se zaduzuju …
Da se razumijemo, imaju stabilnu bilancu, ali neprofitabilni su na postojeci kapital, sto automatski vuce da bi i na kapital na koji su se zaduzili tesko radili pozitivno
Kolega Deluks, mislim da ste stvarno pretjerali u drukanju…………….
Nije problem vaša želja za jeftinim dokupom, to je legitimno, ali pisati ovakvo što je ispod svake razine.
I onda se vi i kolege bunite na pisanje kolege Fedye?? pa Fedya je u odnosu na vas i vaše pisanje super korektan!
[bye]
[/quote]
Evo kolega Delux, ovo je vaš tekst, imate i izvornik, na kojem ja ne mogu mijenjati sadržaj……
Ajde sad se lijepo smirite pa recite da ste lagali u žaru rasprave pa ćemo vam oporostiti.
Nije beg cicija [lol]
A netko tko ima neto profitnu maržu kakvu ima Janaf je visoko profitabilan!!!! Osim ako vi nemate neki novi termin za takvo što??
[bye]
[/quote]
Onaj ko je vama dao fakultet bi trebao dobit 300 godina zatvora
Uostalom , opet ces popusit pare…
P.S NA JNAFU BI MACD MOGAO SJECI NULU
nema on blage veze o čem ti pišeš, jer da zna o čem pišeš ne bi ni u ludilu kupovo HDEL po 350 kuna i to kad je vidio da je usro motku išao branit sa novcima braniteljske udruge sv.Juraj. sramota šta se radi sa tuđim novcima…
Znam da VIDRA nema pojma jer da ima onda bi sagledao stavke profitabilnosti
to su
1) rentabilnost vlastitog kapitala (katastrofa za jnaf)
2) Rentabinost imovine (takodjer vrlo loše)
Jedino je dobra dobit u odnosu na prihode, no prihodi su ionako VRLO MALI tako da je to nebitno!
Uz sve to Jnaf je vrlo neaktivna tvrtka jer ako uzmemo u obzir koeficijent obrta ukupne imovine ( A NE ZABORAVIMO I DA JE JNAF NEZADUZEN) dobijamo KATASTROFALNU BROJKU
Pa ledo sa 6 puta manjom imovinom ima više prihoda od JNAFA
Isprike
LEDO sa 6 puta manjim kapitalom radi duplo vece prihode
nema on blage veze o čem ti pišeš, jer da zna o čem pišeš ne bi ni u ludilu kupovo HDEL po 350 kuna i to kad je vidio da je usro motku išao branit sa novcima braniteljske udruge sv.Juraj. sramota šta se radi sa tuđim novcima…
Znam da VIDRA nema pojma jer da ima onda bi sagledao stavke profitabilnosti
to su
1) rentabilnost vlastitog kapitala (katastrofa za jnaf)
2) Rentabinost imovine (takodjer vrlo loše)
Jedino je dobra dobit u odnosu na prihode, no prihodi su ionako VRLO MALI tako da je to nebitno!
Uz sve to Jnaf je vrlo neaktivna tvrtka jer ako uzmemo u obzir koeficijent obrta ukupne imovine ( A NE ZABORAVIMO I DA JE JNAF NEZADUZEN) dobijamo KATASTROFALNU BROJKU
Pa ledo sa 6 puta manjom imovinom ima više prihoda od JNAFA
[/quote]
Janaf sa upola manjim prihodima ostvaruje jednaku dobit kao Lje-do. Zamislite vi to!!!!!
Kakva profitabilnost!!!!! Nevjerovatno, a onaj Lje-do se trži na 2,5 bv?????
Ako se Lje-do Trži na 2,5 bv onda Janaf ima prostora doći barem na 1,5 bv, pogotovo uz ovakve forcaste koje ima!!
