Drukeri opet na dijelu, a ???
A pisali su isto tu i kad je JNAF bio na 2000 kn….I sad su vjerojatno sve ovo pokupovali mali dioničari koji su slušali nas….
Plavi Vam je dobro rekao o 2,2 Bv-a…To sam ja isto ovdje napisao prije cca. mjesec dana….
Ko ne vidi potencijal ove firme, glupo je da kupuje…
I dan danas se sjećam kad smo i plavi i ja pisali na Ingri koja je tada bila između 10-20k da to vrijedi puno,puno više….Ona je potom ošla i preko 60k…Nažalost puno prerano sam izašao tada…Al na greškama se uči…
Kolega ona i jest vrijedila između 10 i 20 k, kako i zašto je došla na 60k neka vam gubi objasni.
Znate onu njegovu, koji je debilni fond kupovao ingru na ath i to desetke milijuna.
MA dajte molim vas Vi i blue ste pisali da ona vrijedi???? i zato i je pljusnula najviše i najslabije se oporavlja. Zato kaj vrijedi! Pih, da nije smiješno plakao bi….
[/quote]
laliću pa kaj si ljubomoran opet? Evo Plavi zarađivao na Ingri dok je rasla, a ti prerano prodo, kao što i zarađuje na JNAF-u a ti prerano prodo. Jel tak teško priznat nekom na ima znanje umjesto da se duriš stalno ko malo dijete? Još 300 kuna i eto mene na 100% na JNAF. Još jedna čista stotka nakon Leda. [smiley]
Ja ljubomoran? Nisam.
Al onaj ko je slušao blua i flajera prije nepune 2 godine, sad je kolko ono u minusu? 80 -90%.
E sad, nije nitko kupovao po napucima s foruma, jednostavno ingra jest dobra firma, al kako da je pala onda toliko, čak i ispod 20k, ulaza kojeg su preporučali prije navedni korisnici.
GLe neda mis e dokazivati sad tebi/vama kolko ste zasrali, već sam to rekao jednom, kolko je pogodio, tolko je i fulao.
Pa evo ja nisam falio ništa od dna. Znaš kak? Sve je raslo pa nemreš fulati. ALi doći ćemo mi opet do vrha, kako si ti i ekipa govorili doći ćemo mi do dna, pa smo došli pa sve raste.
ALi dragi gubi, hoćeš li prepoznati vrh ili ćemo svi opet zajedno na jedno grupno 4,5 milijunsko šišanje…?
Ja znam za sebe, ja ću na šišanje, ali ja sam barem iskren, ti se ne šišaš, jer strojevima dlake ne rastu [thumbsup]
Brutalno se kupuje, što bi tek bilo da je index u plusu, bili bi već preko 4 000. [rolleyes]
Ovo se pregrijava nešto mi se čini. S obzirom na sve drugo moglo bi neko šišanje tu da padne.
Na Ledu je već u toku.
Brutalno se kupuje, što bi tek bilo da je index u plusu, bili bi već preko 4 000. [rolleyes]
tilt – tilt na vidiku [tongue]
ovo nisam očekivao
čak mislim da je prejak rast
zna li se neka vijest za stampedo
lijepo je ovo vidjeti kad tako raste jednostavno ljudi traze ovu dionicu to je glavni razlog za rast.Veca potraznja od ponude.
zna li se neka vijest za stampedo
Zna! U godini recesije firma povećala prihode za 50%, da ne govorim o dobiti, ugovoreni novi poslovi u vrijednosti preko 100 mil. eura… Ne znam šta treba više!?
Sve teče prema dolje a mi plivamo uzvodno, kakav gušt.
nadam se samo da cemo i sutra plivati uzvodno.Kad se pogleda koliko je zaronio crobex danas, a jnaf ostao u plusu to je jako dobro.
nadam se samo da cemo i sutra plivati uzvodno.Kad se pogleda koliko je zaronio crobex danas, a jnaf ostao u plusu to je jako dobro.
Zagrijano je ovdje. Užareno! Pitanje koliko će se opirati generalnom trendu. Opet se sindikalci ukrcavaju pa ih neko pogodi macolom na dolje.
P R I O P Ć E NJ E
JANAF d.d. objavit će u petak, 30. listopada 2009. godine u 10,00 sati rezultate poslovanja za prvih devet mjeseci ove godine zaključno s 30. rujnom 2009. godine.
Izvještaj će biti objavljen i dostupan na internetskim stranicama Društva http://www.janaf.hr i Zagrebačke burze, te će biti dostavljen HANFA-i u Službeni registar propisanih informacija.
Kontakti:
JANAF d.d.
Ured uprave
Korporacijske komunikacije
Sanja Jukić
tel.: 01 30 39 455
fax.: 01 30 39 424
mail: sanja.jukic@janaf.hr
web: http://www.janaf.hr