JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– a za drugu jedan print screen portfelja da čoveka uvjeriš da si močna

– I love punani.
Buyakasha!

– e baš sam moćna s 5.000kn vlastitog kapitala.

– I love this game.
Pozdrav !

Daj Ivana prestani manipulirati s dionicom Janafa, vidiš da su ljudi očajni zbog tvojih nepodopština, napustiti će burzu i nećeš se imati s kim igrati kauboja i indijanaca………… [wink]

Nego, ništa se ne hvališ u zadnje vrijeme??? Kako suradnja između Druk doo i Brutana doo???

http://www.kucilooro.webs.com/

Daj Ivana prestani manipulirati s dionicom Janafa, vidiš da su ljudi očajni zbog tvojih nepodopština, napustiti će burzu i nećeš se imati s kim igrati kauboja i indijanaca………… [wink]

– najprije me počmu zahebavati, ali kasnije kada vide neke stvari onda im više nije do zahebancije.

– a ja se samo igram i ništa više, nešto se usput i zaradi i to bi bilo to.
– ali igricu morate najprije kužiti, a potom i voljeti.

– za gospođu miami.
– fiktivni nalozi ne postoju, oni su zbilja stvarni.
– sve ovo je zakonski dopušteno.
– a zove se trgovanje dionica na burzi.
– i sve te naloge možete poskidati, ali za to treba imati i novčića.

– a kamo će dionica, ipak ću ja odlučiti.
– skromnost je vrlina.

– I love this game.
Pozdrav !!

Nego, ništa se ne hvališ u zadnje vrijeme??? Kako suradnja između Druk doo i Brutana doo???

– a što ću se hvaliti, počela sam im lijepo na temi best buy pisati dnevne zarade i navalili s jedinicama.
– to ih najvjerojatnije nervira pa je možda bolje ne pisati.
– a vidiš smeta ih kada napišem što radim na jnafu, očito im je draže živjeti u neznanju.

– a "druk"d.o.o. mi u zadnje vrijeme ništa privatno nije napisao, suradnja je očito pala na niske grane.

– ali evo malo optimizma, ovi moji iz "brutana"d.o.o govore o očitom rastu i ne prodavati, a oni ipak znaju najbolje, ipak je to moj glavni stožer za financijska ulaganja.
– a i TA dobro stoje.

– a u zadnje vrijeme sam se okrenula građevinarima, brodari i još neke gluposti, čak i malo ht-a kupila.
– dobro je dok raste i dok pravim pozitivu.

– I love this game.
Pozdrav !

Tiho i nečujno dolazi nam proljeće…..prodaje maltene više nema…

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/geoplin-i-gazprom-poceli-izradu-studije-za-juzni-tok,65977.html

Oho kakve vijesti nam stižu, a fino sam već pisao o tome sada samo stižu potvrde….

Moscow would like Kosor to open the gates for Gazprom’s business expansion to the Adriatic. According to Medvedev in his interview, “Gazprom is interested in arriving at the Adriatic coast.” Having acquired Serbia’s Oil Industry (NIS), GazpromNeft proposes to move into Croatia. It seeks to use the Adria oil pipeline (JANAF) in reverse, for Russian oil exports, instead of Middle Eastern oil flowing into Central Europe from Croatia. Such a reversal would cut Central European countries’ access to international oil markets, leaving them even more dependent on Russian oil from the Druzhba pipeline.

Preuzeto s:
http://georgiandaily.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16470&Itemid=132&lang=ka

– a kamo će dionica, ipak ću ja odlučiti.

daj se spusti na zemlju

Pozdrav !!

"Dite materi a balun Hajduku"

Oho kakve vijesti nam stižu, a fino sam već pisao o tome sada samo stižu potvrde….

Moscow would like Kosor to open the gates for Gazprom’s business expansion to the Adriatic. According to Medvedev in his interview, “Gazprom is interested in arriving at the Adriatic coast.” Having acquired Serbia’s Oil Industry (NIS), GazpromNeft proposes to move into Croatia. It seeks to use the Adria oil pipeline (JANAF) in reverse, for Russian oil exports, instead of Middle Eastern oil flowing into Central Europe from Croatia. Such a reversal would cut Central European countries’ access to international oil markets, leaving them even more dependent on Russian oil from the Druzhba pipeline.

Preuzeto s:
http://georgiandaily.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16470&Itemid=132&lang=ka

Mislim da ništa od toga.Rusi će zatražiti dio Janafa možda čak i sudskim putem u slučaju da ih Kosor odbije ako ponude da kupe udjel u Janafu kao što ih je odbijao i Sanader.Mi ulazimo u EU i neće se dopustiti bilo kakav dodatni ruski utjecaj na energente u EU, tj. na alternativne pravce nabave. Rusi bi htjeli pokopati LNG,vjerovatno oni i stoje iza svog tog odugovlačenja na Krku zato sad nude i South stream i votku i šta ti ja znam šta između ostalog da uđu sa Južnim tokom prije Nabucca i iskoriste trasu.
Ali ništa od toga. Najbolje su mi spike na Dnevniku kako mi želimo ući u Južni Tok i kako smo zakasnili i blablabla.
Mi to ne želimo jer nam EU i AMerika ne daju. Rusi su ti koji žele da mi uđemo a pričaju priče kako je sad kao fol već kasno, pa će oni razmisliti da naprave izuzetak u našem slučaju i slične nebuloze.
Jedina nepoznanica je pravna situacija oko naslijeđa bivše države i Janafa.
Mislim da bi to moglo čak i na sudu završiti.

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

čuvaj se Rusa i kada darove donose….

Kune nisu problem, kuna nema

Jedina nepoznanica je pravna situacija oko naslijeđa bivše države i Janafa.
Mislim da bi to moglo čak i na sudu završiti.

JANAF ima samo jedan veliki problem a to je kapacitet od 20 milijuna tona koji je već sada usko grlo. NETKO će morati tražiti druga riješenja za transport nafte za svoje rafinerije – tko bi to mogao biti pitam se!

čuvaj se Rusa i kada darove donose….

Neće Rusi platit puno nemojte se bojat Vidite kolko su braći Srbima platili za Nis (naša Ina)cijeli 400-500miliona Eura ili dolara Mi se bunimo što su nam Mađari dali toliko za 25% a Rusi za51% Istina da smo im dali tada velika upravljačka prava ali su ili će još platit oko 1,5(milijardi)Dolara za idući 25% dionica Vidite koliko Rusi plaćaju ,oni oće samo badava ili bud zašto Ponašaju se ko da su Bogom dati Ucijenjuje male i slabije Jadni Srbi a to im i treba kad oće braći dat skoro badava Zaboravio sam ddddddali su im i neke kredite sa solidnom kamatom To je tako kad si u problemima i pristaješ na sve što ti se ponudi od braće Daleko im naša kuća a vjerovatno ih i nema kod nas još jer mi smo prsitali davat badava što je bio slučaj za ratnih i poratnih godina kad je bila borba za opstaneki

New Report

Close