JNAF (Jadranski naftovod)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JNAF (Jadranski naftovod)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja u opće nemam ovu dionicu tako da pišem ono što mislim bez drukanja. Čekam neku ne malu frišku lovu sa kojom sam mislio direkt sve u Janfov ruski rulet ali se je stvar gadno razvuklaaaa. Ove što sam htio prodati su mi sad pale pa ne mislim gubiti tamo 10-20% da bi tu pokušao zaraditi više.
Kad nešto kupujem prvo si razmislim šta će biti za godinu dana i da li to mogu izdržati. Ako se desi prije milina. Tu je situacija jasna narednu godinu.

who dares, wins

verdi svaka čast dao si čovjek truda da vam sve naširoko objasni a neki pacijent dijeli jedinice
jalni bolesnik
informacija koju ja imam spominje skoro kapacitet od četiri miliona nakod sadašnje modernizacije
poruka jalnom ili jalnima
mogli ste kupiti po soma i nešto sitno
niste
mogli ste kupiti po dva bilo ko alve
niste
mogli ste još neki dan po tri
niste
ja ne znam što bi vi htjeli, priznajte sami sebi zajebali… ste se biti će vam lakše !

mi smo ipak zemlja slučaj

JNAF ima tri ISO certifikata za upravljanje kvalitetom, to još nitko nije spomenuo ili barem mislim da nije…eto da se pridružim drukovima (ipak su mi frendovi unutra a novac kad tad opet dođe kod mene) [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

al ste se svi raskokodakali na ovom forumu,a prije 3 mjeseca danima ovdje nije bilo postova.Osim gospođe Brankice.a onda je ovo bila ista kvalitetna firma.sad se svi pozivate na znanje,knjige,analize.zar ova firma nije isto kvalitetna bila i prije?????
Ovdje ima 90 psoto sitnih drukera koji se kunu u čuvanje dionice do neba,a malo malo pa iskoče iz nje.Nemam ništa protiv toga,ali čemu tolika filozofiranja?
Gospodo opet ponavljam,nemam pojma o svim tim analizama,a kupio sam dionicu po 1900 kn na temelju naslova u jutarnjem listu [lol]
da se može zaraditi na temelju čitanja knjiga svi bi bili bogati.
treba se motati okolo i znati čitati između redova,imati muda u biti među prvima.
to je osnova…i ne biti prepohlepan…..

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

JNAF ima tri ISO certifikata za upravljanje kvalitetom, to još nitko nije spomenuo ili barem mislim da nije…eto da se pridružim drukovima (ipak su mi frendovi unutra a novac kad tad opet dođe kod mene) [lol]

A uvedeni SCADA sustavi! Zbog čega li se uvode tehnologije kompatibilne sa svijetskim liderima na tom području – da mi je znati. [cool]

http://www.janaf.hr/index.php?option=novosti&lang=en

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

A uvedeni SCADA sustavi! Zbog čega li se uvode tehnologije kompatibilne sa svijetskim liderima na tom području – da mi je znati. [cool]

[/quote]
I mene to čudi. Jednostavnije bi bilo postaviti N. Odbor na svaka 3 kilometra naftovoda. izgraditi infrastrukturu, izvođači da kupe Audije, BMW-e, Merđe…….
Kolko bi nam to značilo za smanjenje nezaposlenosti……..[yawn]

marcello

[/quote]
I mene to čudi. Jednostavnije bi bilo postaviti N. Odbor na svaka 3 kilometra naftovoda. izgraditi infrastrukturu, izvođači da kupe Audije, BMW-e, Merđe…….
Kolko bi nam to značilo za smanjenje nezaposlenosti……..[yawn]
[/quote]
Nove "tehnologije" se uvode jer ce se sve raspast ako uleti malo gusca nafta ili se operater malo zahebe

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Drukeri opet na dijelu, a ???
A pisali su isto tu i kad je JNAF bio na 2000 kn….I sad su vjerojatno sve ovo pokupovali mali dioničari koji su slušali nas….
Plavi Vam je dobro rekao o 2,2 Bv-a…To sam ja isto ovdje napisao prije cca. mjesec dana….
Ko ne vidi potencijal ove firme, glupo je da kupuje…

I dan danas se sjećam kad smo i plavi i ja pisali na Ingri koja je tada bila između 10-20k da to vrijedi puno,puno više….Ona je potom ošla i preko 60k…Nažalost puno prerano sam izašao tada…Al na greškama se uči…

A pisali su isto tu i kad je JNAF bio na 2000 kn….I sad su vjerojatno sve ovo pokupovali mali dioničari koji su slušali nas….
Plavi Vam je dobro rekao o 2,2 Bv-a…To sam ja isto ovdje napisao prije cca. mjesec dana….

I dan danas se sjećam kad smo i plavi i ja pisali na Ingri koja je tada bila između 10-20k da to vrijedi puno,puno više....Ona je potom ošla i preko 60k…Nažalost puno prerano sam izašao tada…Al na greškama se uči…

kolega, nije ona toliko vrijedila, samo je bila pumpana radi bogaćenja odabranih.
oprostite na smetnji.

O, biti ce musko otvaranje, nema sto…

Kupnja

3.512,00 4
3.500,00 94
3.460,00 10
3.404,00 1
3.400,02 1

I dan danas se sjećam kad smo i plavi i ja pisali na Ingri koja je tada bila između 10-20k da to vrijedi puno,puno više….Ona je potom ošla i preko 60k…Nažalost puno prerano sam izašao tada…Al na greškama se uči…

Kolega ona i jest vrijedila između 10 i 20 k, kako i zašto je došla na 60k neka vam gubi objasni.
Znate onu njegovu, koji je debilni fond kupovao ingru na ath i to desetke milijuna.

MA dajte molim vas Vi i blue ste pisali da ona vrijedi???? i zato i je pljusnula najviše i najslabije se oporavlja. Zato kaj vrijedi! Pih, da nije smiješno plakao bi….

tilt tilt tilt??? ništa?

New Report

Close