Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
JNAF | 830,42 | 9.965 | 12 | 810,00 | 860,00 | 1,22% |
jeb… ga dečki se očigledno drže one stare na špekulacije kupuj a na vijesti prodaj
samo kad smo prespavali špekulacije ?!
[/quote]
nisu svi prespavali…. [cool]
Koliko dobrih vijesti danas za ovoga bisera.
Janaf izlazi u prvu kotaciju, a u investicije ulaže 400 mil. kuna
http://www.vecernji.hr/vijesti/janaf-izlazi-prvu-kotaciju-a-investicije-ulaze-400-mil-kuna-clanak-90210
A dionicu samo što ne bace u minus, ali morat će ona potegnuti i to dobro.
Kupuj dok je na veresiji i dok ima budala koji prodaju ovakvu dionicu.
To se iskrcava najvise onaj fond o kojem je ivana7 pricala tako da sve dok ima potraznje za ovom dionicom nema brige,bolje da se trguje jer promet na ovoj dionici ce donijeti samo dobro nama dionicarima jer bi onda mogli uci u Crobex10.
Na žalost, na dionici JNAf-a postoji ozbiljni prodavač i foleri na kupnji sa nestajućim nalozima, koji ni sami ne znaju što pokušavaju i igraju se tržišta. Volio bih da je obrnuto, ali na žalost nije. distribucija je.
Na žalost, na dionici JNAf-a postoji ozbiljni prodavač i foleri na kupnji sa nestajućim nalozima, koji ni sami ne znaju što pokušavaju i igraju se tržišta. Volio bih da je obrnuto, ali na žalost nije. distribucija je.
kolega -to je razvidno već neko vrijeme-za očekivati je da se pritisak na prodaji pojača uslijed ovih dobrih obijavljenih riječi i tekstova -idealna prilika i vrijeme riješiti se većeg broja dionica uz odgovarajuću cijenu,svi će biti namireni-a onda lagano slijedi lagani spust cijene dionica -uobičajni postupak -ništa neiznenađujuće za naše prilike…
Na žalost, na dionici JNAf-a postoji ozbiljni prodavač
Da mi je znati koji je taj? [cool]
[/quote]
ja sam kupac, a prodavacu ce trebati jako puno srece.
[cool]
[/quote]
ja sam kupac, a prodavacu ce trebati jako puno srece.
[cool]
[/quote]
Mozda prodavac vec ima puno srece? [cool]
Koja ekipa na ovom janafu…..,pa to nema ni u osnovnoj.Hrpa ljudi koja se samo hvali,se…,pametuje…a siguran sam da žive na 14 katu u NZ i imaju auto od 10000 kn.
pa dajte se malo smirite i odite na neke druge forume,ima index,tportal pa tamo hvalite i kudite članke.Pitam se samo od kud vam vremena i snage za sve ovo.
da imalo zarđujete ( mislim na prave novce ) pa ne bi se zajebavali tu po forumu.
Inače firma je danas pokazala kako se posluje i u kriznim vremenima.
Inače firma je danas pokazala kako se posluje i u kriznim vremenima.
Dobra firma, stvarno je!
http://www.vecernji.hr/vijesti/janaf-izlazi-prvu-kotaciju-a-investicije-ulaze-400-mil-kuna-clanak-90210
Mislim da će ulazak u prvu kotaciju daleko više značiti za dionicu Janafa nego rezultati. Nije za zanemariti ograničenje koje pritom dopuštaju ulaganje mirovincima u istu. Nije nerealan scenarij da neki mirivinac pokupi ostatak od velikog prodavača po prihvatljivoj cijeni.
Mislim da će ulazak u prvu kotaciju daleko više značiti za dionicu Janafa nego rezultati. Nije za zanemariti ograničenje koje pritom dopuštaju ulaganje mirovincima u istu. Nije nerealan scenarij da neki mirivinac pokupi ostatak od velikog prodavača po prihvatljivoj cijeni.
[/quote]
Šta sada ograničava mirovince da ulažu u ovu dionicu ?