Ne bih vam želio kvariti veselje, al jnaf s ovom upravom radi sasvim dobro. Zašto mijenjati ono što dokazano dobro radi? Ja Kalmetu nebih želio u jnaf-u jer bi tu moglo biti opet svakojakih izvlačenja novca. A tko je zapravo taj tip da on nešto uvjetuje? Neki Car?
bit će farbanja cijevi iznutra
http://seebiz.eu/hr/politika/kalmeta-centrirajte-me-u-janaf-i-napustam-vladu,66399.html
[lol]
Bravo kolega, ne samo da će se farbati cijevi nego je sad i puno jasnije za koga će se raditi druga cijev naftovoda.
Da ne kažem da će onaj Dinkov nalog na 1000 kuna biti ne samo najbolji nego jedini prijatelj na bidu
Moje misljenje je da je ovo glupost da Kalmeta dode u Janaf,ako dode moze samo raditi kao portir na ulazu u neko od janaf-ovih skladista, jer za drugo nije sposoban.Kako on kaze on nista ne zna sto se dogada u tvrtkama pod njegovim ministarstvom:))))))).Kako taj covjek da onda dode u firmu kao janaf.Sad ako ga Jaca postavi onda je samu sebe pokopala tim cinom,a mislim da drugi to nece mirno gledati.Pozdrav
Na Janafu samo jedan ozbiljni prodavatelj do 3.100, a ovi što se ukazuju, tu i tamo, nemaju namjeru prodavati na ovim razinama i to je svima jasno. Nema više jače prodaje ispod 3.000. Danas se dalo uhvatiti tek pokoja dionica. Ajde ljudi budite ozbiljni , idemo polako u drugom smjeru, već je vrijeme.
Izgleda da se najtočniji i najsvježiji odgovor na to pitanje nalazi ovdje: Vaš link na stranici 47.
Radi se o posebnom prilogu časopisu EGE o Janafu:
primjena i ispitivanje sekvenci automatskog
upravljanja transportom koje omogućuju posve
automatsko pokretanje, odvijanje i zaustavljanje
transporta nafte na pojedinim dionicama
JANAF-a.
Puni završetak sustava planira se u prvoj polovici
2010. godine, kada će biti završene sve
sekvence automatskog rada sustava, a ujedno
će biti integrirana novougrađena postrojenja u
sklopu realizacije reverzibilnog transporta nafte
na dionici Terminal Sisak – Terminal Omišalj.
[wink]
[/quote]
Ima ona narodna…Umiljato janje dvije majke siše!
To je kako Premijerka voli istaći…..win – win situacija za JANAF!
Moje misljenje je da je ovo glupost da Kalmeta dode u Janaf,ako dode moze samo raditi kao portir na ulazu u neko od janaf-ovih skladista, jer za drugo nije sposoban.Kako on kaze on nista ne zna sto se dogada u tvrtkama pod njegovim ministarstvom:))))))).Kako taj covjek da onda dode u firmu kao janaf.Sad ako ga Jaca postavi onda je samu sebe pokopala tim cinom,a mislim da drugi to nece mirno gledati.Pozdrav
ne, nije onda sebe pokopala nego dioničare janafa jer onda će tim cijevima umjesto nafte poteći pare i to vaše pare.
Mislim da Jaca nece razocarati nas dionicare Janafa time da postavi nekog padobranca.Pokazalo se sve ovo sa Kalmetom izmisljotinom nekog novinara tako da smo mi dionicari janafa za sada mirni:)).
Opet novi posao a dionica na mistu.
Pa kolika će samo biti dobit ove zlatne koke za ovu godinu.
Opet novi posao a dionica na mistu.
Pa kolika će samo biti dobit ove zlatne koke za ovu godinu.
[/quote]
Nema sekirancije – meni ovo i nije nikakva vijestjer je jasno da će se Srbi poslužiti Janaf-om za dopremu nafte. Važnije ti je pratiti plan investicija – a zašto?
Zato što plan investicija u slijedećih pet godina direktno utječe na cijene transporta nafte.