Ja cijenim vase vidjenje stvari ali ipak mislim da cete ostati praznih ruku s takvim targetom.
Conane i bob1391, na pravom ste putu… ne kupujemo dionicu da bi je držao 14 dana, nego malo duže… ima i takvih naravno, ali oni su zalutali na JNAF ! Pozdrav!
Kolega s prvim ulazom na 1950 i izlaskom kompletnim u ponedjeljak ajde bacite oko na graf pa vidite koliko je to bilo vremenski strpljenja. Meni se cini bitno dulje od 14 dana. Ali isto tako mi se cini da vi bas spadate u grupu koja ovu dionicu nema ni 14 dana
Ja cijenim vase vidjenje stvari ali ipak mislim da cete ostati praznih ruku s takvim targetom.
Uvaženi kolega, za razliku od Ivane7 ja stvari napišem ranije i to mjesecima. I ovdje sam govorio što će se dogoditi danas. To je samo početak. Ako griješim to je moj problem. Nije bilo teško dići janaf sa 1200 na 2000. Sa 2000 na 2500 je bilo teže i dulje. Tu je krenula špekulacija i napucalo se na 3500-3700. Sa 3500 nema šanse za 4000 u ovom okrženju osim ako ne nađu naftu koje ima više nego Arapi. Pošto nama u državi slijedi kaos i ovo će se spustiti jer će ljudi trebati novac. Treba čekati a ja ne žurim nigdje. Trenutno ima drugih – puno puno boljih prilika.
Nikako da dođemo do tih 2000 eura. Puklo i prije 2200 kuna. Ne samo da Dinko čeka prije 3000 nego i trejderi tuku već ispod 2200. Još ako svijet okrene prema dolje evo nas u trenu na 1500 kada trejderi počnu rezati gubitke.
evo vašeg posta iz 8.mjeseca (JNAF bio tada oko 2000,00 kn)
kolega jednu to isto priču vrtite još od 2000,00 kn [yawn]…ko da vas je neko navio na ključić odpozadi [lol]
Conane i bob1391, na pravom ste putu… ne kupujemo dionicu da bi je držao 14 dana, nego malo duže… ima i takvih naravno, ali oni su zalutali na JNAF ! Pozdrav!
Kolega s prvim ulazom na 1950 i izlaskom kompletnim u ponedjeljak ajde bacite oko na graf pa vidite koliko je to bilo vremenski strpljenja. Meni se cini bitno dulje od 14 dana. Ali isto tako mi se cini da vi bas spadate u grupu koja ovu dionicu nema ni 14 dana
[/quote]
otprilike čak duplo više od 14 dana, ako stavimo naglasak na :”s prvim ulazom”
Uvaženi kolega, za razliku od Ivane7 ja stvari napišem ranije i to mjesecima.
…
Trenutno ima drugih – puno puno boljih prilika.
Ajde onda nas prosvjetlite koje su druge prilike tako da i mi spekuliramo te podignemo likvidnost i cijenu, a bome i brutalno zaradimo.
[/quote]
Krivo vam se čini kolega. Nisam smatrao potrebnim pisati dok nisam osjetio negativnu klimu… i strahujem naravno za dionice koje imam… Ljudi su podložni utjecaju i često reagiraju investirajući na osnovu pisanja na forumu !!!
Ti koji investiraju na osnovu pisanja na forumu ,za njih je najbolje da se ostave burze..
ps..i to što prije.
Ti koji investiraju na osnovu pisanja na forumu ,za njih je najbolje da se ostave burze..
ps..i to što prije.
Nije baš tako……treba razlučiti pisanje.Ja sam najavio ovakav scenario ali eto – skupio puno jedinica!