Jeli moguće da nema niti kune prometa, na ovom ljepotanu.
nema, cijenjena Ivana7 još spava.
netko se odvažio [smiley] samo tako [thumbsup]
"Kao što je poznato, Janaf je u prvih devet mjeseci ove godine ostvario neto dobit od 83,3 milijuna kuna što je dva i pol puta veći iznos nego u istom razdoblju lani. Taj poslovni uzlet Janafa i njegova financijska snaga otvara mogućnost da kupovinom naftnih polja u Siriji od dobro pozicionirane servisne kompanije preraste u snažnog energetskog igrača koji osim svoje pozicije na mediteranskom tržištu, razvijene infrastrukture naftovoda i skladišta, kupovinom udjela u Siriji osigura i vlastitu naftu i plin."
"Kao što je poznato, Janaf je u prvih devet mjeseci ove godine ostvario neto dobit od 83,3 milijuna kuna što je dva i pol puta veći iznos nego u istom razdoblju lani. Taj poslovni uzlet Janafa i njegova financijska snaga otvara mogućnost da kupovinom naftnih polja u Siriji od dobro pozicionirane servisne kompanije preraste u snažnog energetskog igrača koji osim svoje pozicije na mediteranskom tržištu, razvijene infrastrukture naftovoda i skladišta, kupovinom udjela u Siriji osigura i vlastitu naftu i plin."
Samo da napomenem da Iran ima namjeru prevoziti sirovu naftu iz Kaspijskog mora u Siriju i od tamo je iz sirijske luke Ladicia izvoziti u Europu preko Mediterana i to jeftinije nego bilo tko drugi.
A na Mediteranu je luka Omišalj i grade se veliki kapaciteti spremišta i planira se otvaranje glavne burze nafte na Mediteranu.
A vlasnik svega toga je Janaf.
Need i say more?
sipanje janafa [rolleyes]
sipanje janafa [rolleyes]
sipao se po 2000, sipa se po 3000, sipat će se i po 4000
[/quote]
mislim da će se uskoro opet sipat po 4000 [thumbsup]
[/quote]
[thumbsup]
i na 1100 je netko sipao
Evo da sam ja ovo napisao o 1.100 kuna sad bi me napali svi dežurni drukeri!?
Ovako svi mudro šute jer je to iznio netko drugi………
Ja ću samo reći jednu činjenicu a to je da do 1.000 kuna gdje je navodno neki veči nalog, ima svega 118 komada…….
[thumbsup]