( kad već uspoređujemo vrhunsku firmu kao što je Janaf, sa tom sladoledarom kao što je Lje-do, koja će najvjerovatnije doživjeti kolaps prihoda ove godine, a još da vrate BELJU dobit koju su im knjigovodstveno maznu ne bi je vjerovatno niti imali – pa i ptice na grani znaju da Ledo nema profita osim ako ga Todini knjigovodstvene mutikaše ne prebace iz Belja, Zvijezde i Pik Vinkovaca )
Eto ovaj post je nebitan za trenutnu cijenu, jer neki Sizif prodaje, pa eto………samo podsjetnik na to koliko vrijedi Janaf, iako ja mislim da je JANAF u perspektivi zapravo neprocjenjiv……. [thumbsup] [thumbsup]
Za Lje-do i sve ostalo tu je Master-card [bye]
Ma dajte molim vas Ljedo??? ma koji Ljedo………tu ga neki hvale, a privatno pričaju da je smeće i da su bili sretni ko tranzistori kad su vam ga uvaljali na 7.500 [wink]
………samo podsjetnik na to koliko vrijedi Janaf, iako ja mislim da je JANAF u perspektivi zapravo neprocjenjiv……. [thumbsup] [thumbsup]
Neprocjenjiv je iz jednog prostog razloga – ZSE!
U Beču ili Pešti bi se vrlo brzo sve iskristaliziralo na opće oduševljenje vlasnika dionica.
Ovako ostaje čekanje da se pozitivan politički pravac HR reflektira i na ZSE!
………samo podsjetnik na to koliko vrijedi Janaf, iako ja mislim da je JANAF u perspektivi zapravo neprocjenjiv……. [thumbsup] [thumbsup]
Neprocjenjiv je iz jednog prostog razloga – ZSE!
U Beču ili Pešti bi se vrlo brzo sve iskristaliziralo na opće oduševljenje vlasnika dionica.
Ovako ostaje čekanje da se pozitivan politički pravac HR reflektira i na ZSE!
[/quote]
sve će doći na svoje, vrijednost je vrijednost
ovo nije nikakakva helijeva balončuga koja može svaki tren eksplodirati……tu je sve čvrsto na zemlji, tam di i mora bit
pa i ptice na grani znaju da Ledo nema profita osim ako ga Todini knjigovodstvene mutikaše ne prebace iz Belja, Zvijezde i Pik Vinkovaca )
Da poznajete malo Agrokor, onda bi i zanli koliki je interes za LEDOM
Bože sveti, koliko gluposti napisanih…
Ledo na svoj kapital zaradi 18 % godišnje
Jnaf 3 %
Zato je ledov kapital cijenjeniji, vrijedniji , zato se cijeni na 2,5 X od vrijednosti kapiatala…
A uspoređujuci jnafov 3 i ledov 18, s obzirom da je jnaf na 1 booku a ledov povrat je 6 x veci, trebao bi i biti na 6 booka…
Kolega Delux,napokon ste se probudili…….. [thumbsup]
Pa ne možete reći da Janaf ne radi duplo bolje po pitanju neto profitne marže nego ona vaša sladoledara…….
A zamislite forcaste koje Janaf ima………pa to je predivno, nikad nisam vidio neku našu firmu koja ima takve fenomenlane forcaste poput Janafovih.
Možda jedino Belje je napravilo više u tako kratko vrijeme.
Spremnici nafte i derivata u Sisku se već rade.
Planiraju se raditi novi.
Trasa će biti dvosmjerna.
Rusi dolaze i otvaraju na svakom ćošku rafinerije koje će biti klijenti JANAFA!!!!!!!!!!
Mislim da ni 2 soma eura nije nedostižno u roku tri godine??
Ljedo je firmica koja prepakirava belgijsko smrznuto povrće i patagonijske smrznute lignje!!!!
Zar to može imati ikakvu perspektivu??? Naravno da NE MOŽE!!!!!!!!
Što su zaradili – zaradili su. Nema tu kruha.
Umijem da vam kažem samo jednu riječ – JANAF!!!!!!!!!
Čim Sizif proda idemo UP!! [thumbsup]
Lijepi pozdrav i ulažite u Janaf
Lijepi pozdrav i ulažite u Janaf
Biće da si se dobro opskrbio.
No činjenice, a to je bitno, idu u prilog tvojim željama.
Biće da si se dobro opskrbio.
No činjenice, a to je bitno, idu u prilog tvojim željama.
[/quote]
Nisam kolega, još kupujem.
Nego ne mogu dozvoliti da kolega Delux prejeftino dokupi pa me poslije zahebava, hehe….a onaj svoj MACD kolega može objesiti mačku o rep!!hehe
Janaf -snaga brutalnog portfelja!!!!!!!!
Pazite ovaj naslov u vijestima – JANAF ulaže 400 milijuna kuna vlastitog kapitala!!!!!!!!!!
a kolega deluks nas pokušava bezuspješno uvjeriti da Janaf radi neprofitabilno????
hahahahahahaha