JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– onaj veliki nalog umjesto da se lipare, a oni još povećali prodaju, svašta.
– više mi ništa nije jasno. [lol] [lol] [lol]

– I love this game.
Pozdrav !

pokazivanje mišića…

…..razmišljam , da u inat kupim 150 komada ………….da bude interesantnije….ali , društvene slojeve u svakom društvu treba poštivati………….. pozdrav svima!
/ koliko da stavim više……….oće 9 lipa biti dovoljno….ha.ha.ha.ha…………./

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

a nista dignut cjenu 10% pa ce bit prodaje….evo moje idu na prodaju 10% vise,…. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Trenutno je za Janaf značajno da Rusi i Bjelorusi još uvijek nisu postigli dogovor oko cijene transporta nafte kroz Bjelorusiju. Iako se stalno ističe da je samo pitanje trenutka kad će dogovor biti postignut Bjeloruska delegacija je otišla kući na konzultacije, a danas se ponovno vraća….
Za one koji ne znaju ako dotok nafte bude prekinut i Češka i Slovačka i Mađarska će svu svoju potražnju usmjeriti na Janaf…
No, bez obzira na to starni mediji ističu da su Europi sad već dodatno nervozni glede ovisnosti o Rusiji (sjetite se lanjske krize s plinom) i da je nužna alternativna dobava….

a ko bu im dofural svu tu alternativnu naftu da mi je znat [undecid]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Trenutno je za Janaf značajno da Rusi i Bjelorusi još uvijek nisu postigli dogovor oko cijene transporta nafte kroz Bjelorusiju. Iako se stalno ističe da je samo pitanje trenutka kad će dogovor biti postignut Bjeloruska delegacija je otišla kući na konzultacije, a danas se ponovno vraća….
Za one koji ne znaju ako dotok nafte bude prekinut i Češka i Slovačka i Mađarska će svu svoju potražnju usmjeriti na Janaf…
No, bez obzira na to starni mediji ističu da su Europi sad već dodatno nervozni glede ovisnosti o Rusiji (sjetite se lanjske krize s plinom) i da je nužna alternativna dobava….

Ma većina srednjoeuropskih naftnih kompanija zakupljuje Janaf-ove skaldišne kapacitete a ono što je u planu su novi kapaciteti koji su već rezervirani. Ruska nafta ne može do Krka – dakle radi se o arapskoj nafti a odredište je srednja Europa.
Kupi sad i drži zauvjek – to je preporuka moja. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame.

– ova dionica je zbilja jedna od boljih na našem tržištu.
– jedna od rijetkih koje nemaju duga,
– na tržištu su monopolist bez konkurencije,
– poslovanje im je stvarno dobro.
– a buduće poslovanje može biti samo bolje.

– eto to su sve razlozi zbog kojih sam značajno prisutna u ovoj dionici.

– na ovoj dionici imamo jako mali broj slobodnih dionica van top10.
– ali jedan od njih slpf polako prodaje svoje dionice.
– još imaju cca 6.000 dionica,
– to je o.k. jer će na tržištu biti više slobodnih dionica, a povećava se i likvodnost dionice.
– ali ti iz slpf to rade na jedan užasan naćin s velikim nalozima.
– ja imam inf. kako će oni prodati samo jedan manji dio tih dionica.

– ali sada smo izgubili likvidnost na toj dionici.
– danas bi bilo sasvim realno da smo na 3.500kn,
– ali slpf je čekao pravu cijenu za izlaz,
– i sada svi kuže da to može jeftinije,
– a ovi opet ne žele jeftino prodati, jeftino prodaju mali.
– samo sve te igrice čine ovu dionicu sve više nelikvidnom.
– a upravo je potrebna ta likvidnost kako bi dionica u travnju ušla u crobex.
– sam ulazak u crobex bi joj digao cijenu 10 – 20%.
– ali ako se nastavi ovako mali promet ništa od crobexa.
– a i sama firma planira staviti dionicu u najveću kotaciju.

– i ne kužim zašto mi dajete loše ocijene,
– a dan prije vam na ovoj temi napišem što ću raditi.
– i sve što sam napisala to sam i napravila.

– ma mogu ja na ovoj temi ni ne pisati.
– samo morate znati kako ipak ja određujem smijer cijene na ovoj dionici.

– I love this game.
Pozdrav !

Za mene je Jnaf , kao i svaka druga dionica…koja se može kupiti i prodati…doduše, ima boji rejting
jer je zastupljena u svim respektabilnim portfeljima…no, sentimenta nema, ni milosti, ako je to
bolje za investitora u datom trenutku……prema tome, umjesto hvalisanja, treba zrelo dionici dati
prostora, u smislu lakše prodaje, ali i lakše kupnje, a ne se igrati liparenja i igrica koje štete dionici…….. ne vidim svrhu postupka sniženja cijene fiktivnim nalozima na prodaji….
osim jednog štetnog bezobrazluka, kojim se već dugo bavi izvjesna ekipa na forumu…
Naime, nisu svi investitori mala djeca, a ni portfelji , za igrati loto i ostale gluposti……
Znači, investitor , kako god se odrazio pred masom, ipak ima svoj cilj…i kako je lijepo gospođica Ivana7 rekla…… da ga je zahebavala, a on je ipak uspio prodati……..

Smišljam, kako se zovu te dječje bolesti,kad se ljudi ne mogu uozbiljiti u natjecanju s drugima i imaju opsesivnu potrebu zahebavanja drugih…………nema tu zarade , dragi forumaši….
Učite od starijih, imat ćete mnogo novaca, i neće Vam biti važno što i drugi imaju više od Vas……
Lijepi pozdrav.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Znači, investitor , kako god se odrazio pred masom, ipak ima svoj cilj…i kako je lijepo gospođica Ivana7 rekla…… da ga je zahebavala, a on je ipak uspio prodati……..

– tu se je radilo o jednoj drugoj dionici, pisala sam na temi best buy.
– možda ste vi bili taj drugi nalog.
– ali cilj sam postigla, spustila sam cijenu dionice.
– i vi ste prodali, ali na nižoj cijeni.

– I love this game.
Pozdrav !

Gazprom čeka Kosor…

Vaš link

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

http://business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Propali-pregovori-Rusije-i-Bjelorusije-o-nafti

New Report

Close