evo, ja nisam prodao po 3700, nisam prodao niti po 3600 iako je veliki nalog dugo stajao na bidu, kad je roknulo ispod 3500 nisam više niti razmišljao o prodaji
target mi je ionako debelo iznad 5000
…skino sam te s aska, ako ništa drugo po 3050…no, nije bitno…
Ima ovdje jedna druga stvar….Na ovom forumu je većina malih igrača…ovdje ne bih htio nikog uvrijedit…nego je činjenica takva da ljudi imaju maximalno 20-ak dionica i naravno da nije problem, na ovoj dionici se istovarit na vrijeme…ja osobno mogu samo dio skinut…
Ne vjerujem da je itko s ovog foruma imao ovog više nego ja….Zapravo ako je, ili je iza skrbničkog, ili je jedan od dvojice privatnjaka koji su bili ispred mene na uvidu u SDA-u..Neću reć točno koliko al od 2068 kn (što mi je prosječni ulaz) držao sam preko 200 komada….
Phahahahahahahaha, ovo je već živi smijeh od postova!!!!
Ja sam bio uvjeren da tebe piše Pavo Zubak osobno, hahahahaha, i njemu je kriza, ni tutači više ne idu ko što su išli
Kaj hodaju na uvide….? Šta ih zanima..?
Koji ste vi? Zašto netko nebi imao 200 + komada jnaf-a? Zar se svi povodite za svojim portfeljem?
Ina + jnaf = energetika u hr, a priča se da je energetika vrlo važna za svaku državu. Nije mi jedino jasno kako je, unatoč krizi, bilo ine po 900 i jnafa po 1200?
Na forumu svi kupuju na dnu i prodaju na vrhu.
Screenshot u prilogu.
Takodjer i moj pa nek me Ivana7 svaki put ovak pregazi. Biljezim se sa stovanjem
[smiley]
p.s.
Nadam se da je kolega nalet zadovoljan
Takodjer i moj pa nek me Ivana7 svaki put ovak pregazi. Biljezim se sa stovanjem
[smiley]
p.s.
Nadam se da je kolega nalet zadovoljan
[/quote]
Jesam, zadovoljan sam. Svaka čast, iako jedan dio nisi prodao na razini 3600-3700. [thumbsup]
Jesam, zadovoljan sam. Svaka čast, iako jedan dio nisi prodao na razini 3600-3700. [thumbsup]
Ma shit je, i to mi strasno ide na zivce, sto kad ides na Abacusu pregledavati naloge nemres vidjeti po kojoj je cijeni kaj proslo nego samo kak si zadao naloge. Prvi je zbilja prosao po 3700, ovaj od 3650 je prosao po 3660, 3. je prosao kak je pisalo, a ovaj do 3500 je prosao po vise (mislim da mi je najnize islo 2-3 komada na 3590 ) jer je bilo u tom momentu hrpa malih naloga koje sam potukao. Ja kad se ocu iskrcat nabrzaka napisem bitno manju cijenu u nalogu pa nek polupa sve sto treba.
Zalim malo jedino sto se nisam taj dan istovario po frajeru koji je imao na bidu nalog od 50 kom na 3740 i to je jos relativno dugo i stajao. Krivo procijenih da ce to jos malo gore pa dok sam pootkazivao naloge s aska poklopise ga. Nema veze, ja zadovoljan [smiley]
KUPNJE (4.566) – JNAF-R-A
Manipulacija kupnjom……
3320 komada na kupnji po 20 Kn……..
Manipulacija kupnjom……
Da, ma manipulacija nam je cijelo trziste.. izgleda da je jedino bitno ne ostati zadnji.
Manipulacija kupnjom……
brzo ispravljeno, HANFA je brza i učinkovita [thumbsup]