JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trenitno imam malo jnafa , i žao mi je što ga nemam više, al ne mogu na sve strane…
Događaji i zbivanja oko Ine u narednih mjesec dva mogu samo pozitivno utjecati na cijenu Jnafa..

Jer ukoliko dodje do preslagivanja vlasnickih struktura Ine, onaj koji postane njen vlasnik, postat ce i vlasnikom 16 % Jnafa..
A to je vec ozbiljna vlasnicka struktura za "neke vruce igrice"

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Trenitno imam malo jnafa , i žao mi je što ga nemam više, al ne mogu na sve strane…
Događaji i zbivanja oko Ine u narednih mjesec dva mogu samo pozitivno utjecati na cijenu Jnafa..

Jer ukoliko dodje do preslagivanja vlasnickih struktura Ine, onaj koji postane njen vlasnik, postat ce i vlasnikom 16 % Jnafa..
A to je vec ozbiljna vlasnicka struktura za "neke vruce igrice"

jel ti jasno zasto mi je dobra po 3000 kn? [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Gazprom čeka Kosor…

Vaš link

Ovo je tema više za Inu ili Dioki……..Plinacro vodi projekt plinofikacije i trenutno se u Slavoniji gradi plinovod Dravaszherdahely-Donji Miholjac – veza s Mađarskom. I zakup kapaciteta bi trebao krenuti jer koncem ove godine poteći će plin iz Mađarske! Teško da RH ima financijsku moć da krene skupa s Rusima u neke nove magistralne plinovode ali nema ni veliku potrošnju da zakupi određene količine u Južnom potoku. Međutim ako se tu nađe sredina mogao bi Janaf riješiti pitanje svoje imovine u Srbiji! Ili Ina također!
Nije mi jasno da zovu Kosoricu a pokušavaju kupiti Mesića mjestom u zajedničkoj firmi.

Gospodična Ivana7, nemojte si umišljati, da sijete strah i trepet po burzi…sve je to jadno, kad pribjegavate takvim metodama s par dionica, na jadnom prometu…kad bi mi investitori ovisili
o takvima na burzi……bilo bi napeto….ko u dobrom trileru…
Većina dana na burzi je predosadna…a to malo uzbuđenja , ne mogu pokvariti dva-tri burek investitora, pogotovo ne , brokeri , koji uz svoju redovnu plaćicu kod prebogatog gazde, uzmu
koji novčić sa strane…za sebe……..
Milostiva gospodična Ivana7……. mene samo fenomenalni muškarci mogu zbuniti………
a burza baš i ne…pogotovo kad je prepuna delinkventne rulje…….

Samo usput jedno pitanje: S kojim dijelom početnog portfelja ste započeli ovu godinu…?
/ svog…vlastitog…5000,00 KN ?/ Pokažite svoju pravu snagu……dignite malo te cijene..
naravno , ako imate s čim….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Samo usput jedno pitanje: S kojim dijelom početnog portfelja ste započeli ovu godinu…?
/ svog…vlastitog…5000,00 KN ?/ Pokažite svoju pravu snagu……dignite malo te cijene..

– evo za prvu ću vam sutra malo skratiti onaj najveći nalog na prodaji.

– I love this game.
Pozdrav !

mali pregled / podsjetnik
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=93693

Nekome ste nešto pogrešno skratili………..ha,ha,ha………polako….. ps. mene uopće nema
na Janafu………možda se uključim kasnije , nije mi više hitno ………
a i što Vas briga za moje naloge….. ja sam mali obični investitor , koji ničiji brutalni kapital
ne ugrožava…………

http://seebiz.eu/hr/valute-i-robe/barel-nafte-najjaci-u-15-mjeseci,65575.html

http://seebiz.eu/hr/valute-i-robe/barel-nafte-najjaci-u-15-mjeseci,65575.html

Cijene transporta čini mi se da više ovisi o veličini JANAF-ove imovine no o cijenama nafte.

A svak li ima dionice…ha ha….ovo je da čovjek ne povjeruje! Pa da li ti ljudi išta razumiju?! Svaki puta se iznova začudim koliko ih je…naročito na ovoj d

…ne dajem komentare na Jnafu do daljnjeg, dok se gospodična Ivana7……ne urazumi tj. prestane
manipulirati tržištem, sukladno Zakonu o tržištu kapitala….. njena manipulacija koja je trajala
u petak 08.01.2010 i djelomično 11.01.2009. i jučer 12.01.2010, dovela je do rušenja cijene
Jnafa…pa su /smo / svi i uskočili u pomoć…naravno, u zajedničkom interesu….kakvog -takvog
očuvanja fer cijene….

LIcemjerni komentari nakon toga nisu vrijedni citata…….trgovina dionicom sve govori, ona je javna
i dostupna kontroli….

Brokersko društvo , za koga radi potiče kriminal i svoju djelatnicu…no, ako se manipulacija
dionicom Jnafa , nastavi…očiti podaci i namjera..kad-tad koštat će ih puno više….
Pa, jedanput će i to nekome dopjizditi …………
Zato, ignorirajmo kriminal ……….odgoj i preodgoj počinje rano, a burza je odraz kulture
i znanja svakog pojedinca ili grupe…..
Najveća zabluda leži u tome- da takvi pojedinci ZARAĐUJU više od drugih . NIti slučajno.!

Ovo je moj primjer kako se netko preko mojih leđa- zabavlja na našem tržištu kapitala- tj burzi.
Život pokazuje da su odnosi žrtve i tiranina …ključni za određena ponašanja , pa tako i
na našoj jadnoj burzi….
Koliko Vas je BILO ZLOSTAVLJANO na burzi, fiktivnim nalozima, nakon što ste se suprotstavili
nazovimo ih profesionalnim BROKERIMA , ovdje na forumu ? ….
Pa , javite se…da ih raskrinkamo…kad ih već sustav štiti…!

Na žalost, manipulacije dionicama, pojedincima i masom događaju se na nekim dionicama
ZG burze…..pa i ogledalu PRAVNE DRŽAVE- HT-u…..

Kako ćemo učiti državu pravu i redu- kad se ona sama DELINKVENTNO PONAŠA ?

Javit ću se , kad se situacija vrati u normalu. Moja odluka o tome- je u zaštiti mog interesa
na burzi- sukladno važećem kodeksu ponašanja.

Poruka njima:

Okanite se FINANCIJSKE PROSTITUCIJE…… prostitucija je zabranjena ……..u svakom slučaju!

Hvala na objavi…BURZA IDE DALJE!

– evo za prvu ću vam sutra malo skratiti onaj najveći nalog na prodaji.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

– a za drugu jedan print screen portfelja da čoveka uvjeriš da si močna

– I love punani.
Buyakasha!

New Report

Close