Kolega VIDRA ponavljam post, odgovorite
JNAF JE NEPROFITABILAN NA POSTOJECE KAPITAL I REZERVE IMA PREMALO DOBITI I PREMALE PRIHODE
Što vam tu nije jasno?
Pa dajte mi neke činjenice
Na 3 milijarde kapitala i rezervi oni imaju 120 milijuna kuna dobiti..
To je povrat od cca 3 %
TO JE NEPROFITABILNO
[/quote]
Poštovani gubi i knele, na stranu sa vašim "argumentima" koja je i kakva firma, ali tu je dokumentirano da ste na 3500 kuna pričali kak je ovo superiška firma i prodavali je, a sad na ovoj cijeni pričate da ne valja. Sve varijijable su ostale od tog vremena nepromjenjene.
Ne shvaćam što želite dokazati?
I jel dosta više tog dokazivanja?
P.s. dugo se nisma javljao i nisam se ni mislio više javljati na ovaj forum, ali brate kad ste prećerali ste prećerali.
Ispričavam se za namjernu grešku. [embarass] [smiley]
[/quote]
Poštovani gubi i knele, na stranu sa vašim "argumentima" koja je i kakva firma, ali tu je dokumentirano da ste na 3500 kuna pričali kak je ovo superiška firma i prodavali je, a sad na ovoj cijeni pričate da ne valja. Sve varijijable su ostale od tog vremena nepromjenjene.
Ne shvaćam što želite dokazati?
I jel dosta više tog dokazivanja?
P.s. dugo se nisma javljao i nisam se ni mislio više javljati na ovaj forum, ali brate kad ste prećerali ste prećerali.
[/quote]
Tako je kolega samo tada Jnaf nije najavljivao pad dobiti kaoove godine L.P
A sve je dokumentirano gdje ja na 3500 pišem da rasprodajem cijeli jnaf jer smatram da je to cijena koju ne opravdava…
LP
sve dobre vijesti su ispucane, ekipa tek što se nije do kraja iskrcala a ondak ćemo vidjeti kamo će cijena, tj. hoće li biti snage da ostane oko 3000 ili idemo polako prema niže. sve dobro je uključeno u cijenu a dječarci fino kažu da tu nema puno više potencijala od sadašnjeg stanja. pričekajmo pa ćemo biti pametniji.
sve dobre vijesti su ispucane, ekipa tek što se nije do kraja iskrcala a ondak ćemo vidjeti kamo će cijena, tj. hoće li biti snage da ostane oko 3000 ili idemo polako prema niže. sve dobro je uključeno u cijenu a dječarci fino kažu da tu nema puno više potencijala od sadašnjeg stanja. pričekajmo pa ćemo biti pametniji.
Kajmane, ljudi ne kuže neke osnovne fundamentalne pokazatelje, ne kuže osnovne multiplikatopre…
Sto ja to mogu
meni je moje unutarnje ja reklo na 1000 kuna da ovo treba hitno kupiti. nakon toga cijena je skočila na 3000 kuna u par mjeseci. više o tome sam napisao na mojem blogu za brutalno iskrene ulagače pa se slobodno pridruži i komentiraj. ja mislim da ću ubuduće uvijek slušati svoj kliker u glavi prije nego fundamente, no ovdje sada nema pomoći jer tko zna što će biti kad ekipa izađe do kraja.
Kajmane, ljudi ne kuže neke osnovne fundamentalne pokazatelje, ne kuže osnovne multiplikatopre…
Sto ja to mogu
[/quote]
Kolega VIDRA ponavljam post, odgovorite
JNAF JE NEPROFITABILAN NA POSTOJECE KAPITAL I REZERVE IMA PREMALO DOBITI I PREMALE PRIHODE
Što vam tu nije jasno?
Pa dajte mi neke činjenice
Na 3 milijarde kapitala i rezervi oni imaju 120 milijuna kuna dobiti..
To je povrat od cca 3 %
TO JE NEPROFITABILNO
Kolega Delux, vidim da ste uveli novi pojam u ekonomsku teoriju, neprofitabilan s profitom!!!
Bravo kolega, svaka čast, vi ste stvarno neobičan um, nešto kao Antun Tun [wink]
Trebali bi vas ispred HAZU kandidirati za nobelovu nagradu za ekonomiju!!!
Samo tako, mislim da već sad možete birati gdje ćete raditi, ili u redakciji SeeBiza ili u Index.hr…….. [wink]
A možete i zamijeniti Tipurića, njegova fotelja je sad prazna.
Kolega Vidra
Nema potreba da se pravite ludi
Znate jako dobro o cemu pišem
vi ste napisali da je JNAF VISOKO PROFITABILAN…
ja tvrdim da je IZRAZITO NISKO PROFITABILAN…
LAŽETE LAŽETE I SAMO LAŽETE
Napišiti gdje je to Jnaf visoko profitabilan
Osim u NPM, ali to je kao da mercedes proda godišnje 100 auta na kojima ima npm 30 % i kaže da je prfitabilan
A sto bi trebao prodati 5 milijuna to cemo zaboraviti jeli
Niste kolega Delux, niste……..nego se sad vadite ………… Odite si lijepo na stranicu gdje je vaš post i pročitajte što ste napisali….
Pušiona do jaja!!!!
[tongue]
Nemoj ici iz krajnosti u krajnost…
Jnaf ionako NE koristi svoje kapacitete …
Pa koji vrag onda ide u nove kapitalne investicije?
Zasto su napravili dokap a ne se zaduzili kad je to sve tak jednostavno…
Pa ja mislim da upravo zato jer njihovo poslovanje njima ne dozvoljava da se zaduzuju …
Da se razumijemo, imaju stabilnu bilancu, ali neprofitabilni su na postojeci kapital, sto automatski vuce da bi i na kapital na koji su se zaduzili tesko radili pozitivno
Kolega Deluks, mislim da ste stvarno pretjerali u drukanju…………….
Nije problem vaša želja za jeftinim dokupom, to je legitimno, ali pisati ovakvo što je ispod svake razine.
I onda se vi i kolege bunite na pisanje kolege Fedye?? pa Fedya je u odnosu na vas i vaše pisanje super korektan!
[bye]
[/quote]
Evo kolega Delux, ovo je vaš tekst, imate i izvornik, na kojem ja ne mogu mijenjati sadržaj……
Ajde sad se lijepo smirite pa recite da ste lagali u žaru rasprave pa ćemo vam oporostiti.
Nije beg cicija [lol]
A netko tko ima neto profitnu maržu kakvu ima Janaf je visoko profitabilan!!!! Osim ako vi nemate neki novi termin za takvo što??
[bye]