JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
JNAF
830,42
9.965
12
810,00
860,00
1,22%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@Twixer

koliko ja znam free float. Ali moguće da griješim i da sam se malo zaletio s izjavom. Zaboravih da za razliku od petrice i belišća ovdje mcap veći od 350 milja [rolleyes]

Koliki je sad book i roe?

BVPS je 3.055 kn, a ROE 3,98%.

Šta sada ograničava mirovince da ulažu u ovu dionicu ?

Nista. Eno najboljeg mirovinca – AZ OMF na 7. mjestu u Top 10 sa 5224 komada.

MY PRECIOUS!!!!

što je danas janaf pat pozicija?
ni gor ni dol! [tongue]

mi smo ipak zemlja slučaj

Jučer bio duplo veći promet nego prekjucer (skoro milja), a danas 0….. [yawn]

Jučer bio duplo veći promet nego prekjucer (skoro milja), a danas 0….. [yawn]

ma nakon ovakvih rezultata niko ne lupa po prodaji a ovi diletanti neće da kupuju po ovin cijenama……..hahhaah oni valjda čekaju da kupe na 2xxx

meni se baš ovako sviđa, bolje i to nego imati drhtavih ručica na dionici

Kolege bez zaletavanja pogledati fundamente P/E 17

Za one koji ne znaju izdano je prethodne godine 264 tisuće novih dionica pa
je tako ukupan broj dionica negdje oko mlijun komada.
Tako na cijeni od 3100kuna i uz zaradu od oko 119 kuna po dionici P/E iznosi 26.

Vaš link

Nije bolest sve što boli

Kolege bez zaletavanja pogledati fundamente P/E 17

A za ovu godinu i manje jer predviđaju manju dobit

Prije svega imam Janaf i iako mislim da je trenutno u stop poziciji (zbog ekipe iz SZIF-a), ovo fundamentalno vrijedi….
Vidim da ovdje upadaju dečki s izračunatim podatkom P/E = 17 ili 25 tako svejedno…..
Ubacili izvještaj u Excelku i on izbacio brojke i to je previše zaključak Janaf ne vrijedi….

Nije mi namjera nikoga nagovoriti na kupnju (dapače bolje za dionicu što je manje špekulanata u njoj), nego sam reć i pokazat zašto se ova dionica kupuje fundamentalno….

1.) Janaf ima 536 mil love koje uskoro (mislim do sredine 2011.g.) treba dobiti od HANDE….Probajte pretočit to u prihode (recimo da pomognem; po ključu s 3.200 mil aktive su napravili tolke prihode, a s 536 mil dodatnih će napraviti prporcionalno tome još 1/6…) i onda izračunati P/E….to se zove forward…

2.) Janaf ima 3 miliarde aktivu i cca. 200 mil dugove….Dakle bez problema se mopže još zadužiti 2,8 miliarde…Ajmo i to pretočit u prihode, pa da vidimo kolki bi sada bio P/E…..

New Report

Close